Kislar benim cocuk arabam bu model ..Resmi tiklayin butun özellikleri sayfa sayfa gösteriyo.Rengi siyah benimkinin.
Berrak bi bak bakalim cok kullanisli siddetle tavsiye ederimm boshayallersmile
http://www.abc-design.de/produkte/kombi-kinderwagen/turbo-6s.html
Zaten kiz analari ne yapsa yaranamazki.Benim annecim yok haliyle ogluma dogum hediyesi altin kunye yaptirdi ismini yazan.Ya kaynana bi nazar boncugu bide alamanyali olcak benimki hee.Turkiyeye gittimi cakasindan forsundan yanina varilmaz burda fosssslaelaelaelaelaeaynen canım benımde öyle anneciğim sağ olsun herşeyimizi alıyor.. Birde iyisinden al kızım der sağ olsun ah ah ahhhh anamın evinde kraliçeydim walla bazen salaklık ettim evlendim diyorum özelliikle bu sıralar :))) bir de annem yaranamaz annemlerin durumu cok iyi masallah hanı parası var alsın diyorlar acık acık
offff actırmayın benim koca cenemı kızlarrrrrrrrrrrrrr burda sizi görmüyorum diye pek bir rahat anlatıyorum
aynen aynen aynennn
aslında ben hamile kalıncaya kadar herşey cok güzeldi allah var kadının hakkını ödeyemem ama hamile kaldım 3. aydan sonra kan kusturdu walla hamile halimle geldiğinde 10 gün kaldı 1 haftada 3 kg verdim üzüntüden hergün şişirdi oğlunu neden almadım
Aman kim varki zaten kaynasindan memnun.Varsada cennetliktir kesin o kayinvalidee :bbo:özledim sizi,böyle uğramamazlık yapmayınn :sinifsinif:
ay o kayınvalidelerimizi alıp iğrenç işkenceler yapmak istiyorum!!
benimki de çok farklı değil,anlatsam oooo koparsınız:)))
walla kızlar benim kayınvalde tutturmustu bir ara cocugu bana da yollarsın kalır bende hanı yazları falan dedi hayatta olmaz anne ben nereye cocugum oraya dedim nasıl dediysem..
cunku koy gibi bir yerde yasıyorlar izmirden 13 saat hem hadi yolladım biliyorum oraları aman allah korusun özlerim ya
Canim 3 tekerlekliler kullanisli olmuyomus.Cocuk öne oturdugu zaman dengeli durmayip dusme tehlikesi oluyomus bi arkadasim demisti onun 3 tekerlekliydi tavsiye etmem dedi.canım sen daha öncede göstermiştin demi bunu ben o zamanda çok begenmiştim de türkiyede bulunur mu acaba??
hem birde 3 tekerlekli modeller var onlar ne fark ediyor bilen varmı?
Cok sagol canim.370 euro ya aldikgüzelmiş.güle güle kullanın kaça almıştınız canım?
Ben kedileri sevmem ki ohaoldumsmilehttp://gercektube.com/video/16702/Kedideki-Sevimlili%C4%9Fe-Bak bu alatariell e ve size:lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sılam arabayı çok beğendim,çok güzel günlerde keyifli gezmelerde kullanın inşallah..
ben kraftın 3lüsünü aldım..
kızlaar kayınvalide damarıma bastınız yaa,sıçradı gene sinirim:)))
bugun acaip sinirlendim eşime patlamamak için zor tuttum kendimi,yazık onun bi suçu yok..
bebek odasının yarı yarıya paylaşalım dediler,söyledim annem dakikada verdi yarısını..
k.validem de alın biz verelim,hazırladık parayı dedi..biz de aldık,hani nasılsa onlardan alcaz diye aama o gün bugun ses yok!!!
ev eşyalarında da aynısı oldu,bi taksit ödediler sonra gık yok!! uyuz oluyorum atlıyorlar biz öderiz diye sonra hikaye oluyor!!
eşim de gurur yapıyo,söylemiyo!!
annemlerin aldıkları nereye vardı,bugun de tül perdesini almış odanın,yollarım diyo,bi de doğum hediyesi bilezik almışlar ama eşimin ailesi niyeyse sahte sevgi gösterisi dışında bişi yapmıyor!!!
3-5 parça kıyafet aldı kayınvalidem torununa hepsi o!!!
sılam arabayı çok beğendim,çok güzel günlerde keyifli gezmelerde kullanın inşallah..
ben kraftın 3lüsünü aldım..
Zaten kiz analari ne yapsa yaranamazki.Benim annecim yok haliyle ogluma dogum hediyesi altin kunye yaptirdi ismini yazan.Ya kaynana bi nazar boncugu bide alamanyali olcak benimki hee.Turkiyeye gittimi cakasindan forsundan yanina varilmaz burda fosssslaelaelaelaelae
Benimki evlendik evleneli bi sogukluk var aramizda ne o beni sevebildi neden ben onu ve öylece devam etti gitti iste :jeyyar:
canım en güzeli mesafeli olmak ben anne anne die dolaştım peşinde de tepeme cıktılar
Aman kim varki zaten kaynasindan memnun.Varsada cennetliktir kesin o kayinvalidee :bbo:
Sakin sakin sakin 1 kere verdinmi ister durur yaninaalmaz:
Benim oglum daha bensiz bi gun bile kalmis degil babannesindelmaz:
araba çok güzelmiş canım ne kadara aldnız
http://gercektube.com/video/16702/Kedideki-Sevimlili%C4%9Fe-Bak bu alatariell e ve size:lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şakkıdışakkıdı
Sagol canim insallah sende gönlüne göre bi araba bulursun oglusuna
370 euro ya aldim canim...
Öyle modeller varki 500-600 euroya kadar cikiyo fiyatlari bilmiyorumkismile
:sm_confused::sm_confused::sm_confused::1ninca::1ninca::1ninca:şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
bu arada esracım güldireyim bu aksamda seni pas gecmeyeyım esimi yoldum demiştim ya :))
bugun eve bir geldim saclarını uzattırıyordum ona zorla zarla gitmiş 3 numaraya kestirmiş :):):))))))))))))))
Sedef muhabbetine doyum olmuyoo o kadar oklavayi sakiz patlatmak icin mi vurdun kiss kafamizaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kimse biyere gitmesin dedin gitmedik biz burdayiz sen nerdesinnklava:
Canim yanliz benimkinin icinde araba koltugu yok o yuzden fiyati böyle.Araba koltuguyla bir olanlar daha pahali tabi.Ben önceden almistim koltugu o yuzden cocuk arabasini koltuksuz aldim.Aslina bakarsan burayla turkiye fiyatlari hemen hemen ayni canimbilmiyorumkismileçok sağol. allah seninde içine sindirsin.güzel günlerde kullanın bebişinle.türkiye ne tuhaf ülke ne kadar pahalı burda benim istediklerim 1500 1600 tl
bu arada esracım güldireyim bu aksamda seni pas gecmeyeyım esimi yoldum demiştim ya :))
bugun eve bir geldim saclarını uzattırıyordum ona zorla zarla gitmiş 3 numaraya kestirmiş :):):))))))))))))))
Sedef muhabbetine doyum olmuyoo o kadar oklavayi sakiz patlatmak icin mi vurdun kiss kafamizaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kimse biyere gitmesin dedin gitmedik biz burdayiz sen nerdesinnklava:
Esram ben kayinvalideden anlatmaya bi baslasam sabaha kadar bitmezzz :jeyyar:
Sagol canim damadini bu arabayla gezdircem istee delikafadulden
ayy sorma canım benim annem allahtan cok cabbar da bas etti sülalesiyle..
biz neler yasadık bizimde düğünde annem evlilik hediyesi ev aldı üstümüze yaptı kadın koskoca evi ama dedi esyaları da onlar alsın buna ragmen sadece buzdolabi 2 cekyat salon takımı yatak odasını aldılar gerisi yok ev bos ne bir bulasık makınesi fırın ocak mikrodalga televizyon almadılar yine annem aldı kıyamam üstüne üstlük birde kayınpederim demez mi biz herşeyi gencken yanlız yaptık onlarda hayatı ögrensinler aldıklarımızın taksıtlerinin yarısını ödesinler!!!
yuhh dedim daha işi yoktu esımın biz evlediğimizde ben mi pazara cıkcam!!!! limon satmaya :))))
annemde dediki o zaman benimde aldıklarımın yarısını ödesinler ben birde kira isterim beyfendi böyle hayat dersi veriyorsunuz evladınıza deyince geri adım attılar..
evet canım bende oyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?