Ne bileyim canım ya bazen cok güzel geliyor bazen de çok kötü kararsızım yani..
Canım bir çok yerde hep aselsan aselpen şirketlerini gördük o yüzden de dedik ki alay etmesinler ilerde cocukla..
bir de söylenişi zor gibi geliyorrrr
canım siz alay etmediniz olurmu hiç..
zeynep cok guzel de esim begenmiyor
Esra seni topigin cocuk arabasindan sorumlu bakani ilan ediyorummm :lepi:
Senin kadar arastirma yapan ve bilgisi olan yoktur herhalde cocuk arabalari konusunda kaydirigubbakcemile3
Herkese merhaba kızlarrrrrrrrr
son haberler : kocis benle konusuyor ama sinsilik seziyorum YEMEZZZLEEERRrrRRR :))) ben hala mecbur kalmadıkca konusmuyorum cunku dun gece 3. dünya savasını cıkardık :)))
Ütüm birikti bir dünya size bir bakayım ondan sonra başlarım dedim :)
sizler nasılsınızzzzzzz
asel değişik bi isim bence çok güzel..Bende Asel den vazgeçiyorum gibi kızlar
Berra hoşuma gider gibi oldu ya da Aydan..
ben zeynep ismini çok severim kızım olsaydı zeynep koyardım kesin
kızlar bugun ben kacar şu nete bir daha bakayım bebek kurabiyesi kalıplarına
beklentilerimiz ne kadar uyar bilmiyorum ama bizimki çok içime sindi canım..esra ben sana güvenip senin aldığın bebek arabasından almaya karar verdim bu arada
canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bana yardım ethastane arıyorum anadolu yakasında iyi bi tane.... bu gidişle yeni ufuk hast. ne gidicem senin tavsiyen üzerine.
kızlar ya ben bebek odasını da almadım hala yane alıcam nerden alıcam nerde doğurucam nası doğurucam hiç bişey bilmiyorum ne yapıcaaaammmmmmmm
Ne bileyim canım ya bazen cok güzel geliyor bazen de çok kötü kararsızım yani..
kızlarrrr ben geldimmmmmm huuuuuuuuuuuuuuu ???
Slm kislarr ben geldimmm Şeniz
Blac sakin aselden vazgecme cok guzel isim eminimki ilerde aselde anne bana ne guzel isim koymussunuz dicek.
Pisman olmassin canim kesinlikle cunki pisman olunacak bi isim degill zemuszemus
kızlarrrr ben geldimmmmmm huuuuuuuuuuuuuuu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?