bu arada günaydın kızlar..benimkinin 2tane dişi çıktı öyle kaldı 1 ay oldu baska çıkmadı ne zaman çıkardır
çıkar canım acelesi ne.bu arada günaydın kızlar..benimkinin 2tane dişi çıktı öyle kaldı 1 ay oldu baska çıkmadı ne zaman çıkardır
çıkar canım acelesi ne.
sen neler yapıyorsun bu aralar..
doğum kontrol hapıyla ilgili bi haber izlemiştim kadın içmiş ayak damarları tıkanmıştı ameliyat olmuştu bbu hapların böyle zararları var başka bi yöntem kullanın bence ve ağrısı olan mutlaka doktora gitsin ...
hep aynı monoton hayat cnm havalar ısınsada dısarı gezmeye çıksak oğlumla çok soğuk hava evde tıkılı kaldık...hmmm birde 2kilo vermişim hiçbişey yapmadım özellikle,sadece bu aralar az yiyorum iiştahım kesildi midemi üşütmüşüm galiba bikaç gün ağrıyodu bulantı falan yaptı ondan heralde çok sevindim ama 2 kilo verdiğime hemde 1 hafta oldumu olmadımı bilmiyorum
doğum kontrol hapıyla ilgili bi haber izlemiştim kadın içmiş ayak damarları tıkanmıştı ameliyat olmuştu bbu hapların böyle zararları var başka bi yöntem kullanın bence ve ağrısı olan mutlaka doktora gitsin ...
geçmiş olsun cnmselam kızlar.biz de yakalandık sonunda hastalığa.bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.bir öksürük,bir ateş...aksi gibi ablası da iyileşmedi daha.
maşallah kızına benim oğlan tembel totosunu kaldıracakta ayağımdan tutup ayağa kalkacak nerdeeee ,kızamık aşısını boncukla nevea yaptırdı.istanbulda yapılıyor şimdilik.burdaki sağlık müdürlüklerine daha salgınla ilgili yazı gelmemiş.sadece istanbul.haberlerde de sağlık bakanı 1975 ile 1990 yaş arası olanlarda kızamık vakası varmış.bunlarda büyük ihtimalle aşı olmayanlar dedi.başkada birşey demedi bebeklerle ilgilide konuşmadıbu arad kızım yavaş yavaş emekliyodu şimdi istediği her yere gidiyo hele kapıyı açık görmesin kaçıveriyo valla. bide ben kanepede otururlen dizlerimden tutunup ayağa kalkıyo koltuktan tutup ayakta duruyo iki adım atıyo ama gerisi yok hoooopp yerdeyiz sanırım yürümesi yaşını karşılıyacak ama nasıl seviniyo nasıl seviniyo tabi bide yürüsün karıştırmayacağı yer kalmayacak hanımefendinin
büyük ihtimal hepiniz duymuşsunuzdur haberlerden kızamık salgını varmış sağlık ocakları alarm vermiş 1 yaşken yapılacak kızamık aşısı öne çekilmiş 9-12 aylıklara vurulacak.. sağlık ocakları tek tek 9 aylıkları aramaya başlamış bizi henüz arayan olmadı zaten henüz 9 da olmadık ama olmak üzereyiz heralde bizleride çağırırlar. bilgisi olan varmı kızlar geçmişede bakamadım bu konuyu konuşup konuşmadığınızıda bilmiyorum malesef
bence birsey olmamistir,takma kafaya,eger yumurtlamanin 12.13.14 günüde degilsen diger günler de sans olasiligi az biliyorsun.tabiki ikinci cocuk düsünüyoruz cogunlugumuz ama su anda hepimiz icin cok zor olur daha yeni kendimize geliyoruz.hatta gelemiyoruzbilmiyodum cnm napıyım artık geçti ama 1,2dk sonra hemen kalkmıştım ayağa eşim kalmazsın diyo çünkü ilkinde baya ayakları dikip yarım saat sonra kalmıştım ama bi akrabamda hemen kalktım ayağa yine kaldım diyo şuan 3 aylık oyüzden korkmuştum ben ama devam edicem kullanmaya haplar bitene kadar bugün 1 tane daha içtim yan etki yaptı halsizlik mide bulantısı bas dönmesi bas ağrısı ağzım zehir gibi öğlenden beri çocuğu besleyip yattım kalktım yine yattım az önce kalktım çok kötü oldum
süperrrrrrrrrr gözün aydin canim.ya biz hala ileri geri yapiyoruz,ben emekleme pozisyonunda tutuyorum benim zuzu gitmiyor adeta zipliyor o sekillde yapacakda tutturamiyor bir türlü.yüzer gibi yapiyor yazik gittigini zannediyor yavrummmmmkızlaaaarrrrrroglum emekliyoooor şimdi emeklemeye başladı ayyy cok mutlu oldum tabi bundan sonra tehlike başlıyor ama katlanıcaz artık
evet ya annemle konustum ayni seyi söyledi hemen yarin drumu aricam bende1990 -1975 dogumlu olanlarda kızamık vakası görülmüş,aşı olmayanlar aşılanacakmış bu yaş arası ama kızlar az önce atv de dedi.avrupadan gelmiş kızamık ,
gecmis olsun canimselam kızlar.biz de yakalandık sonunda hastalığa.bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.bir öksürük,bir ateş...aksi gibi ablası da iyileşmedi daha.
süperrrrrrrrrr gözün aydin canim.ya biz hala ileri geri yapiyoruz,ben emekleme pozisyonunda tutuyorum benim zuzu gitmiyor adeta zipliyor o sekillde yapacakda tutturamiyor bir türlü.yüzer gibi yapiyor yazik gittigini zannediyor yavrummmmm
süperrrrrrrrrr gözün aydin canim.ya biz hala ileri geri yapiyoruz,ben emekleme pozisyonunda tutuyorum benim zuzu gitmiyor adeta zipliyor o sekillde yapacakda tutturamiyor bir türlü.yüzer gibi yapiyor yazik gittigini zannediyor yavrummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?