İyi akşamlar arkadaşlar.
Benimde 8,5 aylık yağız isminde bir oğlum var.
Bizide aranıza kabul ederseniz teyzoşlar,bizde paylaşımlara katılmak istiyoruz:78:
bence birsey olmamistir,takma kafaya,eger yumurtlamanin 12.13.14 günüde degilsen diger günler de sans olasiligi az biliyorsun.tabiki ikinci cocuk düsünüyoruz cogunlugumuz ama su anda hepimiz icin cok zor olur daha yeni kendimize geliyoruz.hatta gelemiyoruz
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bizide aranıza kabul ederseniz teyzoşlar,bizde paylaşımlara katılmak istiyoruz:78:
merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçeği bende pek fazla girmiyorum ya o da ayrı bir konu ama bunda sonra sürekli olacağım benim de kızım hemen hemen senin paşanla yaşıt canım 8 ayı bitireli bir hafta oluyor.bir aydır hastalıkla mücadele veriyoruz bronşiolit oldu iyileşti sonra yine başladı ve hala devam ediyor doktor şimdi de antibiyotik şurup verdi(( o yüzden canım çok sıkılıyor.... sen neler yapıyorsun
hoşgeldiniz yağız ve sen:90::90::90:
hoşgeldin canııım
oda emeklemeye giriyor.o sekilde cok tatli oluyorlar.kolay gelsin canimbenimki totosunun üstünde kaya kaya ilerliyo çok hızlı yapmıyo ama her an yapabilir gibi zıplıyo resmen bazen.emekleyecek olgunlaşma düzeyine gelmemiş kuzumun kaslarıbugün eğitim çalıştımda kpss ye oğlum üstünde kodlayarak öğreniyorum :86:
canim hosgeldin aramiza.yagiz ismini cok severim eger oglum olursa ileride bende yagiz düsünüyorum.İyi akşamlar arkadaşlar.
insaallah canim bekliyoruz bizde.tay tay duruyoruz destekli.ve 3-4 sn de desteksiz durabiliyoruz ama söyle patir patir daha gidemiyoruz iste.saol canım yakında emekler annesı merak etme benımkıde yuzermış gıbı yapıyordu guluyordum bendeama şimdi pıt pıt totoyu sallayarak gıdıyo
icini ferah tut canim bak bende merak ettim gelecek ay haber ver oki...evet cnm haklısın şans çok az daha adetim biteli 2gün olmuştu insan yinede korkuyo işte
senla aynı gidiyoruzzz kıss,bizimde 6.dişimiz çıktı üstlerin ikisi çok yakın aralarla çıktı mahvetti b iziherkese mrb nasılsınız bebişleriniz nasıl. ben gene bir süre giremedim koştur koştur yetişemiyorum valla size. çokda okumak istiyorum neler paylaşıyosunuz neler konuşuyosunuz diye kısmet olmuyo
dişlerden bahsetmişsiniz valla bizim de 6. dişimiz patladı ama sanırım alt yan dişlede huzursuzluk vermeye başladı sıra onlarda galiba peşpeşe çıkması daha zor oluyo kızlar inannın arası biraz olura çocukda sizde biraz nefes alır toparlarsınız peşpeşe olunca çocukda harap oluyo
hoşgeldin tatlım,senle aynı bebeklerimiz.İyi akşamlar arkadaşlar.
biz de şimdilik emeklemek için dönüyoruz sürekli yerlerde bir sağa yuvarlanıyoruz bir sola :))))
slm kızlar
ya şimdi yazdıklarınıza baktımda 1975-1990 dedi evet televizyon 1979 luyum ben bizde3mi olucaz aşı şimdi bunu kime sorucaz sağlık ocağınamı
selam annişler nasılsınızzz?
senla aynı gidiyoruzzz kıss,bizimde 6.dişimiz çıktı üstlerin ikisi çok yakın aralarla çıktı mahvetti b izi
hoşgeldin tatlım,senle aynı bebeklerimiz.
:)hoşgeldin ttalım.
iyilik güzelim sen nasılsın.küçük erkekin neler yapıyor.
Benim kızımın erken çıkan alt dişlerinden sonra bizi bayağı bir bekleten üstleri de nihayet teşrif buyurdular.bir de hastalık derken hep üstümde sağolsun.
İyi günler arkadaşlar
Nasılsınız?
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkürler...
Bir arkadaş yağız ismini çok severim demiş,allah gönlüne göre versin arkadaşım.
Benim oğlum prematüre doğdu teyzeleri,34 haftalık,1.800 de kilomuzdu ve boyumuzda 44 cm.
Şimdi yaşıtlarını yakalamış dr.öyle söylüyor
hosgeldin berfinnbiz de şimdilik emeklemek için dönüyoruz sürekli yerlerde bir sağa yuvarlanıyoruz bir sola :))))
slm kızlar
ya şimdi yazdıklarınıza baktımda 1975-1990 dedi evet televizyon 1979 luyum ben bizde3mi olucaz aşı şimdi bunu kime sorucaz sağlık ocağınamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?