2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bileyim canım ya bazen cok güzel geliyor bazen de çok kötü kararsızım yani..

bak öncelikle isim güzel yabancı gibi geliyo ama onuboşver manası güzel adını ne koycaksınız diye soranlara asel dediğin zaman ardından manasını şap diye yüzüne yapıştırcan eğer sen seviyosan boşver koy yanizemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Canım bir çok yerde hep aselsan aselpen şirketlerini gördük o yüzden de dedik ki alay etmesinler ilerde cocukla..

bir de söylenişi zor gibi geliyorrrr

Canım bir çok yerde hep aselsan aselpen şirketlerini gördük o yüzden de dedik ki alay etmesinler ilerde cocukla..

bir de söylenişi zor gibi geliyorrrr

amaaaaaaaaaaan biz alay mı ettik gıııııııııııı kendin bilirsin begüm nasılbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben geldim canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hemen dalıyorum sohbete:))

Esra seni topigin cocuk arabasindan sorumlu bakani ilan ediyorummm :lepi:
Senin kadar arastirma yapan ve bilgisi olan yoktur herhalde cocuk arabalari konusunda kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:bayıltıcı derecede detay yazmışım haa :)))

black canım yine başlamışsın döktürmeye :roflol::roflol::roflol:

Bende Asel den vazgeçiyorum gibi kızlar

Berra hoşuma gider gibi oldu ya da Aydan..
asel değişik bi isim bence çok güzel..
berra için de dualar kitabında isimle ilgili bi bölüm vardı orda hz muhammedin berra diye bi çocuğun adını zeyneple değiştirdiğini yazıyordu,anlam itibariyle ağırmış..berre-berra aynıymış..kitabın yalancısıyım:)

ben zeynep ismini çok severim kızım olsaydı zeynep koyardım kesin

ben de çok sevdiğim için zeynep lal olacak hihoyyythihoyyyt

canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

esra ben sana güvenip senin aldığın bebek arabasından almaya karar verdim bu arada
beklentilerimiz ne kadar uyar bilmiyorum ama bizimki çok içime sindi canım..

canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

gece yeni başlıyo geçer sıkıntın aklinialirimsmile

bana yardım et hastane arıyorum anadolu yakasında iyi bi tane.... bu gidişle yeni ufuk hast. ne gidicem senin tavsiyen üzerine.
kızlar ya ben bebek odasını da almadım hala ya ne alıcam nerden alıcam nerde doğurucam nası doğurucam hiç bişey bilmiyorum ne yapıcaaaammmmmmmm

ben doğurtayım seni aniden doğum sancın tutarsa evin tavanına halat bağlayın halattan tutun başla doğurmaya bebişi kocan alsın bağını kessin v.s v.s delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ne bileyim canım ya bazen cok güzel geliyor bazen de çok kötü kararsızım yani..

Slm kislarr ben geldimmm Şeniz
Blac sakin aselden vazgecme cok guzel isim eminimki ilerde aselde anne bana ne guzel isim koymussunuz dicek.
Pisman olmassin canim kesinlikle cunki pisman olunacak bi isim degill zemuszemus

Slm kislarr ben geldimmm Şeniz
Blac sakin aselden vazgecme cok guzel isim eminimki ilerde aselde anne bana ne guzel isim koymussunuz dicek.
Pisman olmassin canim kesinlikle cunki pisman olunacak bi isim degill zemuszemus

hoşgeldin nirdesin kız:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…