2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesica demek oğlun adım atıyor,süper!!bizimkide atıyor artık adım,ama hemen yere düşüyor,peşinden koşmakdan şimdiden yoruldum,napıcaz bizzzzzzzzzz:26:

cnmm gözünüz aydın olsun.darısı bizim başımıza:)))

gözünaydın cnm darısı benim oğlumun basına insallah

maşallah yesica oğlunun peşinden koşacağın günler yakın demektir

yesica demek oğlun adım atıyor,süper!!bizimkide atıyor artık adım,ama hemen yere düşüyor,peşinden koşmakdan şimdiden yoruldum,napıcaz bizzzzzzzzzz:26:

sağolun kızlar tez amanda koşarsınz inşallah peşlerinden

semracım bi adım atıp düşmüyor. artık 7-8 adımı atabiliyor. azen birde düşüyor bazen 8-10 adımda düşmüyor. artık nezaman sağlarsa dengesini::)) merakla bekliyorum
elimi bırakın diye ağlıyor ama ben korkumdan ölüyorum

gözümüzün önünde cocuklarımız farkına varmadan buyuyor onlar buyudukce zamanın nekadar hızlı gectınının farkına varıyoruz.

slm anneler nasılsınız benim oğlum diş patlatıyo 3 gündür uykusuz ben aksam uykusuz kaldım 2 gecede annem baktı ordaydım ateşleniyo burnu akıyo hapşırıyo ağzını kıpırdatmıyo ön dişleri kabarmış 1 tanesipatlamış diğeri yolda offf nezaman bitecek bu diş devri yaaa hep ağlıyo mızmızlanıyo çok zormuş bebek bakmak büyütmek valla annemin değerini bikez daha anladım

zümranın ağzı son 4-5 gündür dişlerle doluyo4 tanesi birden patladı köpek dişinin biride çıktı allahtan kolay çıkartıyo ...

herkese merhabalar
arkadaşlar aranıza yeni kaltıldım bende haziran 2010 annesiyim, güzel paylaşımlar dileklerimle...

slm kızlar uzun zamandır yoktum.zaten kimse yokmuş çok boş kalmış buralar.asilamın 4 dişi var 5.çıkıyor.ayakta tutunmadan duruyor tutunarak yürüyor.geceleri en erken 24 te uyuyoruz.sabaha kadar mız mız mıy mıy.hiç yerinde durmuyor .hiperaktifmi diye çok telaş yaptım ama bu aylarda olmazmış ve saçımız hiç uzamadı.doğduğu zaman nasılsa şimdide öyle ben ikinci bebeği düşünüyorum inş yine hazirana doğacak şekildeplanladık doktorumla :)))))))).

:))maşşallah kızına cnm,demek 2.yi düşünüyorsun,yardımcın falan varmı?cesaretini alkışlıyorum

cnmm vallahi sendede iiyi cesaret varmış helal olsun diyorum:)))gelişimi çok güzel maşallahh.saç uzamamasını danıştın mı hiç doktora:??

vee köpek dişinin ilki merhaba derr vee 9 dişimizz olurrr!!

cnm tekrar gözün aydın olsun.ada rahattmı çıkarttı bu dişini.elif çok zorlanıyor 3 gündür ve 3.dişimizi patlatamadık halen.herhangi birşey uyguluyormusun cnm

merhaba kızlar uzun zamandır forma giremiyorum eylül befinim kocaman oldu maşallah artık ama kış boyunca sürekli hastalıkla mücadelle ettik ve hala ediyoruz bugünde suçiçeği çıkardı balım dört dişimiz çıktı bu dişleri çıkarana kadar anamız ağladı resmen :) ayağa tutunarak kalkıyor yavaş yavaş adım atmaya da başlıyoruz bizdeki gelişmeler bu kadar sizleri kocaman öpüyoruz

kızlar sizinle bi mutlulugumuzu paylasmak ıcın geldımm..

oglusum ata sütaş babymix reklamlarında oynayacak ınsallah teyzelerı elemelerden basarıyla gectı ınsallah bı aksılık olmazsa pazartesı gunu reklam fılmı cekılecek bıze basarılar dıleyınnnn.. maasallah oglusumaa

cnm tekrar gözün aydın olsun.ada rahattmı çıkarttı bu dişini.elif çok zorlanıyor 3 gündür ve 3.dişimizi patlatamadık halen.herhangi birşey uyguluyormusun cnm
cnm çok kolay değil çıkması hele şuköek dişinin 1 tanesi diğer 8ine bedeldi

kalbimizz ve dualarımız ataylaa:)adada öpüyoooo reklam yıldızınıııı

canım senin adına çok sevindim hadi hayırlısı olur inş.bolbol şanslar ve başarılar size.

cnm çok kolay değil çıkması hele şuköek dişinin 1 tanesi diğer 8ine bedeldi

kalbimizz ve dualarımız ataylaa:)adada öpüyoooo reklam yıldızınıııı

cnm evet öyle diyorlar çok zor oluyormuş hepsine bedelll çok kötü yaa allah yardımcısı olsun miniklerimizn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…