2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman maaşallah annesi.allah bağışlasın.

yok canım.zaten hem hastalık hem dişler çok yıpranıyor yavrum bir de aşıyla uğraştırmayayım şimdi.

kimsecikler yok nerdesiniz kızlar...bu arada dün dr gittim iltihap varmış dr dedi...kızlar bebeklerinize karaciğer veriyomusunuz 15 günde 1 verilmesi gerekiyomuş tuzlu suda haşlayıp zarını çıkarıp püre yapıp öğle öğününde sebze püresine katılıp veriliyomuş doktorun verdiği beslenme kitapçığında yazıyo ama ben vermedim daha ben yiyemem asla oyüzdende oğlumunda yiyemiyeceni düşündüm ama denemek lazım

canım maşallah ya ne gzel. ipekte emekl,yo gibi bişi. ama tam anlamıyla ellerini öne atmıyo ayaklarını kullanıyo karnını itiyo öne yinede bırakamıyorum. birde sallanan sandalyesinden bağlı oldgu halder ayaga kalkıyo kaplumbaga gibi sırtına geçicek sandalye yere kapancak diye çok korkuyorum fena bişi oldu bu ipekkkkk.
bu arada bende yaptırdım aşıyı aramışlardı bizi. zaten yakında bende olucam çağırırlar büyük ihtimal.

İyi akşamlar arkadaşlar.

Benimde 8,5 aylık yağız isminde bir oğlum var.

Bizide aranıza kabul ederseniz teyzoşlar,bizde paylaşımlara katılmak istiyoruz:78:

Hoşgeldin Yağız ve annesiii :)

canım 9. ay dan sonra veriliyor diye biliyorum ama doktorumuza soracağı yine de. bu çarşamba günü 9 ay doluyo. kontrolde sorayım bakıyim.

merheba güzel anneler ve bebişleriii...

kızlar oğlumun kabızlığı beni bitiriyor((

siz hangi meyveleri yediriyorsunuz?biz şeftali, elma muz vermiyoruz..
eee geriye kalan varsa bi fikir verin lütfenn

şeftali ve muz kabız yapacak meyveler cnm.bende elma ,muz ,mandalina veriyorum

canım bı ara benımde oglum kabızdı benım meşhur bı karışımım var kuru kayısı incir kuru üzüm bunları haşlayıp blendırdan gecır sonrada muhallebı verıyorsan ıcıne bır ıkı kaşık at ne verıyorsan artık dırekt yerse dırekt yedır kabızlıgı gecırıyor ben hergun verıyordum 20 gun boyunca sonra gun asırıya duşurdum artık hiç vermıyorum bıdahada kabız olmadı oglum ayrıca ben her gun muzda verıyorum

bie mert bir pc oluna yanlış okummuşum :)))))))):90::90: kış meyvesi az yaz gelseydi çilek kiraz karpuzz kavunn ayyy yaz gellllllllllll
ben de ne şartlarda yazıyorum bilsen:))bi yaz gelse kavun falan güzel çalıştırır.benim oğlum 3.aydan sonra kabız oldu.anne sütü alırken bile 7-8 gün yapamazdı.ee bi de anal fissür oluştu.hepten kaka olayını kaldırdı rafa:(

ben o karışımı bir ay verdim ama bana mısın demedi.bi gün yaptıysa öbür gün yok.şenaycım demek benimki ultra kabız
pirinç,patates,muz şeftali falan daha poğlum bunların tadını bilmiyor.geçen elmaverdim o da kabız yaptı:2:
muhallebi mi o nedirdurumundayız yani
çocuk ot yiyor ya.berbat sebzelerden de bıktı yemiyor artık:2:ıspanak brokoli vsvs

ya bi de kakası yeşil koyu yani neden sizce?
yüzünde de atopik dermatit olmuş.besin alerjisidir belki.salı günü pediatrik alerji doktoruna gidecez.belki bi alerjisi vardır.

ayyy kıyamam yaaaa canım bagırsakları bebişinin iyi calışmıyormu acaba doktora danıştın mı bu sorunu

ayyy kıyamam yaaaa canım bagırsakları bebişinin iyi calışmıyormu acaba doktora danıştın mı bu sorunu

hem de kaçına danıştım
başta anne sütü alıyor kabız olmaz dediler. oysa popodaki çatlak 3 aylıkken oluştu zorlamadan(
şimdi de yapısal diyolar.ağız birliği yapmış gibi
neler denemedim.balkabağı pazı kayısı neyse işte.en iyi kıvam biraz komik olacak ama oyun hamuru gibi
diş çıkarırken biracık yumşadı ordan anladım zaten dişin geldiğini.kaka tapmasını 4 gözle bekliyoruz anlayacağın

yüzünde de atopik dermatit olmuş.besin alerjisidir belki.salı günü pediatrik alerji doktoruna gidecez.belki bi alerjisi vardır.
gecmis olsun canim ya,biz cesit cokken hergün ne yedircez diye düsünürken senin isin cok zor.Allah yardimcin olsun.kakasi sebzeden öyle oluyor,brokoli falan yani ama tabi degisebilir.zeytinyagi veriyormusun hergün 1 kasik icirsen.aptamil kabiz degil tam tersini yapiyor.eger muhallebi falan yediremiyorsan aptamil icir.

cnm işin zormul ya,kabızlık kadar kötü bir şey yok sanırım biz olduğumuzda ne sıkıntılar çekiyoz bebeişleri düşünemiyorum.ılık suya oturt olmasa annesi havalar ısınsaydı bir,hem fistürüne de ii gelir sanırım.çok şükürki öyle sorunumuz olmadı keşke yardımcı olabilseydim cnm.
kızlar başka topiklerden bebişler için yemek tarifi buldum veeee çaldımm
DOMATESLİ YUMURTA
6.aydan itibaren verebilirsiniz

Malzemeler:
1 yumurta sarısı,
1 adet domates
1-2 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 dilim ekmek içi

Domatesi cam rendeyle kabuklarından ayırarak rendeleyin.Rendeyi 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla tencereye koyun ve biraz kavurduktan sonra içine yumurt sarısını ekleyip karıştırın.Yumurta iyice piştiğinde altına kapatıp incecik doğradığınız maydonozları ekleyin.İçine ekmek içiniz doğrayarak yedirebiliirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…