ayyy biz de seneye doğum günü mü kutlıycazzzz(2011 haziran anne adayı)
haha evet canım sizde bizim gibi olcaksınız inş. bizde bir zamanlar 2009 haziran annelerine çok uzaktan bakıyorduk ama bizde o gündeyiiiizzz ve çooookk mutluyuzzz bebişlerimizle allahım bozmasın kimsenin mutluluğunu...
aminnnnnnnnnnnnnnnn. 19 gün kaldı kızıma kavuşmama inş... seneye bu zaman kocaman bi fıstık olucak kısmetse
teşekkür ederim cnm cevabın için ben çok düzensiz vermeye basladım bu aralar ama devam ediyorum bizimde 4 haftamız var doğum gününe oğlusumun
bravo sana şekerim.ben senin başaracağına inanıyordum zaten.incecik anne olmuşsun bak..aynen devam..
yarın kızımın doğumgünü çoookkkk güzel bir duyguymuşş,1 yıldır bizimle olması,onun yanımızda nefes alması,hergeçen gün değişik şeyler öğrendiğini görmek,anlatılıcak gibi değil.bütün bebişlerimiz iyikidoğmuşş..
selam hanımlar.benim oğlum 9 kilo.aylardırda hep aynı kiloda.hiç bir şey yediremiyorum.sadece anne sütü istiyor.diğer besinleri red ediyor.çok üzülyorum ya.kendimi suçlamaya başladım.benmi yapamıorum benmi bakamıyorum diye.süreklide hasta.bağışıklık sistemi kuvvetli değil.ne yapıcam ben.sütümü kessem.dahamı kötü olur acaba?ne yapacağımı şaşırdım ben.
benim oğluşumun iştahı iyi. emzirmeye de devam. ama aylardır 9kkiloda. BU AY 9750 OLMUŞ ARTIK.doktorum artık devam sütlerine(nestle, pınar,aptamil junior ...) başlayın dedi. 1 haftadır biberondan içirmeye çalışıyorum, uykuda dahi içmiyor. birtek bu sabah yarı uyanıK içti. tavsiyelerinizi bekliyorum..
slm kızlar nerelerdesiniz kimse uğramıyo artık buraya ....dün oğlumun yaş günüydü artık 1 yasında daha nice yaşlarını kutlarız bebişlerimizin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?