arkadaslar merhaba
bu aralar cok sıkıntı yaptım 2 haftadır kendimi yiorum benm oglusun oturmasında biraz sorun var su araalar daha ii oturmaya basladı ama bazen otururken yanlara ya da arkaya düşüo önceden yani 3 hafta öncesine kadar destek koyuorduk şimdi 10 dk fln oturuo sonra atıo kndini benim gibi olan arkadaşlar var mı yada bu konuyla ilgili bilgisi olan ltfn bana yardım etsin
kimseler uğramasa da ben herkesin bir halini hatırını sorayım..nasılsınız kızlar.bebişlerinizin gelişimi nasıl...yaramazlıklar ne boyutta bakalım.biz hala yürüteçle evi turluyoruz,bir de geri geri sürünüyoruz.perde takıntımız var.tüm perdeleri yerinden sökene kadar çekiyoruz...işte bizden haberler böyle...
heh yettim gari
ya evet ipekte öle perdeyi çekip duruyo bite doğalgaz peteğine ellerini vuruyo çok ses çıkartmaya çalışıyo. sanırım bütün bebişler aynı şeyleri yapıyolar.
bu arada ipek bi adım attı düştü poposunun üstüneee. çok tatlıydı ay bi yürüseeee
kızlar slm
sizce suluğa(alıştırma bardağı) nasıl alıştırabiliriz? benim kız anca diş kaşıyo kemiriyo..
bir kitapta 2 hafta ila 1 ay arasında hergün verin yazıyordu..
fikri olan var mı?
kızlar slm
sizce suluğa(alıştırma bardağı) nasıl alıştırabiliriz? benim kız anca diş kaşıyo kemiriyo..
fikri olan var mı?
kızlar slm
fikri olan var mı?
kızlar ya burası çok boş kalmış burdan devam edelim eski günleri çok özledim grupdan çıktığım içinde iyice koptum sizlerden
niye çıktın ki gruptan..
evet ya kızlar bomboş buralar. oysa eskiden nasıldı.
veeee hemen veriyoruz müjdeyi...........
canım oğlum 19 nisan 2 011 itibariyle ilk adımlarını attııııııı.
annesini dünyanın en mutlu insanı yaptı.
darısı tüm bebişlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?