- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
evet cnm ben keçi sütünden yapıyorum ama keşke orjinal keçi sütü bulabilsem:))) pastörize kullanıyoruz. 1 su bardağı sütü kaynatıp ılık bir şekilde olduğunda 1 tatlı kaşığı şeker ilee yoğurt koyuyorum ve mayalıyorum.şeker gazını alıyormuş yoğurdun onun için mutlaka şeker katıyorum.
Cnm sana madonun keci sutunu onerebilirim cunku onlar her pazar orjinal getiriyorlar bilgin olsun
cnm sana madonun keci sutunu onerebilirim cunku onlar her pazar orjinal getiriyorlar bilgin olsun
cnm duymamıştım,madoda paket halindemi satılıyor,ben kay marka alıyorum ama madoyada soriyim ozaman,sağol.
Bizimde 8 dişimiz oldu,toplamda,4 alt-4üstşimdi sırada köpek dişleri var alt ikisi yeni çıktı,1 ayrahat ederiz galiba,inşallah sorunsuzca çıkarılar yaaa,benim kıızm,normlade çokda huysuz birbebek değildir ama diş dönemlerinde çok huysuzlanıyor,geceleri çok uyanıyor,dişleri çıkarken resmen göğüslerim yara oluyor eme eme mahvediyor,dişerlini kaşıyor göğsümle.biranönce şu diş sıkıntılarımız geçsin diyoruz ama sonrada diğer sıkıntılar başlıyor,her dakka düşüyolar,bizimki 2 gün önce bir düştü,kafasını parkeye çarptı,çok ağladı,ama hala aynı şeklilde devam ediyor,evde koltukların hepsinibirleştirdim hanımefendi rahatça keşfetsin diye merak ediyolar herşeyi.
Bizde çarşamba günü annemler tatilegidiyoruz kızımla balıkesire.2 hafta kalırız sanırım,belkidaha fazla.inşallah hava güzel oılursa kıızmı denizede sokucam herkes şok olmuştu 50günlükken ben bacaklarını falan sokmuştum,şimdi kocamankıız oldu,soğuğa dirençli olsun birazcık dimi ama ben pek korumuyorum,annemlere kalsa dışarı çıkarken ağzını burnunusararlardı ben hiç yapmıyorum,bugün hava güzel kaloriferi kapattım,bende sıcağı sevmem ada da sevmiyor.onu banyo yaptırdım,şimdi pijamaarını giydirdim yatıyor.bende biraz evitoparliyim,işler bitmiyorr anacım yaaaaaa
6 diş mi inanamıyorum bizim daha 2 dişimiz var diğerlerinden de daha haber bile yok......niye böyle .benim oğlum iki güne kadar gayet iyi yiyordu iki gündür ne olduysa iştahı yok çok huysuz hiç uyumak istemiyor zorla bir iki lokma yedirebiliyorum
Slm arkadaşlar... Benim 9,5 aylık kızım var.Henüz emeklemiyor, yüz üstü dönse falan ağlıyor, yürümek gibi hiç bir çabası yok, öyle kucağımda oturmak istiyor.Bir yere ayakta dikelttiğim zaman öylece sabit kalıyo, yani hareketsiz bir çocuk aslında yürüteçte falan bütün evi geziyor ama yürüteçsiz kımıldamıyor. Yerde otururken devrilse kalkmak için bile çaba sarfetmiyor.Televizyona çok bakıyor, bazen reklam açmadan yemek bile yemek istemiyor.O kadar uğraşıyorum elindeki oyuncağı ver, al diye komutlar veriyorum ama hiç öğrenmiyor. Ama bana çok tepki veriyor yani otizim belirtileri yok.Henüz 2 dişi var boyu 68 cm, kilosu 8,200. Özelliklerimiz bunlar.Çokmu sabırsızım, bişeyimi var diye çok korkuyorum.Bu anlattıklarıma benzer çocukları olanlar yazabilirmi acaba. Sanırım teselliye ihtiyacım var
:))bende sizi özlicem cnm:)aslında hava şartlarına uyum sağlasam nasılolurdu bilmiyorum ama zaten bebekler yönlendiriyor,eğer sıcağı seven ve üşütünce hasta olan birbebek olsaydı sanırım bukadar rahat davranamzdım.cnm engüzeli tüm hava şartlarına uyum sağlatmaktır.ben biraz pimpirikliydim ilk zamanlar ama biz de 55 günlükken gümüşyakaya gittiğimizde babam denizze sokmuştu elifin ayaklarını...bu arada 2 hafta nete giremezsen özlicez seni ve adayı( 43:
Slm arkadaşlar... Benim 9,5 aylık kızım var.Henüz emeklemiyor, yüz üstü dönse falan ağlıyor, yürümek gibi hiç bir çabası yok, öyle kucağımda oturmak istiyor.Bir yere ayakta dikelttiğim zaman öylece sabit kalıyo, yani hareketsiz bir çocuk aslında yürüteçte falan bütün evi geziyor ama yürüteçsiz kımıldamıyor. Yerde otururken devrilse kalkmak için bile çaba sarfetmiyor.Televizyona çok bakıyor, bazen reklam açmadan yemek bile yemek istemiyor.O kadar uğraşıyorum elindeki oyuncağı ver, al diye komutlar veriyorum ama hiç öğrenmiyor. Ama bana çok tepki veriyor yani otizim belirtileri yok.Henüz 2 dişi var boyu 68 cm, kilosu 8,200. Özelliklerimiz bunlar.Çokmu sabırsızım, bişeyimi var diye çok korkuyorum.Bu anlattıklarıma benzer çocukları olanlar yazabilirmi acaba. Sanırım teselliye ihtiyacım var
otizimde en belirgin olan göz temasının olmamasıdır bir rehber öğretmen olarak bunu söyleyebilirim ama otizim tanısı için çok erken .kızın ce e oyunu oynuyor mu,heceleme aşaasında mı
canım ce oyunları oynuyoruz ce demesede bir örtüyü alıp gözüne indirip kaldırıyo ve bundan çok zevk alıyo..ba ba diyor ve anlamsız zar zor bazı şeyler söylüyo ben çok evhamlıyım sizce normalmi bunlar...
chewinggum benim kızımda çok bakıyo reklamlara. başka odada olsk bile reklam sesi duyunca kulak ksiyo dinliyo. :S ama çok hareketli ve konuşma çabası baya var. eniştemin adıhakan. haka haka diye yüzüne söylüyo ve bişeyler anlatıyo kendince. çok mutlu oluyorum. sanırım erken konuşucak ama geç yüricek gibi.
bu arada diğer arkadaş üzülme çünkü her bebeğin gelişimi farklı.:S
benim kızım da aynı. reklamlar çok renkli, sesli, hareketli.. aradıkları herşey var. çocuk doktorları 1,5 yaşa kadar yürümeyi normal sayıyo.
slm kızlar oğlum çok hasta grip oldu boğazları tıkandı 1 haftadır böyleydi ama boğazları dün aksam tıkandı annemlerde zor nefes alıyodu gece nöbetçi dr gitmek istemedim sabah kendi doktorumuza gittik atbi sabaha kadar annemle ben uyumadık oğlumda tabi uyumadı zaten 1 haftadır uykusuz boğazlarında balgam çok varmış çokkötü tıkanmış dr dedi kan tahlili yaptılar temiz çıktı mikrop falan yok dedi odaya aldılar hava açıcı verdiler 1 saat 3 tane iğne vurdular reçeteyede 3 tane ilaç ve 3 iğne verdi dr şuan oğlum uyuyo çok rahatladı 1 haftanın uykusuzluğu yorgunlu var anca dinlenir heralde ooff çok zor bebişlerin hasta olması oğlumda bende maf olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?