2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda da aynı sorun var oturmuyor.ben oturtmaya çalışsamda hemen öne ordan emeklemeye.diğer motor gelişimde sorun yok emekliyor tutunarak kalkıyor,tutuna tututna yürüyor.ama oturmuyor.9 aylıkken dok.götürdük şimdiye kadar oturması gerekirdi dedi başka da bişey demedi

herkese merhaba...azıcık buradan devam edelim dedim ama. herkes yine face de...

heh yettim gari
ya evet ipekte öle perdeyi çekip duruyo bite doğalgaz peteğine ellerini vuruyo çok ses çıkartmaya çalışıyo. sanırım bütün bebişler aynı şeyleri yapıyolar.
bu arada ipek bi adım attı düştü poposunun üstüneee. çok tatlıydı ay bi yürüseeee

kızlar slm
sizce suluğa(alıştırma bardağı) nasıl alıştırabiliriz? benim kız anca diş kaşıyo kemiriyo..
bir kitapta 2 hafta ila 1 ay arasında hergün verin yazıyordu..
fikri olan var mı?

yürüyünce de başka bir alem oluyorlar.bizim kızlar bayağı bir fena gibi.

kızlar slm
sizce suluğa(alıştırma bardağı) nasıl alıştırabiliriz? benim kız anca diş kaşıyo kemiriyo..
fikri olan var mı?

zamanla öğreniyorlar.kimisi de kolayca bardağa geçiveriyor.

kızlar slm
fikri olan var mı?

zümra direk bardaktan içti hiç alıştırma bardağı kullanmadım

kızlar slm
fikri olan var mı?

canım benim kızıma ben 6 aylıkken tupper suluk almıştım ilk suyunu onla içti,şimdi küçük çay baydağındanda içiyor ama üstünü ıslatıyor diye sulukla devam ediyorum.zamanla alışır.

kızlar ya burası çok boş kalmış burdan devam edelim eski günleri çok özledim grupdan çıktığım içinde iyice koptum sizlerden

Meraba kızlar nasılınız.Bebişler nasıl.Bizim daha dişimiz çıkmadı ama doktorumuz 1.5 yaşına kadar normal olduğunu söyledi.Oğlum 25inde 10 ayını dolduracak.Yürümesini bekliyoruz artık evde tutunarak tırmanmadığı gezmadiği yer kalmadı. Yemek konusundada bizim yediğimiz herşeyden yiyor tosunum.8.ayda emmeyi bıraktığı için 2 aydır sadece geceleri mama içiyor.Bizden böyle kızlar.

noldu hazıran annelerıne neden bu kadar bos bırakıyosunuz burayı hep gelıyorum onlıne kımse olmuyo

evet ya kızlar bomboş buralar. oysa eskiden nasıldı.

veeee hemen veriyoruz müjdeyi...........

canım oğlum 19 nisan 2011 itibariyle ilk adımlarını attııııııı.
annesini dünyanın en mutlu insanı yaptı.

darısı tüm bebişlerin başına

cnmm gözünüz aydın olsun.darısı bizim başımıza:)))

gözünaydın cnm darısı benim oğlumun basına insallah

mrb arkadaşlar bebekler büyümeye başlamış bizimkide tutunup kalkıyor ama adım atmadı daha

8 tane dişi var geceleri uyku problemi çok fazla daha önceki dönemlerde daha iyiydi uykusu şimdi saat başı kalkıyor uykuya hasretim sadece deliksiz 3 saat uyumak istiyorum :)

maşallah yesica oğlunun peşinden koşacağın günler yakın demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…