2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben topiğimizin varlığını bile unutmuştum nerdeyse ama son yazılan tarihe bakılırsa pek gelip giren kalmamış buraya :44:

Maşallah bebişlere köpek dişlerin çıkmasından konuşuluyor ama benim kızımın sadece 4 tane dişi çıktı.. başka da gelen yok henüz.. Ama yaklaşık 5-6 gündür cadı kendi başına yürüyor. yaklaşık 20 gün tek elini duvarlara mobilyalara tutunarak yürüyordu, çocuk parkında bir çocuğun elindeki topu alma pahasına kendi başına yürümeye başladı tabii yürürken sendeleyip düşüyor da öyle hiç düşmeden yürümüyor ama artık elinden falan tutmamıza gerek kalmadı.........

canımmm maşşallah ıraya,yaa bakkk ne diyodun,nekadar erken yürüdü.boncuğun yeni fot.larını koy annesi görelim.sen nasılsın?biz fac.de grup var orda takılıyoruz.buraya pek gelen yok,unuttular burayıı:2:

teşekkürler canım... bizim iştahsız cüce şaka maka yürüdü evet... koyacağım yeni fotoları en kısa zamanda da face deki grup hangisi canım? isteyen katılabiliyor mu??

teşekkürler canım... bizim iştahsız cüce şaka maka yürüdü evet... koyacağım yeni fotoları en kısa zamanda da face deki grup hangisi canım? isteyen katılabiliyor mu??

tamam cnmmm,bekliyoruzzz,ne cücesi kızzz,mankennn mankennn benim irammmm:)ben seni ekliyorum hemen.burdaki kızlar var hemen hemen hepsi.

nasılsınız bakalımben çoktandır girmiyorum nete
zümra artık tam tay tay durup 1 adım atıp düşüyor
8 dişimiz oldu
taklitlere başladı
konuşmaya çalııyo
zümradan bu kadar şimdilik bakalım bundan sonra neler olucak
bu arada 19 mayısta doğum günümüz var 8 gününmüz kaldı çok heyecenlıyız hazırlıklar başladı eksiklerimiz tatmamalamaya çalışıyoruz

kızlar yaa bebeklerınızın maşallahı var benım kızım 25mayıs dogumlu fakat daha ikincı dişi bıle yeni cıkıyo tembel benım kızım yurumeyede korkuyo day day dedıgım zaman bıle hemen cöküyo cesaretı yok.:97:

facedekı lınkı gonderırsen bende katılabılırım

ya arkadaşlar, bebeğimin ilk yaş gününü nasıl kutlamalıyım? kitlendim kaldım doğumgününü geçiren arkadaşlardan bi fikir istiyorum. değişik şölee afilli... her nekadar anlamasada biz anneler egomuzu tatmin etmiş oluyoruz işte

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim buraya d3 damlasına ve kan damlasına devam ediyomusunuz ben 1 haftadır veremedim evde değildim yanıma almayı unutmusum ama devam edicem vermeye

ben veriyorum monthcum 1 yaşın kadar düzenli vermemiz gerekmiş..

doğumgünümüze 2 hafta var,yapınca anlatırım,bizde çok heyecanlıyız,gül'cüm siz yaptınızneler yaptınız anlatsana,geçtidiğmi doğumgünnüz,görüşemiyoruz artık.

teşekkür ederim cnm cevabın için ben çok düzensiz vermeye basladım bu aralar ama devam ediyorum bizimde 4 haftamız var doğum gününe oğlusumun

Selam kızlar hamileyken çok giriyordum siteye ama doğum sonrası işten ayrılınca gezmekten pc başına oturamadım. Bebişlerimiz 1 yaşına giriyor zaman çokk çabuk geçmişş. Bende doğum günü için değişik fikirler arıyordum burası geldi aklıma :)) ben küçük resim çerçeveleri alıcam ve kızımın resmini koyup gelen konuklara vericem hatıra diye ama bunun dışında da farklı olmak istiyorum yazarsanız sevinirim :93:

zaman nasılgeçtiyaaaa...diyettemisin,nasıl verdin kilo?

evet cnm zaman çok çabuk geçiyo 1 yasında olucaklar bücüşler...diyetteyim cnm az yiyerek kilo verdim 6dan en geç 7den snra yemek yemedim ya meyve yada diyet bisküvileri yedim yeşil çay içtim hergün günde 2,3fincan 60 kilo olmak istiyorum ama eşim vermiyo böyle iyisin diyo annemlerde etrafımdakilerde bende çok zayıflığı sevmiyorum şuan 69 kiloyum ama göstermiyorum kemikliyim heralde 65 olsam yeter zaten hiç bi zaman okadar zayıf olmadım 55 kilo felan olmadı çk küçkken olmusumdur balık etliyim daha devam ediyorum diyete ama bu 4 kilo gitmek bilmiyo yapıştı kaldı offff

nasılsınız bakalım kızlar bebişler büyüdülerrr artık birer abla oldular öyle diymi..
yaş günleri kutlanıyooorr...
zümrada artık 1 yaşında.....
zaman çok çabuk geçiyor...
yakında kardeşleride gelir ...diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…