2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar, 2011 haziran da bende kız annesi olacağım inşallah Rabbimin izniyle. Kız bebek için kıyafetlere ihtiyacım var. Kullanılmış olsun yada olmasın yardımlarınızı bekliyorum. Banka kredisi aldığımız için biraz zor durumdayız. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlarla özelden yazışabiliriz. saygılarımla.

selamlar bende haziran 2010 annesiyim.Geçen ay aylık kontrole gittiğimizde doktora oğlumun testislerinin birisi yukarda ve diğeride hareketli olduğunu söyledi ve ameliyat olması gerektiğini söyledi .Oğlumun küçük olmasından dolayı kıyamıyorum 1 yaşından önce ameliyat ettirmeyi düşünmüyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan arakadaşlarım varsa bana bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkür ederim arkadaşım 4tane dra gösterdim hepside ameliyat diyo ama tarihlerini başka başka diyolar benimde kafamda çok karıştı

bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmuuuu((((

merhaba benimde oğlumun sağ testisi inmedi.bize doğduğunda doktor söylemişti beklicez diye.sonra 40 günlükken kasığında yarım ceviz büyüklüğünde şişme oldu.çok ağlıyordu.doktor fıtık var dedi.bizde 4-5 doktora götürdk.profösör çoğu.kimisi 1.5 yaşına kadar bekleyin dedi.kimisi hemen ameliyat dedi.testisle birlikte fıtıkta varmış.bizde 40 günlük bebeği ameliyat ettiremedk.beklemeye karar verdik.testisi hala inmedi.doktor ameliyat görünüyor dedi.yazın bakcaz artık.ama çok zor.nasıl yaptırcaz bilmiyorum.allah şifa versin çocuklarımıza...

Arkadaşlar dün tesadüfen bir arkadaşımın eşi ile karşılaştım.Bebekleri 1 yaşında iken Ankara hastanesinde Tanju adında bir prof.'a ameliyat ettirmişler.Çok başarılı ve problemsiz olduğunu söyledi.Annede sağlıkçı.Akşam bezlemişler bebek yürümüş zaten hemen o gün.Korkmayın.İyi araştırın.

arkadaslar merhaba
bu aralar cok sıkıntı yaptım 2 haftadır kendimi yiorum benm oglusun oturmasında biraz sorun var su araalar daha ii oturmaya basladı ama bazen otururken yanlara ya da arkaya düşüo önceden yani 3 hafta öncesine kadar destek koyuorduk şimdi 10 dk fln oturuo sonra atıo kndini benim gibi olan arkadaşlar var mı yada bu konuyla ilgili bilgisi olan ltfn bana yardım etsin

benim büyük kızım oturmayı hiç sevmezdi.ille yanlar,yatmaya çalışırdı oturttukça.diğer motor gelişiminde gerilik yoksa endişe edilecek bir şey de yoktur zannımca..

ben uğruyorum işte bak...sen neler yapıyorsun month çum...

sormacnm 1 hafta oğlumla uğrastım çok hasta oldu grip ve çok kötü tıkandı zor nefes alıyodu çok şükür düzeldi bugün kontrole gittik boğazındaki balgam bayağı geçmiş birde çok kusuyo oğlum dedim ileç verdi mamaların karıştır dedi insallah fayda eder bende zayıflamaya çalışıyorum daha 4 kilocuk verdim çok yavaş veriyorum ama bu aralar kek sigara böreği yedim kaçırdım dayanamadım nolcak böyle hiç bilmiyorum sen ne güzel 12 kilo vermişsin cnm az yiyince çok çabuk acıkıyorum dayanmam lazım aslında midemin küçülmesi gerekir...sen neler yapıyosun cnm bebiş nasıl

kuzunun iyileştiğine çok sevindim.dediğin gibi bir de yedikleri içinde dursa.
4 kilo verdiysen bravo sana .ayda 3-4 kilo en ideali.o kilolar geri alınmıyor böylece.arada kaçamak yapmakta da bir sakınca yok güzelim.bir öğün fazla kaçırırsan diğer öğünde dengelersin.zamanla o 4 kilo olur 8 kilo.yaza kadar çoğundan kurtulursun merak etme.ama sporu bırakma.
ben kızlarla uğraşıyorum ne yapayım.büyüğün dersleri,küçüğün büyüme dertleri derken zaman akıp gidiyor.çok şükür halimize.

evet cnm haklısın az önce ebru şallıyla plates yaptım acayip rahatlatıyo ama tabi çok zorlandım yarım yumuldak yapabildim alışıcam insallh oğlumda beni izliyo pür dikkat ilgisini çekti onamı gülsem tvye mi baksam bi ara geldi kucağıma yaklastı çok komik oluyo bu bebişlerevet yaa günlerin nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum bende dediğin gibi çok şükür halimize öpüldünüz cnm

benim büyük kızım oturmayı hiç sevmezdi.ille yanlar,yatmaya çalışırdı oturttukça.diğer motor gelişiminde gerilik yoksa endişe edilecek bir şey de yoktur zannımca..
hayır canım diger motor gelişiminde hiç bi gerilik yok emeklemeye basladı anne baba mama dede dio ama oturması cok uzun süre deil.inşallah yoktur cok korkuyorum

haziran anneleri arada buradan da devam edlim sohbete..boş bırakmayalım topiğimizi...

kimseler uğramasa da ben herkesin bir halini hatırını sorayım..nasılsınız kızlar.bebişlerinizin gelişimi nasıl...yaramazlıklar ne boyutta bakalım.biz hala yürüteçle evi turluyoruz,bir de geri geri sürünüyoruz.perde takıntımız var.tüm perdeleri yerinden sökene kadar çekiyoruz...işte bizden haberler böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…