Canım niye üzüleyim sen yanlış anladın galiba dedim ki inşallah bu bebeğindede sıkıntı çekmezsin nasıl bir bebekle karşılaşacığımızı bilemeyiz ki değilmi.canım zaten 2 tane bebişim var seni üzmek istemem canım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aslında bi yer bulup orda oturmaya karar vermemiz lazımCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu konuyu akşam kızlarla konuşalım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Canım niye üzüleyim sen yanlış anladın galiba dedim ki inşallah bu bebeğindede sıkıntı çekmezsin nasıl bir bebekle karşılaşacığımızı bilemeyiz ki değilmi.
Ne güzel topikde tecrübeli anneler var bu bir nimet ek besinlerde tecrübeli anneler çok yardım etmiştir bana .
hehe toplu greve çıktılaraaaaaaaaaaaaa nereye kayboldunuz hepiniz birdennnnnn((
ben burdayım:)
perde düğmesi dikiyorum:)
aldığımız perdenin düğmesi yok,hani şu rustik mi neyse ona takılanmıış ama tülümüz büyük,o borudan taksak küçücük kalcak koca duvarda..anlatamadım ama kötü olcak işte:)))
ondan düğme dikiyorum..
sen napıyosun black,yine kendini yoracak bi iş bulmuşsundur,benim ki de soru mu dimi sempatiksalakcinni
yok güzelim yormadım bu sefer kendimi evi saldım artık öyle karar aldım :)
benim oda çok kötü oldu inan tüm hevesim kactı küçücü kaldı oda bakalım sekli degişince severim inş.. offfff aklıma geldikce sinir oluyorum.
benim perdemi annem ördü.. :)) çok tatlı geldi gözüme onu kullanıcam altına bir tül uydurup. cunku annem hayatın da belki 3. kez eline şiş aldı hehe beceriksiziz o konuda :)
yaa öyle demelmaz: çok güzel olmuştur eminim de sen pimpirik yapıyorsun..
şeklini değiştirince fikrin de değişir,yerlerini sevmemişsin zaten:)
perde konusunda annene haksızlık etme,perde örmek ciddi iş,ellerine sağlık..
biz de evden bi tül uydurmuştuk ama annem kıyamamış almış,yollasın takarız :))
anneanneleri olmasa noolcak bizim çocukların hali:)))))))
MerhabaLar nasilsiniz bakalim kizlaaar?
kızlarrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz aaaaa kızıyorum artık..
bu arada kızlar biz cantaları ne zaman hazırlıcaz daha erken demi?
selam canim. nasilsin?
ben dogum cantami artik hazirlamaya basliyacagim artik onumuzdeki hafta.aslinda yarin esimle alisverise cikmam lazimdi ama gece nobetinde olacagi icin cok yormayayim dedim.carsambaya kaldi.pijama filan iste ne lazimsa hepsini almam lazim liste tuttum bakalim insallah carsambaya gidebiliriz...
kayinvalidemlerdeydim butun haftasonu...patladim sikintidan resmen :)) anlarsiniz ya...ondan giremedimSelam canım nerelerdesinm sen yoktun uzun zamandır..
bizlerdeki muhabbet aynı sen nasılsınna.s.
Hadi gözün aydın canım zaten bu hamilelikte en keyif aldığım şeylerden biri alış veriş oldu..
Ben gecelik işini hallettim şükür pijamada yediğim kazıgın acısını çıkarırcasına 20 tl ye gecelik buldum :)) annemde 2 tane almıs artıl evladiyelik gider onlar bana.. :))
cantayı hazırlamak nedense zor geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?