bi yere gideni dövecemklava: klava: klava: klava:
canımcım birtek ben varım şimdilik kızlar karaborsa kayıppp
nereleri gezdin bugun neler yaptın
beni sorarsan bebek kurabiyesi yapmak için malzemeleri aldm şeker hamuru vs.. kızıma mevlütte kurabiyer yapıcammm :)
olsun canım ya tahmin ettik zaten..
merhaba hoş geldinn
evet 2 aksamdır sessiz burası
eee nasılsınız bakalım nasıl gidiiyor
ağzına sağlıkkkkkkkkkkkdelikafadulden
Olsun canim bende altta adini gorunce niye yazmiyo bu kiz diyodumm sempatiksalakcinniya kusura bakmayın dün aksam acıktı fakat ben basında değildim.o yüzden size cevap yazamadım kızlar
Kiss variz bikac kisi aman yok olmayin azcik sohbet edelim bugun gelemedim hic ösledimmm hepiniziiii olumunekankayizsmileherkese merhaba kimsecikler yok galiba :ecrin_bebek:
bi yere gideni dövecemklava: klava: klava: klava:
Oyy öyle cok sey yaptimki bugun ben bile hayret ettim kendime.Sabahtan oturum islemlerin icin ugrastik esimle oraya gittik.Sonra cici bakmaya gittik hem ogluslarima hem kendimize.Ordan arkadasim aradi ona gittim.Aksam uzerine dogru arkadasimla cocuklari parka goturduk.Ordan ev ve bu saat oldu istebilmiyorumkismile
Yorucu ama guzel bi gundu aksam nasi oldu anlamadim bilee :CüvCüv:
Allahtan burda bebek kurabiyesi mevlutu falan diye bisey yok ya.Sizin bide o dert var gelenlere veriliyomus sanirim.Daha önceden kizlar bahsediyolardi hep nasi yapcaz diye.
Sen kendin mi yapican canim hazir satilmiyomu CADIARZU
sen nasılsın blacksiya? neler yaptın?
Kiss variz bikac kisi aman yok olmayin azcik sohbet edelim bugun gelemedim hic ösledimmm hepiniziiii olumunekankayizsmile
Gitmiyom ben biyere yatana kadar burdayim ösledimmmmmm kaydirigubbakcemile5
kovsanizda gitmemmmmm :umursamaz:
iyi ya nolsun senin nası gidiyo? hazırlıklar ne alemde?
ohhh canım ne güzel Allah içine sindirsin iyi yappmıssın walla..
canım burda da herkes yapmıyor aslında da ben istiyorum heves ettim e zaten elim yatkın bu işlere daha önce 1-2 pasta yapıp satmıslıgım var.. sevgililer günü içinde eşime yapıyordum şeker hamurlu kurabiye.. Gerci sezeryan falan olursa yapamam gibi geliyorda hayırlısı..
hazır almaya kalksam en ucuzunun tanesi 2 tl canım cok pahalıya geliyor
valla acıkcası ben bir igne bile almadım bebişime herseyini annem sağolsun aldı.bebek odasını da tayin olacagımız yer belli olsun öle alıcaz.
bir bebek arabamız kaldı birde bebek sekerlermiz.:)) yalnız bebek arabasında bir türlü karar veremedik. quinny baktık. birde kraftın quinnye benzer bir modeli var ona baktık ama karar veremiyorum.siz ne aldınız arkadaslar
Vayy nankör herif vayy sevgililer gunu esine pasta bile yapiyon hala deger bilmiyo haa bak bi kere daha kizdim simdi esineeklava:
Elin yatkinsa tabiki kendin yap canim hazir almana ne gerek var.Hem herkesciklere ben yaptim diye gerine gerine söylersinn keske benimde öyle becerilerim olsada bende yapabilsem ama nerdee yokkkkk :sinifsinif:
ohhh canım ne güzel Allah içine sindirsin iyi yappmıssın walla..
canım burda da herkes yapmıyor aslında da ben istiyorum heves ettim e zaten elim yatkın bu işlere daha önce 1-2 pasta yapıp satmıslıgım var.. sevgililer günü içinde eşime yapıyordum şeker hamurlu kurabiye.. Gerci sezeryan falan olursa yapamam gibi geliyorda hayırlısı..
hazır almaya kalksam en ucuzunun tanesi 2 tl canım cok pahalıya geliyor
iyiyim canım değişiklik yok :) sen nasılsın bugun bende hem spora gittim hem gıda carsısını gezdım cok sancılandım nedense ama şimdi iyiyimm :))
haberler sende biz hep anlattık :)))
Ayyy sorma canim ya dun sabahi zor ettim.Esim ayri yatmayi sevmez(tabi kavgali oldukmu ben oglusumun odasina kactigim icin mecbur ayri yatiyoo kaydirigubbakcemile3)Oglusumda son zamanlarda gece uyanip uyanip sokuluyo dibime ben aralarinda tost oluyorum resmen.Zaten koca göbekle hic rahatim yokkk sempatiksalakcinniiyi dayanmıssın walla sılam ben şimdiden adamı sepetledim :))) gerci birazda kendi gittiiii hehehehe
Canim benim aldigim araba cok kullanisli ama biraz pahali.Resmini daha önce eklemistim bulabilirsem tekrar ekliyimm boshayallersmilevalla acıkcası ben bir igne bile almadım bebişime herseyini annem sağolsun aldı.bebek odasını da tayin olacagımız yer belli olsun öle alıcaz.
bir bebek arabamız kaldı birde bebek sekerlermiz.:)) yalnız bebek arabasında bir türlü karar veremedik. quinny baktık. birde kraftın quinnye benzer bir modeli var ona baktık ama karar veremiyorum.siz ne aldınız arkadaslar
sılam bu arada tam 34 haftalıksın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?