cnm evet öyle diyorlar çok zor oluyormuş hepsine bedelll çok kötü yaa allah yardımcısı olsun miniklerimizn...
Ben topiğimizin varlığını bile unutmuştum nerdeyse ama son yazılan tarihe bakılırsa pek gelip giren kalmamış buraya :44:
Maşallah bebişlere köpek dişlerin çıkmasından konuşuluyor ama benim kızımın sadece 4 tane dişi çıktı.. başka da gelen yok henüz.. Ama yaklaşık 5-6 gündür cadı kendi başına yürüyor. yaklaşık 20 gün tek elini duvarlara mobilyalara tutunarak yürüyordu, çocuk parkında bir çocuğun elindeki topu alma pahasına kendi başına yürümeye başladıtabii yürürken sendeleyip düşüyor da öyle hiç düşmeden yürümüyor ama artık elinden falan tutmamıza gerek kalmadı.........
canımmm maşşallah ıraya,yaa bakkk ne diyodun,nekadar erken yürüdü.boncuğun yeni fot.larını koy annesi görelim.sen nasılsın?biz fac.de grup var orda takılıyoruz.buraya pek gelen yok,unuttular burayıı:2:
teşekkürler canım... bizim iştahsız cüce şaka maka yürüdü evet... koyacağım yeni fotoları en kısa zamanda da face deki grup hangisi canım? isteyen katılabiliyor mu??
canımmm maşşallah ıraya,yaa bakkk ne diyodun,nekadar erken yürüdü.boncuğun yeni fot.larını koy annesi görelim.sen nasılsın?biz fac.de grup var orda takılıyoruz.buraya pek gelen yok,unuttular burayıı:2:
teşekkür ederim cnm cevabın için ben çok düzensiz vermeye basladım bu aralar ama devam ediyorum bizimde 4 haftamız var doğum gününe oğlusumun
zaman nasılgeçtiyaaaa...diyettemisin,nasıl verdin kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?