2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada günaydın kızlar..benimkinin 2tane dişi çıktı öyle kaldı 1 ay oldu baska çıkmadı ne zaman çıkardır

Son düzenleme:
selam kızlar.biz de yakalandık sonunda hastalığa.bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.bir öksürük,bir ateş...aksi gibi ablası da iyileşmedi daha.

doğum kontrol hapıyla ilgili bi haber izlemiştim kadın içmiş ayak damarları tıkanmıştı ameliyat olmuştu bbu hapların böyle zararları var başka bi yöntem kullanın bence ve ağrısı olan mutlaka doktora gitsin ...

çıkar canım acelesi ne.
sen neler yapıyorsun bu aralar..

hep aynı monoton hayat cnm havalar ısınsada dısarı gezmeye çıksak oğlumla çok soğuk hava evde tıkılı kaldık...hmmm birde 2kilo vermişim hiçbişey yapmadım özellikle,sadece bu aralar az yiyorum iiştahım kesildi midemi üşütmüşüm galiba bikaç gün ağrıyodu bulantı falan yaptı ondan heralde çok sevindim ama 2 kilo verdiğime hemde 1 hafta oldumu olmadımı bilmiyorum

gerdektenmi ay korktum şimdi kullanmayım ozaman kasığım ağrıyo benimde yarın kısmetse gitcem doktora

geşmiş olsun.sen de bunu kendine başlangıç yap kilo verme konusunda.negatifi pozitife çevir.ben yaza kadar en az 5 kilo verirsin diyorum.oğlunla parklarda oynarken de daha enerjik ve rahat olursun.

herkese mrb nasılsınız bebişleriniz nasıl. ben gene bir süre giremedim koştur koştur yetişemiyorum valla size. çokda okumak istiyorum neler paylaşıyosunuz neler konuşuyosunuz diye kısmet olmuyo

dişlerden bahsetmişsiniz valla bizim de 6. dişimiz patladı ama sanırım alt yan dişlede huzursuzluk vermeye başladı sıra onlarda galiba peşpeşe çıkması daha zor oluyo kızlar inannın arası biraz olura çocukda sizde biraz nefes alır toparlarsınız peşpeşe olunca çocukda harap oluyo

bu arad kızım yavaş yavaş emekliyodu şimdi istediği her yere gidiyo hele kapıyı açık görmesin kaçıveriyo valla. bide ben kanepede otururlen dizlerimden tutunup ayağa kalkıyo koltuktan tutup ayakta duruyo iki adım atıyo ama gerisi yok hoooopp yerdeyiz sanırım yürümesi yaşını karşılıyacak ama nasıl seviniyo nasıl seviniyo tabi bide yürüsün karıştırmayacağı yer kalmayacak hanımefendinin

büyük ihtimal hepiniz duymuşsunuzdur haberlerden kızamık salgını varmış sağlık ocakları alarm vermiş 1 yaşken yapılacak kızamık aşısı öne çekilmiş 9-12 aylıklara vurulacak.. sağlık ocakları tek tek 9 aylıkları aramaya başlamış bizi henüz arayan olmadı zaten henüz 9 da olmadık ama olmak üzereyiz heralde bizleride çağırırlar. bilgisi olan varmı kızlar geçmişede bakamadım bu konuyu konuşup konuşmadığınızıda bilmiyorum malesef

Son düzenleme:

canım doğum kontrol hapı kan pıhtılaşması hastalarına yaramıyor,damarları büzüyor ve tıkıyor.mesela bende var pıhtılaşma o yüzden kullanamam.yani herkesi etkilemiyo.pıhtılaşma hastası olduğunu da ancaa 2 düşük yaparsan tahlilini yapıyor devlet yoksa yapmıyor.

selam kızlar.biz de yakalandık sonunda hastalığa.bronşiyelit başlangıcı dedi doktoru.bir öksürük,bir ateş...aksi gibi ablası da iyileşmedi daha.
geçmiş olsun cnm
maşallah kızına benim oğlan tembel totosunu kaldıracakta ayağımdan tutup ayağa kalkacak nerdeeee ,kızamık aşısını boncukla nevea yaptırdı.istanbulda yapılıyor şimdilik.burdaki sağlık müdürlüklerine daha salgınla ilgili yazı gelmemiş.sadece istanbul.haberlerde de sağlık bakanı 1975 ile 1990 yaş arası olanlarda kızamık vakası varmış.bunlarda büyük ihtimalle aşı olmayanlar dedi.başkada birşey demedi bebeklerle ilgilide konuşmadı

bence birsey olmamistir,takma kafaya,eger yumurtlamanin 12.13.14 günüde degilsen diger günler de sans olasiligi az biliyorsun.tabiki ikinci cocuk düsünüyoruz cogunlugumuz ama su anda hepimiz icin cok zor olur daha yeni kendimize geliyoruz.hatta gelemiyoruz

kızlaaaarrrrrr oglum emekliyoooor şimdi emeklemeye başladı ayyy cok mutlu oldum tabi bundan sonra tehlike başlıyor ama katlanıcaz artık
süperrrrrrrrrr gözün aydin canim.ya biz hala ileri geri yapiyoruz,ben emekleme pozisyonunda tutuyorum benim zuzu gitmiyor adeta zipliyor o sekillde yapacakda tutturamiyor bir türlü.yüzer gibi yapiyor yazik gittigini zannediyor yavrummmmm

benimki totosunun üstünde kaya kaya ilerliyo çok hızlı yapmıyo ama her an yapabilir gibi zıplıyo resmen bazen.emekleyecek olgunlaşma düzeyine gelmemiş kuzumun kasları bugün eğitim çalıştımda kpss ye oğlum üstünde kodlayarak öğreniyorum :86:

İyi akşamlar arkadaşlar.

Benimde 8,5 aylık yağız isminde bir oğlum var.

Bizide aranıza kabul ederseniz teyzoşlar,bizde paylaşımlara katılmak istiyoruz:78:

merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçeği bende pek fazla girmiyorum ya o da ayrı bir konu ama bunda sonra sürekli olacağım benim de kızım hemen hemen senin paşanla yaşıt canım 8 ayı bitireli bir hafta oluyor.bir aydır hastalıkla mücadele veriyoruz bronşiolit oldu iyileşti sonra yine başladı ve hala devam ediyor doktor şimdi de antibiyotik şurup verdi (( o yüzden canım çok sıkılıyor.... sen neler yapıyorsun

saol canım yakında emekler annesı merak etme benımkıde yuzermış gıbı yapıyordu guluyordum bende ama şimdi pıt pıt totoyu sallayarak gıdıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…