2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm haklısın şans çok az daha adetim biteli 2gün olmuştu insan yinede korkuyo işte

hoşgeldiniz yağız ve sen:90::90::90:

hoşgeldin canııım

Hoşbulduk arkadaşlar....
Ay çok mutlu oldum bu ne sıcak bir karşılama böyle

BERFİN çok geçmiş olsun kızına
Çok salgın var ya,bütün bebekler hasta.
Bizde hastayız daha doğrusu 1 aydır düzelemedik bir türlü.

kızlar şimdi 1990-1975 arası vaka diyosunuz ya kızamık aşısı bizimdemi aşı olmamız gerek şimdi tam anlayamadım

oda emeklemeye giriyor.o sekilde cok tatli oluyorlar.kolay gelsin canim
İyi akşamlar arkadaşlar.

Benimde 8,5 aylık yağız isminde bir oğlum var.

Bizide aranıza kabul ederseniz teyzoşlar,bizde paylaşımlara katılmak istiyoruz:78:
canim hosgeldin aramiza.yagiz ismini cok severim eger oglum olursa ileride bende yagiz düsünüyorum.
saol canım yakında emekler annesı merak etme benımkıde yuzermış gıbı yapıyordu guluyordum bende ama şimdi pıt pıt totoyu sallayarak gıdıyo
insaallah canim bekliyoruz bizde.tay tay duruyoruz destekli.ve 3-4 sn de desteksiz durabiliyoruz ama söyle patir patir daha gidemiyoruz iste.
evet cnm haklısın şans çok az daha adetim biteli 2gün olmuştu insan yinede korkuyo işte
icini ferah tut canim bak bende merak ettim gelecek ay haber ver oki...

senla aynı gidiyoruzzz kıss,bizimde 6.dişimiz çıktı üstlerin ikisi çok yakın aralarla çıktı mahvetti b izi
İyi akşamlar arkadaşlar.

Benimde 8,5 aylık yağız isminde bir oğlum var.

Bizide aranıza kabul ederseniz teyzoşlar,bizde paylaşımlara katılmak istiyoruz:78:
hoşgeldin tatlım,senle aynı bebeklerimiz.
biz de şimdilik emeklemek için dönüyoruz sürekli yerlerde bir sağa yuvarlanıyoruz bir sola :))))

:)hoşgeldin ttalım.

slm kızlar

ya şimdi yazdıklarınıza baktımda 1975-1990 dedi evet televizyon 1979 luyum ben bizde3mi olucaz aşı şimdi bunu kime sorucaz sağlık ocağınamı

slm kızlar

ya şimdi yazdıklarınıza baktımda 1975-1990 dedi evet televizyon 1979 luyum ben bizde3mi olucaz aşı şimdi bunu kime sorucaz sağlık ocağınamı

canım annene sor aşı oldunmu bebbekken ,birde çıkardınmı kızamık ona göre olursun.ben kızamık çıkarmışım o yüzden gerek yok bana

selam annişler nasılsınızzz?

iyilik güzelim sen nasılsın.küçük erkekin neler yapıyor.
benim kızımın erken çıkan alt dişlerinden sonra bizi bayağı bir bekleten üstleri de nihayet teşrif buyurdular.bir de hastalık derken hep üstümde sağolsun.

senla aynı gidiyoruzzz kıss,bizimde 6.dişimiz çıktı üstlerin ikisi çok yakın aralarla çıktı mahvetti b izi

hoşgeldin tatlım,senle aynı bebeklerimiz.

:)hoşgeldin ttalım.

canım ne aceleci oluyor bu kızlar.ne var yavaşça çıkartsa da hem annesini hem kendisini üzmese.genetik mi acaba. babaya çok benziyor belki o da öyleydi bebekken.

İyi günler arkadaşlar

Nasılsınız?

Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkürler...

Bir arkadaş yağız ismini çok severim demiş,allah gönlüne göre versin arkadaşım.

Benim oğlum prematüre doğdu teyzeleri,34 haftalık,1.800 de kilomuzdu ve boyumuzda 44 cm.
Şimdi yaşıtlarını yakalamış dr.öyle söylüyor

cnm saol bende iyym gozunz aydın hyrlı olsun dişlernz benm erkek hala yaramazzz dişler cıktı ara vrdık 5. Cıkana kdr rahtz ınssss ama dun gece huyszdu agldı sıksık acaba 5mı gelıyor dıye dusunmedım dııl dogrusu

dikkat edın hasta olmaynnn ası yaptrdnmı sndeee bebısıneee

o benimmm yagiz ismini seven sagol canim cümlemizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…