- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işin bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.
nice yıllara canım, oğlunla mutlu,uzun bir ömür sizlerin olsun..
slm kızlaaaaarrr.uzuuun bir aradan sonra bakayım dedim kimler var kimler yok.kimsecikler kalmamış.böylemiydi burası.okumaya yetişemiyordum.biz iyiyiz kızlar ama hala tek başına yürüyemedi.tutunarak yürüyor ama tutunmadan yürüyemiyor.oturuyor hemen.7 dişimiz oldu.hala uyumayı sevmiyor.yazın gelmesi havaların ısınması çok rahatlattı bizi akşam üstü 16-17 gibi parka iniyoruz 21-22 ye kadar parktayız.park sitenin parkı hemen kapımın önü çok rahat oldu.ikinci bebek için temmuz ayında kan tahlili ve vitamin başlıyorum.hazırlıklar 3 ay sürüyo zaten.sonra bakalım allah ne zaman verirse asilaya kardeş istiyoruz.daha önce bunu yazdığımda kızlar yardımcın varmı ne cesaret falan yazmışlar :)).annem var asilaya o bakıyor.kardeşi olduğunda kadın tutucam ama yine annemin gözetiminde bakacak bebeklere aklım arkada kalmayacak.bebek büyütmek elbette zor helede biraz fazla hareketliyse iyice zor.ama düşünümce 2-3 sene sonra iki çocuklu bir anne olarak rahat rahat otururum diyorum.ikisi birden büyümüş olur.başka varmı yeni bebek isteyen yaaa sadece benmiyim
merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işin bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.
merhaba cnm cesaretini tekrar kutluyorum evet daha önce seninle yine bu konu üzerine konuşmuştuk arada sırada olsada kk ya girip bakınıyorum buradan kopmamak için.sonuçta hepimiz birbirimizi kk sayesinde edindik:)düşüncen çok güzel yardımcın varsa tabiki 2.olabbilir en azından ikisi birlikte büyüyüp giderler.ama yalnızsan çok zor.zaten 1 yaşına girdiler 1 yılda tedavi ve hamilelik dönemi derken 2 yaş arayla kardeşi olacak çok güzel bir duygu.benim ablamla aramda 2 kardeşimle 7 yaş var çok farkediyor. ablamla paylaşımlarımız, ortak arkadaşlarımız daha fazla,kardeşime halen daha küçük gözüyle bakıyoruz.Açıkçası bende çalışmayıp ev hanımı olup maddi olanaklarımızda daha rahat oolsaydı bende mutlaka 2. çocuğu düşünürdüm.anne için başlarda çok zor ama çocuklar için ve ilerisi için çok iyi.hakkınızda hayırlısı olur inş... güzel haberlerini bekliyoruz.
slm kızlaaaaarrr.uzuuun bir aradan sonra bakayım dedim kimler var kimler yok.kimsecikler kalmamış.böylemiydi burası.okumaya yetişemiyordum.biz iyiyiz kızlar ama hala tek başına yürüyemedi.tutunarak yürüyor ama tutunmadan yürüyemiyor.oturuyor hemen.7 dişimiz oldu.hala uyumayı sevmiyor.yazın gelmesi havaların ısınması çok rahatlattı bizi akşam üstü 16-17 gibi parka iniyoruz 21-22 ye kadar parktayız.park sitenin parkı hemen kapımın önü çok rahat oldu.ikinci bebek için temmuz ayında kan tahlili ve vitamin başlıyorum.hazırlıklar 3 ay sürüyo zaten.sonra bakalım allah ne zaman verirse asilaya kardeş istiyoruz.daha önce bunu yazdığımda kızlar yardımcın varmı ne cesaret falan yazmışlar :)).annem var asilaya o bakıyor.kardeşi olduğunda kadın tutucam ama yine annemin gözetiminde bakacak bebeklere aklım arkada kalmayacak.bebek büyütmek elbette zor helede biraz fazla hareketliyse iyice zor.ama düşünümce 2-3 sene sonra iki çocuklu bir anne olarak rahat rahat otururum diyorum.ikisi birden büyümüş olur.başka varmı yeni bebek isteyen yaaa sadece benmiyim
ay maşallah.doğurun tabii.istendikten,güzel bakıldıktan sonra çocuktan güzel şey mi var bu dünyada.benim iki tane,eşim istese hemen bir tane daha yaparım.insanlara garip geliyor nedense.ama misler gibi bakıyorum,geleceğini hazırlıyorum,biz doğurmayıp kim doğuracak..aynen katılıyorum size,arayı açmamak en iyisi..hayırlı olsun inşallah..
oh beeee onaylayan biri çıktı :)).söylediğim herkes akıl sağlığın yerindemi senin diyor. :)).asila biraz zor bir bebek çok hareketli uykuyu hiç sevmiyor iştahsız çok zor yiyor v.s ikinciyide hemen istiyorum diyince garip geliyor insanlara.üçüncüyüde istermiyim sanmıyorum.ama yinede kesin konuşmamak lazım.annelik o kadar güzel bir duyguymuşki defalarca kez yine yine yaşamak isterim.
sevracım merhaba.biz daha fazla fac.de takılıyoruz artk,gelirsen bekleriz bana özelden atarsan eklerim ismini.aslında okuduğumda gerçekden kulağa çok hoş geliyor,sıksık doğum yapıp biranda büyütmek çıkmak işin içinden ama seninannen yanındaymış,bende eğer seninyerinde olsam hemen yapardım,eşim çok istiyor,bakıcı tutarız diyor bende artık çalışmıyorum ama cesarette edemiyorum.rahatıma çok düşkünüm,biliyorum ilerde çook pişman olucam a ma düşünmüyorumbaşka çocuk bencillikyapıyorum farkındayım ama gerçekden zor yalnız çocuk büyütmek
selam kızlar. su çiçeği aşısı yaptırdınız mı? ben 10 gün sonra yaptırıcam. hangi marka aşı aldınızP? nekadar?
selam kızlar. su çiçeği aşısı yaptırdınız mı? ben 10 gün sonra yaptırıcam. hangi marka aşı aldınızP? nekadar?
evet bende bunu sormak için girmiştim sağlık ocağında yapmıyolarmış ya özel hastanede yada sağlık ocağındaki hemşire eczaneden alın ben burda yaparım dedi isteyen yaptırıyo isteyen yaptırmıyo dedi bende yaptırmak istiyorum ne zaman yaptırayım haziranın 20sinde oğlum 1 yasına girdi sizler yaptırdınızmı kızlar
evet bende bunu sormak için girmiştim sağlık ocağında yapmıyolarmış ya özel hastanede yada sağlık ocağındaki hemşire eczaneden alın ben burda yaparım dedi isteyen yaptırıyo isteyen yaptırmıyo dedi bende yaptırmak istiyorum ne zaman yaptırayım haziranın 20sinde oğlum 1 yasına girdi sizler yaptırdınızmı kızlar
göz atmak isteyenler olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/453025-kendi-yaptigim-bebek-sekeri-magnetler.html
selam kızlar...nasılsınız,neler yapıyorsunuz,bebişlerinizle ilk tatiliniz nasıl geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?