canım ben bir süredir ayrı ayrı veriyorum... kahvaltıda bizim yediklerimizden istemeye başlamıştı.. ve biz yerken o da daha iştahlı yiyordu onu farkettik. ben de biz kahvAltı yaparken ona da vermeye başlaadım. bir gün peynir bazlı bir gün yumurta.. ekmek içi ile veriyorum.. arada pekmezini.. z.yağı ekmek içini bandırıp.. diğer arkadaşlar da yazsın nasıl veriyolar ben de merak ediyorum.. ama artıkbulamaç vermek istemiyorum.. yemiyordu zaten... ama böyle de miktarlar az geliyo gözüme.. diğer bebişler nasıl yapıyor?
bu arada günaydın kızlar... daha sonra görüşürüz oğlusa yesil mercimek çorbası yapıcam bugün
ayyyyyy ben hala oğluma sadece öğlenleri sebze çorbası ydiriyorum. arada da tarhana çorbası. sanki diğerlerini yaptığımda daha az besin değeri olan birşey yediricem gibi geliyo. değil de . bana öyle geliyo işte. canım yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun yazarsan sevinirim.
ayyyyyy ben hala oğluma sadece öğlenleri sebze çorbası ydiriyorum. arada da tarhana çorbası. sanki diğerlerini yaptığımda daha az besin değeri olan birşey yediricem gibi geliyo. değil de . bana öyle geliyo işte. canım yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun yazarsan sevinirim.
cnm bende aynı şeyi yapıyorum ya hep sebze püresi yapıp veriyorum içime sinmiyor yoksa
cnm bende çoğunlukla sebze çorbası daha doğrusu püresi veriyorum ama arad değişiklik olsun diye yediriyorum yaparken fazla yapıyorum bende yiyorum eşim sevmiyo yemiyo bizde oğlumla yiyorum...kendimize yaparız ya öyle yapıyorum önce 15 dk falan yesil mercimeği haslıyorum suyunu süzüyorum soğanı kavuruyorum 2 dişte sarınsak doğruyorum sonra yarım çorba kasığı domates salçası biraz daha kavuruyorum sonra 2kasık un koyup birazcık kavuruyorum mercimekleri koyup suyunu tuzunu koyup pişiriyorum düdüklüde pişiriceksen 10 yada 15dk yeterli birde ben zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum sonrada blendrdan yada rondodan gecirip yedirebilirsin içine ekmek içide at istersen çok azlimonda sıkabilirsin
içinize sinmemek olurmu kızlar baklagillerde ne kadar faydalı olduğunu biliyosunuz hele yesil mercimek çok faydalı hem bizler hem bebeklerimiz için herseyden yemeleri lazım her bi vitaminden almaları lazım kırmızı mercimekten daha faydalıymış bu aralar ben çok yiycem galiba saç dökülmesine iyi geliyomuş yeni öğrendim
cnm sen salça veriyormusun
kızlarrr kahvaltıda bebişlere ne peyniri veriyorsunuz? ben genelde labne veriyorum da
kızlarrr kahvaltıda bebişlere ne peyniri veriyorsunuz? ben genelde labne veriyorum da
selam canım.saç dökülmen durmadı herhalde.demek ki bioblas ı kullanmadın.ben de 4 ay boyunca avuç avuç attım saçlarımı çöpe.bu çok uygun fiyatli ürünü bulana kadar.bayağıdır dökülmüyor artık.dökülenlerin de yenisi geldi.içinize sinmemek olurmu kızlar baklagillerde ne kadar faydalı olduğunu biliyosunuz hele yesil mercimek çok faydalı hem bizler hem bebeklerimiz için herseyden yemeleri lazım her bi vitaminden almaları lazım kırmızı mercimekten daha faydalıymış bu aralar ben çok yiycem galiba saç dökülmesine iyi geliyomuş yeni öğrendim
ben normal bizim yediğimiz peynirden koyuyodum gecende annem keçi sütünden lor peyniri yani çökelek yapmış ondan verdi şimdi ondan veriyorum
kızlarrr kahvaltıda bebişlere ne peyniri veriyorsunuz? Ben genelde labne veriyorum da
canım ben normal inek peynirini 1 gün önceden suda bekletip onu veriyorum
cnmdr banaöncelikli beyaz peynir yoksa labne demişti
sağol canım.ben ceviz pekmez bazen yumurta da koyuyorum.ama bulamac seklinde veriyorum.devam sütü ve bebek ekmegi ile birlikte.
siz ekstradan baska seyler veriyormusunuz???
bizim kahvaltı karışımımız şöyle : yumurta veya peynir,pekmez,tereyağ,devam sütü, 1 çorba kaşığı bebelacın çavdarlı karışımında. bende ceviz koymak istiyorum. cevizi hergün havanda dövüpte mi koyuyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?