evet canim ilk kullanim adetliyken icmen gerekiyor.bende evlenecegim zaman kullandim ve 1 ay önceden baslamistim öyle oluyormus.
slm anneler.hastalann bebekle uğraşmak çok zormu.ada çok öksürüyor,inş.düzelir,çok üzülüyorum,düzelmezse yarın dr.a gidicez.
1990 -1975 dogumlu olanlarda kızamık vakası görülmüş,aşı olmayanlar aşılanacakmış bu yaş arası ama kızlar az önce atv de dedi.avrupadan gelmiş kızamık ,
kızlaaaarrrrrroglum emekliyoooor şimdi emeklemeye başladı ayyy cok mutlu oldum tabi bundan sonra tehlike başlıyor ama katlanıcaz artık
sağol cnm.inşş.geçmiş olsun cnm...benim oğlumda öksürmeye basladı yavas yavas insallah çoğalmaz öksürüyü gercekten insan çok üzülüyo onlar hasta olunca diyorum allahım ona hiç bi hastalık verme bana ver onun yerine
cnm sebze çorbasını 6ya çek,yatmadanda devam sütü ver,arada 2,3 saat olsun yani.zasa cım geçmiş olsun.kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı artık.gece mama vereyim diyorum ama kaçta ne kadar vericem bilemedim.saat 7 de sebze çorbası yiyor oğlum 9 da yatıyor yatarkende emiyor.sonra geçe artık değişiyor kaçkere uyanıyor saymıyorum her seferinde emmek istiyor.şimdi kaçta ne kadar mama vermeliyim sizce
kızlaaaarrrrrroglum emekliyoooor şimdi emeklemeye başladı ayyy cok mutlu oldum tabi bundan sonra tehlike başlıyor ama katlanıcaz artık
kızlar haberlerde kızamık salgınından bahsettiler.9-12 aylık bebekler aşıya çağrılıyormuş
evet canım bende haberlerde ızledım ne yapcam bılmıyorum yaaa ama yaptırmasamda olur sanırım evden dışarı cıkmıyorum
zasa cım geçmiş olsun.kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı artık.gece mama vereyim diyorum ama kaçta ne kadar vericem bilemedim.saat 7 de sebze çorbası yiyor oğlum 9 da yatıyor yatarkende emiyor.sonra geçe artık değişiyor kaçkere uyanıyor saymıyorum her seferinde emmek istiyor.şimdi kaçta ne kadar mama vermeliyim sizce
meledomir cnm bebekler aşılanacak demedi sağlık bakanı görülen vaka yaş aralığı 75 ile 1990 doğıumlu olanlarmış,atv de dinledim sağlık bakanını artarsa salgın dedi bu yaş aralığında olupta aşı olmayanları çağıracaz dedi
maşallah canım hayırlı olsun....
darısı başımıza artık....
slm anneler.hastalann bebekle uğraşmak çok zormu.ada çok öksürüyor,inş.düzelir,çok üzülüyorum,düzelmezse yarın dr.a gidicez.
zasa cım geçmiş olsun.kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı artık.gece mama vereyim diyorum ama kaçta ne kadar vericem bilemedim.saat 7 de sebze çorbası yiyor oğlum 9 da yatıyor yatarkende emiyor.sonra geçe artık değişiyor kaçkere uyanıyor saymıyorum her seferinde emmek istiyor.şimdi kaçta ne kadar mama vermeliyim sizce
cnm geçmiş olsun....tabi biraz mızmız oluyorlar birazda iştahsızlık başlıyor.inş çabuk atlatırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?