2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de bakındım bir dönem ama bana ince geldi tüm baktıklarım.kış olduğu için tabii.o yüzden evdeki kullanmadığım ince yorganımı değerlendirdim..2. el alacağına evinden bir şey kullanmanı tavsiye ederim.zaten bir süre sonra onun da üstünde durmuyorlar..

slm kızlaaaaarrr.uzuuun bir aradan sonra bakayım dedim kimler var kimler yok.kimsecikler kalmamış.böylemiydi burası.okumaya yetişemiyordum.biz iyiyiz kızlar ama hala tek başına yürüyemedi.tutunarak yürüyor ama tutunmadan yürüyemiyor.oturuyor hemen.7 dişimiz oldu.hala uyumayı sevmiyor.yazın gelmesi havaların ısınması çok rahatlattı bizi akşam üstü 16-17 gibi parka iniyoruz 21-22 ye kadar parktayız.park sitenin parkı hemen kapımın önü çok rahat oldu.ikinci bebek için temmuz ayında kan tahlili ve vitamin başlıyorum.hazırlıklar 3 ay sürüyo zaten.sonra bakalım allah ne zaman verirse asilaya kardeş istiyoruz.daha önce bunu yazdığımda kızlar yardımcın varmı ne cesaret falan yazmışlar :)).annem var asilaya o bakıyor.kardeşi olduğunda kadın tutucam ama yine annemin gözetiminde bakacak bebeklere aklım arkada kalmayacak.bebek büyütmek elbette zor helede biraz fazla hareketliyse iyice zor.ama düşünümce 2-3 sene sonra iki çocuklu bir anne olarak rahat rahat otururum diyorum.ikisi birden büyümüş olur.başka varmı yeni bebek isteyen yaaa sadece benmiyim

merhaba cnm cesaretini tekrar kutluyorum evet daha önce seninle yine bu konu üzerine konuşmuştuk arada sırada olsada kk ya girip bakınıyorum buradan kopmamak için.sonuçta hepimiz birbirimizi kk sayesinde edindik:) düşüncen çok güzel yardımcın varsa tabiki 2.olabbilir en azından ikisi birlikte büyüyüp giderler.ama yalnızsan çok zor.zaten 1 yaşına girdiler 1 yılda tedavi ve hamilelik dönemi derken 2 yaş arayla kardeşi olacak çok güzel bir duygu.benim ablamla aramda 2 kardeşimle 7 yaş var çok farkediyor. ablamla paylaşımlarımız, ortak arkadaşlarımız daha fazla,kardeşime halen daha küçük gözüyle bakıyoruz.Açıkçası bende çalışmayıp ev hanımı olup maddi olanaklarımızda daha rahat oolsaydı bende mutlaka 2. çocuğu düşünürdüm.anne için başlarda çok zor ama çocuklar için ve ilerisi için çok iyi.hakkınızda hayırlısı olur inş... güzel haberlerini bekliyoruz.

merhaba cnm evet ilknura katılıyorum kesinlikle hiç gereği yok boşuboşuna para verip almışım ama işte başlarda bir hevesli oluyoruz ki sorma gitsin herşeyi almak istiyoruz imkanlarımız el verdikçe.1 ay bile oynamadı içinde durmuyorlar zaten bir süre sonra dönmeye başladıkları için kullanamadık.bende iş yerindeki arkadaşın bebeği için geçici olarak verdim belki 2.çocukta kullanırız:)dönence tarzı oyuncaklardan alabilirsin heme yatağğa takarsın hemde uzanmak istedikçe kol kasları gelişir o tarz bişey düşüne bilirsin cnm ama tabiki yine sen bilirsin.

cnm bende çalışıyorum.gündüz akşama kadar işte akşam sabaha kadar evde :)).hem üstüne üstlük benim kocada denizci olduğu için onunda yardımı olamıyor bebek büyütürken.çünkü hiç evde olmuyor.bir gidiyor 3 ay yok geliyor 2 gün kalıp yine gidiyor.yardımcı derken annem var kızıma o bakıyor gündüzleri ama ben işten eve gidince annemde evine gidiyor.ama en azından aklım kızımda kalmıyor gündüzleri nasıl bakılıyor ne durumda diye düşünmüyorum ve allaha şükrediyorum hep.annemi başımızdan eksik etmesin diye.ikinci oluncada bakıcı tutarım yine annemin gözetiminde gündüz o bakar diye düşündüm.biz iki kardeşiz.ablam benden 6 yaş büyük.hep özenmişimdir yaşları birbirine yakın olan kardeşlere.onlar sokaktan eve gidincede oyuna devam ederken benim evde oyun arkadaşım yoktu.böyle daha iyi diye düşündüm.allahtan hayırlısı bakalım.elbette zor olacak biraz.tek başına hem iş hem ev hem anne hem baba olmak yoruyor.

ay maşallah.doğurun tabii.istendikten,güzel bakıldıktan sonra çocuktan güzel şey mi var bu dünyada.benim iki tane,eşim istese hemen bir tane daha yaparım.insanlara garip geliyor nedense.ama misler gibi bakıyorum,geleceğini hazırlıyorum,biz doğurmayıp kim doğuracak..aynen katılıyorum size,arayı açmamak en iyisi..hayırlı olsun inşallah..

oh beeee onaylayan biri çıktı :)).söylediğim herkes akıl sağlığın yerindemi senin diyor. :)).asila biraz zor bir bebek çok hareketli uykuyu hiç sevmiyor iştahsız çok zor yiyor v.s ikinciyide hemen istiyorum diyince garip geliyor insanlara.üçüncüyüde istermiyim sanmıyorum.ama yinede kesin konuşmamak lazım.annelik o kadar güzel bir duyguymuşki defalarca kez yine yine yaşamak isterim.

oyun halısı isteyen arkadaşlar ben iki çeşit oyun halısı aldım biri chicco ergo gym.aktivite merkezi gibi bişi.hiç oynamadı.şimdiye kadar toplasan bir saat kullanmamıştır.birde böyle yorgan gibi bişi var üzerine ayna gibi bişeyler dikmişler tavşanlar var kulakları sallanıyor falan onun markasını hatırlamıyorum onunlada hiç oynamadı.bir ara aynasını kemirdi.toplasan yarım saat oynamamıştır.dönencesiyle zaten hiç ilgilenmedi.fazla pahalısına gitmeden bişi al yada kendin evde derme çatma bişi yap.zaten oynamıyorlar.ben ikinci bebeği düşündüğüm için elimden çıkarmak istemiyorum yinede

benim hedefim hep 3 tü..ama zor geçen gebeliklerim eşimi korkuttuğu için 2 de kalacağız gibi görünüyor.tabii yaşım da ilerlediği için ben de ısrar edemiyorum haliyle..evet anne olmak gibisi yok,allahım her isteyene nasip etsin..

sevracım merhaba.biz daha fazla fac.de takılıyoruz artk,gelirsen bekleriz bana özelden atarsan eklerim ismini.aslında okuduğumda gerçekden kulağa çok hoş geliyor,sıksık doğum yapıp biranda büyütmek çıkmak işin içinden ama seninannen yanındaymış,bende eğer seninyerinde olsam hemen yapardım,eşim çok istiyor,bakıcı tutarız diyor bende artık çalışmıyorum ama cesarette edemiyorum.rahatıma çok düşkünüm,biliyorum ilerde çook pişman olucam a ma düşünmüyorumbaşka çocuk bencillikyapıyorum farkındayım ama gerçekden zor yalnız çocuk büyütmek

cnm iş yerinde face açılmıyo.evde int yok.asila 2 yaşına gelene kadar açtırmayacağız int.hoş olsada asila var kullanmak mümkün olmaz.:)))).cnm allah hayırlısını nasip etsin herkese.elbette zor büyütmek.geçen gün parkta kızımla birlikte kaydık.e tek başına kayamıyo.napim aldım kucağıma bıkana kadar kaydık.belim ağrımış çok fena.ondan heralde.yaş geçiyo.şimdi bile hemen ya yoruluyorum ya ertesi gün biyerim ağrıyo.onun için ilerdede yapamam iyisimi yine biraz hal kalmışken hemen yapmak :))

selam kızlar. su çiçeği aşısı yaptırdınız mı? ben 10 gün sonra yaptırıcam. hangi marka aşı aldınızP? nekadar?

selam kızlar. su çiçeği aşısı yaptırdınız mı? ben 10 gün sonra yaptırıcam. hangi marka aşı aldınızP? nekadar?

evet bende bunu sormak için girmiştim sağlık ocağında yapmıyolarmış ya özel hastanede yada sağlık ocağındaki hemşire eczaneden alın ben burda yaparım dedi isteyen yaptırıyo isteyen yaptırmıyo dedi bende yaptırmak istiyorum ne zaman yaptırayım haziranın 20sinde oğlum 1 yasına girdi sizler yaptırdınızmı kızlar

ben yaptırmayı düşünmüyorum,küçükken çıkarıp doğal bağışıklık kazanması daha doğru geliyor..aşının soğuk zincirine dikkat edin.eğer gerekli şartlarda saklanmamışsa boşuna yaptırmış olursunuz..

slm kızlar.su çiçeği aşısını bende yaptırıcam.15.ayında yapılacak.su çiçeği aşısını kesinlikle yaptırın derim.buda kızamık kabakulak vs gibi bir hastalık.sonuçta o hastalıkları geçirip doğal bağışıklansın diyormuyuz?hemde su çiçeği o kadar pis bir hastalıkki hatır hatır kaşındırıyorki hemde ne kaşınma ve sonrasında düzeltilemeyen iz bırakabiliyor.

selam kızlar...nasılsınız,neler yapıyorsunuz,bebişlerinizle ilk tatiliniz nasıl geçiyor...

selam kızlar...nasılsınız,neler yapıyorsunuz,bebişlerinizle ilk tatiliniz nasıl geçiyor...

daha çıkamadım izine.hafta sonu iki günlüğüne kayınvalideye yazlığa gittim.yolda durmadı mızır mızır.ön koltuğa oturmak istedi kıyametleri kopardı.yazlıkta gece uyumadı beşiğini yatağını istedi.iki gün boyu yemek yemedi gece uyumamak için ağladı ağladı susmadı kustu.evet havuz ve denizi devdi ancak koca iki gün havuzda ve denizde geçemiyor 10 ar dk dan 20 dk.diğer zaman dilimleri hep sıkıntı idi.tabi bu ön mini gezi sonrası karar verdimki asilacığımla bu sene tatile falan gidilmez.deniz ve havuzdan hoşlandı.yakın biyerlere götürürüm gündüz akşam eve döneriz.

kızlar ben daha yaptırmadım kızamık aşısını siz yaptırdınızmı özel hastanede çok pahalı 250 ile 300 tl arası ama eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırınca daha uyguna geliyo öyle yaptrımayı düşünüyorum eczaneden alıpta sağlık ocağında yaptıran varmı fiyatı ne kadar kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…