2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar kayınvalide damarıma bastınız yaa,sıçradı gene sinirim:)))
bugun acaip sinirlendim eşime patlamamak için zor tuttum kendimi,yazık onun bi suçu yok..
bebek odasının yarı yarıya paylaşalım dediler,söyledim annem dakikada verdi yarısını..
k.validem de alın biz verelim,hazırladık parayı dedi..biz de aldık,hani nasılsa onlardan alcaz diye aama o gün bugun ses yok!!!
ev eşyalarında da aynısı oldu,bi taksit ödediler sonra gık yok!! uyuz oluyorum atlıyorlar biz öderiz diye sonra hikaye oluyor!!
eşim de gurur yapıyo,söylemiyo!!
annemlerin aldıkları nereye vardı,bugun de tül perdesini almış odanın,yollarım diyo,bi de doğum hediyesi bilezik almışlar ama eşimin ailesi niyeyse sahte sevgi gösterisi dışında bişi yapmıyor!!!
3-5 parça kıyafet aldı kayınvalidem torununa hepsi o!!!

sılam arabayı çok beğendim,çok güzel günlerde keyifli gezmelerde kullanın inşallah..
ben kraftın 3lüsünü aldım..

Zaten kiz analari ne yapsa yaranamazki.Benim annecim yok haliyle ogluma dogum hediyesi altin kunye yaptirdi ismini yazan.Ya kaynana bi nazar boncugu bide alamanyali olcak benimki hee.Turkiyeye gittimi cakasindan forsundan yanina varilmaz burda fosssslaelaelaelaelae

Benimki evlendik evleneli bi sogukluk var aramizda ne o beni sevebildi neden ben onu ve öylece devam etti gitti iste :jeyyar:

özledim sizi,böyle uğramamazlık yapmayınn :sinifsinif:
ay o kayınvalidelerimizi alıp iğrenç işkenceler yapmak istiyorum!!
benimki de çok farklı değil,anlatsam oooo koparsınız:)))
Aman kim varki zaten kaynasindan memnun.Varsada cennetliktir kesin o kayinvalidee :bbo:

Sakin sakin sakin 1 kere verdinmi ister durur yaninaa lmaz:
Benim oglum daha bensiz bi gun bile kalmis degil babannesinde lmaz:

canım sen daha öncede göstermiştin demi bunu ben o zamanda çok begenmiştim de türkiyede bulunur mu acaba??
hem birde 3 tekerlekli modeller var onlar ne fark ediyor bilen varmı?
Canim 3 tekerlekliler kullanisli olmuyomus.Cocuk öne oturdugu zaman dengeli durmayip dusme tehlikesi oluyomus bi arkadasim demisti onun 3 tekerlekliydi tavsiye etmem dedi.
Evet daha öncede atmistim resmi berrak araba modeli sorunca bida atim fikir edinsin dedim.
Turkiyede var sanirim canim ama baya bi pahali tukrkiyede fiyatlari.Bi arastir istersen.

güzelmiş.güle güle kullanın kaça almıştınız canım?
Cok sagol canim.370 euro ya aldik
http://gercektube.com/video/16702/Kedideki-Sevimlili%C4%9Fe-Bak bu alatariell e ve size:lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ben kedileri sevmem ki ohaoldumsmile
sılam arabayı çok beğendim,çok güzel günlerde keyifli gezmelerde kullanın inşallah..
ben kraftın 3lüsünü aldım..

Esram ben kayinvalideden anlatmaya bi baslasam sabaha kadar bitmezzz :jeyyar:
Sagol canim damadini bu arabayla gezdircem istee delikafadulden

ayy sorma canım benim annem allahtan cok cabbar da bas etti sülalesiyle..
biz neler yasadık bizimde düğünde annem evlilik hediyesi ev aldı üstümüze yaptı kadın koskoca evi ama dedi esyaları da onlar alsın buna ragmen sadece buzdolabi 2 cekyat salon takımı yatak odasını aldılar gerisi yok ev bos ne bir bulasık makınesi fırın ocak mikrodalga televizyon almadılar yine annem aldı kıyamam üstüne üstlük birde kayınpederim demez mi biz herşeyi gencken yanlız yaptık onlarda hayatı ögrensinler aldıklarımızın taksıtlerinin yarısını ödesinler!!!

yuhh dedim daha işi yoktu esımın biz evlediğimizde ben mi pazara cıkcam!!!! limon satmaya :))))

annemde dediki o zaman benimde aldıklarımın yarısını ödesinler ben birde kira isterim beyfendi böyle hayat dersi veriyorsunuz evladınıza deyince geri adım attılar..

evet canım bende oyle düşündüm

araba çok güzelmiş canım ne kadara aldnız

Sagol canim insallah sende gönlüne göre bi araba bulursun oglusuna
370 euro ya aldim canim...
Öyle modeller varki 500-600 euroya kadar cikiyo fiyatlari bilmiyorumkismile

Sagol canim insallah sende gönlüne göre bi araba bulursun oglusuna
370 euro ya aldim canim...
Öyle modeller varki 500-600 euroya kadar cikiyo fiyatlari bilmiyorumkismile

çok sağol. allah seninde içine sindirsin.güzel günlerde kullanın bebişinle.türkiye ne tuhaf ülke ne kadar pahalı burda benim istediklerim 1500 1600 tl

bu arada esracım güldireyim bu aksamda seni pas gecmeyeyım esimi yoldum demiştim ya :))

bugun eve bir geldim saclarını uzattırıyordum ona zorla zarla gitmiş 3 numaraya kestirmiş :):):))))))))))))))

:sm_confused::sm_confused::sm_confused::1ninca::1ninca::1ninca:şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

Sedef muhabbetine doyum olmuyoo o kadar oklavayi sakiz patlatmak icin mi vurdun kiss kafamizaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kimse biyere gitmesin dedin gitmedik biz burdayiz sen nerdesinn klava:

Sedef muhabbetine doyum olmuyoo o kadar oklavayi sakiz patlatmak icin mi vurdun kiss kafamizaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kimse biyere gitmesin dedin gitmedik biz burdayiz sen nerdesinn klava:

kız kucağımda bebişim vardı yazarken koluma doğru yattı öyle uyudu az önce uyumadı cadı kıyamadım hareket edemedim yaniii :sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

çok sağol. allah seninde içine sindirsin.güzel günlerde kullanın bebişinle.türkiye ne tuhaf ülke ne kadar pahalı burda benim istediklerim 1500 1600 tl
Canim yanliz benimkinin icinde araba koltugu yok o yuzden fiyati böyle.Araba koltuguyla bir olanlar daha pahali tabi.Ben önceden almistim koltugu o yuzden cocuk arabasini koltuksuz aldim.Aslina bakarsan burayla turkiye fiyatlari hemen hemen ayni canimbilmiyorumkismile
bu arada esracım güldireyim bu aksamda seni pas gecmeyeyım esimi yoldum demiştim ya :))

bugun eve bir geldim saclarını uzattırıyordum ona zorla zarla gitmiş 3 numaraya kestirmiş :):):))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol:

hadi anlatın bakiim doğum çantasına ne koydunuzCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

Esram ben kayinvalideden anlatmaya bi baslasam sabaha kadar bitmezzz :jeyyar:
Sagol canim damadini bu arabayla gezdircem istee delikafadulden

tahmin edebiliyorum,al benden de o kadar!!

damadım rahat edecek,içim rahatladı,çok güzelmiş arabası:)
allahım otomobilllerle gezdiği günleri de göstersin inşallah:)

helal annenealkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi kayınvalide yok galiba!! hepsi mikrop!
ben geçen yaz psikiyatri uzmanına gittim bu kadınla nasıl başa çıkcam diye,kaldı ki ben felsefe okudum ve rehberlik öğretmenliği yapıyordum evlenmeden evvel,yani psikolojiden anlayan bi insan olarak başa çıkamadım,siz düşünün..
ama göörsen bu kadın sana tapıyor dersin,o kadar sinsi!!! eşime inandıramıyordum,kanıtlamak epey zamanımı aldı..
gittiğim doktor çok sağlam taktikler verdi,artık ben onu kullanıyorum ama konu maddiyat olunca yapacak bişi yok,kadın cimrinin önde gideni kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…