2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim ilk kullanim adetliyken icmen gerekiyor.bende evlenecegim zaman kullandim ve 1 ay önceden baslamistim öyle oluyormus.

bilmiyodum cnm napıyım artık geçti ama 1,2dk sonra hemen kalkmıştım ayağa eşim kalmazsın diyo çünkü ilkinde baya ayakları dikip yarım saat sonra kalmıştım ama bi akrabamda hemen kalktım ayağa yine kaldım diyo şuan 3 aylık oyüzden korkmuştum ben ama devam edicem kullanmaya haplar bitene kadar bugün 1 tane daha içtim yan etki yaptı halsizlik mide bulantısı bas dönmesi bas ağrısı ağzım zehir gibi öğlenden beri çocuğu besleyip yattım kalktım yine yattım az önce kalktım çok kötü oldum

slm anneler.hastalann bebekle uğraşmak çok zormu.ada çok öksürüyor,inş.düzelir,çok üzülüyorum,düzelmezse yarın dr.a gidicez.

geçmiş olsun cnm...benim oğlumda öksürmeye basladı yavas yavas insallah çoğalmaz öksürüyü gercekten insan çok üzülüyo onlar hasta olunca diyorum allahım ona hiç bi hastalık verme bana ver onun yerine

zasa cım geçmiş olsun.kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı artık.gece mama vereyim diyorum ama kaçta ne kadar vericem bilemedim.saat 7 de sebze çorbası yiyor oğlum 9 da yatıyor yatarkende emiyor.sonra geçe artık değişiyor kaçkere uyanıyor saymıyorum her seferinde emmek istiyor.şimdi kaçta ne kadar mama vermeliyim sizce

kızlaaaarrrrrr oglum emekliyoooor şimdi emeklemeye başladı ayyy cok mutlu oldum tabi bundan sonra tehlike başlıyor ama katlanıcaz artık

1990 -1975 dogumlu olanlarda kızamık vakası görülmüş,aşı olmayanlar aşılanacakmış bu yaş arası ama kızlar az önce atv de dedi.avrupadan gelmiş kızamık ,

1990 -1975 dogumlu olanlarda kızamık vakası görülmüş,aşı olmayanlar aşılanacakmış bu yaş arası ama kızlar az önce atv de dedi.avrupadan gelmiş kızamık ,

evet canım bende haberlerde ızledım ne yapcam bılmıyorum yaaa ama yaptırmasamda olur sanırım evden dışarı cıkmıyorum

sağol cnm.inşş.
cnm sebze çorbasını 6ya çek,yatmadanda devam sütü ver,arada 2,3 saat olsun yani.
kızlaaaarrrrrr oglum emekliyoooor şimdi emeklemeye başladı ayyy cok mutlu oldum tabi bundan sonra tehlike başlıyor ama katlanıcaz artık

maşşallahhh.asıl tehlikeleryeni başlıyor tatlım,adanın geçenlerde alnı mosmordu konsola çarpmış,çok dikkat etmen gerekiyor a rtık.

ayy masallah...benimkide bugün dizlerini koyamıyodu şimdi dizlerini koyuyo elleri dizleri koyuyo gitmiyo yakında emekler heralde

kızlar haberlerde kızamık salgınından bahsettiler.9-12 aylık bebekler aşıya çağrılıyormuş

evet canım bende haberlerde ızledım ne yapcam bılmıyorum yaaa ama yaptırmasamda olur sanırım evden dışarı cıkmıyorum

meledomir cnm bebekler aşılanacak demedi sağlık bakanı görülen vaka yaş aralığı 75 ile 1990 doğıumlu olanlarmış,atv de dinledim sağlık bakanını artarsa salgın dedi bu yaş aralığında olupta aşı olmayanları çağıracaz dedi

cnm emziriyosan sütüm azaldı diyosun karnı doymuyo demekki çok sık kalkıyosa yatırırken pirinç unu ver gece kalktığındada emzir sonrada mama ver 90cc ver bakalım belki içer içemezse hepsini bidakine 50 cc verirsin baktın içiyo 100cc verirsin

cnm ben show da dinledim 9-12 ay arası bebekler aşılanıyor dediler.doktorumu aradım izmir için birşey yok henüz olursa aşılat dedi

slm anneler.hastalann bebekle uğraşmak çok zormu.ada çok öksürüyor,inş.düzelir,çok üzülüyorum,düzelmezse yarın dr.a gidicez.

cnm geçmiş olsun....tabi biraz mızmız oluyorlar birazda iştahsızlık başlıyor.inş çabuk atlatırsınız...

canım gözün aydın hadi bakalım oturmak yok artık her yerin keşfine başlıcak minik...darısı bizim başımıza...

cnm saat 23:00 gibi 90 cc mama veriyorum ben.sonra saat 2 ve 5 gibi mıkırdanıyor bir 90 cc daha veriyorum.ama sen emzirdiğin için sabaha karşı emzire bilirsin.karnı doyarsa sende bebişinde inan daha huzurlu ve daha deliksiz uyursunuz.hadi bakalım kolay gelsin....

kızlar bende randevu aldım yarın doktora gitcem bakalım kasığım niye ağrıyomuş bu arada doğum kontrol hapı çok kötü yan etki yapıyo bende içmesemmi bilemedim bitene kadar içmeyi düşünüyodum...oğlumda adde adde diyo anne diyo galiba kalktığından beri konusuyo deminde azcık emekledi 2 adım gitti durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…