2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sedefffff allahım 100bin kere maşallah,allahım nazarlardan saklasın..
o kadar maşallah dedim ama inan gözümden sakındım bakarken..
bu çocuğu kapıdan dışarı çıkarma,,
günde 40 kere nazar duası oku:)))))))

çok sağol canım esram yakından görenler oyuncak bebek diyolar kız baktın zaten siliyom haaaaaaaaa darısı sana gözleri şimdi cam gibi masmaviopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esraaa kız çok uykum geldi hadi bende yatayım öpüyorum canım iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım benim ogluşum gibi maviş maviş bakıyor
nazarlıktak ona
sen hangi ay dogum yaptın

ay allah bağışlasın sedefim,dua okuyarak baktım,nazar değer diye korkumdan:)
hakkaten duasız kapıdan çıkarma,oyuncak bebek gibi..
tombiş yanakları tam ısırmalık..rabbim bana da böyle güzel bir çocuk nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:

esraaa kız çok uykum geldi hadi bende yatayım öpüyorum canım iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de yatayım o zaman,saati 1 ettik gene:)) iyi geceler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben 2009 ağustos ayında doğum yaptım canım senin ki kaç aylıkzemuszemuszemuszemuszemuszemus esraaa rabbim den sana niyazım gönlüne göre istediğin şekilde sağlıklı bir bebiş nasip etsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize iyigeceler canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aminnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi gecelerrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar kızıma hakkatten nazar değdi yavrum sabah sabah koltuktan düştü kafasının bir tarafı kan topladı diğer tarafı morardı şimdi iyi ama çooooooooooooooook korktum ağladım yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben şimdi kahvaltı yapıcam sonra gelirim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…