2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten 2 tane bebişim var seni üzmek istemem canım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canım niye üzüleyim sen yanlış anladın galiba dedim ki inşallah bu bebeğindede sıkıntı çekmezsin nasıl bir bebekle karşılaşacığımızı bilemeyiz ki değilmi.
Ne güzel topikde tecrübeli anneler var bu bir nimet ek besinlerde tecrübeli anneler çok yardım etmiştir bana .

aslında bi yer bulup orda oturmaya karar vermemiz lazımCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu konuyu akşam kızlarla konuşalım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

oğlum 5 yaşında kızım var çok şükür zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

selam kızlar tekrar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm

ooo bakıyorum yazın toplaşıyoruz galiba :)))

Esracım cok saol canımm inan gelmiş kadar oldummm ama izmire gelenler beni es gecmeyin bak kızarıımmmmmmmmm

ben burdayım:)
perde düğmesi dikiyorum:)
aldığımız perdenin düğmesi yok,hani şu rustik mi neyse ona takılanmıış ama tülümüz büyük,o borudan taksak küçücük kalcak koca duvarda..anlatamadım ama kötü olcak işte:)))
ondan düğme dikiyorum..
sen napıyosun black,yine kendini yoracak bi iş bulmuşsundur,benim ki de soru mu dimi
sempatiksalakcinni

yok güzelim yormadım bu sefer kendimi evi saldım artık öyle karar aldım :)

benim oda çok kötü oldu inan tüm hevesim kactı küçücü kaldı oda bakalım sekli degişince severim inş.. offfff aklıma geldikce sinir oluyorum.

benim perdemi annem ördü.. :)) çok tatlı geldi gözüme onu kullanıcam altına bir tül uydurup. cunku annem hayatın da belki 3. kez eline şiş aldı hehe beceriksiziz o konuda :)

yaa öyle deme lmaz: çok güzel olmuştur eminim de sen pimpirik yapıyorsun..
şeklini değiştirince fikrin de değişir,yerlerini sevmemişsin zaten:)
perde konusunda annene haksızlık etme,perde örmek ciddi iş,ellerine sağlık..
biz de evden bi tül uydurmuştuk ama annem kıyamamış almış,yollasın takarız :))
anneanneleri olmasa noolcak bizim çocukların hali:)))))))

yok örme dediğim hani o püsküllü atkı falan yapılan ipler varya uzun uzun onlardan )))
sağ olsun canım cok hosuma gitti fotosunu ceker koyarım bitsin oda..

canım anneannler zaten ötesi yok :)

ya blmiyorum oda nasıl ufak kaldı anlatamam hiç mobilyalar bile göstermedi kendini bilseydm öyle olcagını güzel bir beşik alırdım ahsap falan yanına bir dolap uydururdum vs..

neyse buyuyunce odasını degıstırsın cadı benden bu kadar

kızlarrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz aaaaa kızıyorum artık..

bu arada kızlar biz cantaları ne zaman hazırlıcaz daha erken demi?

kızlarrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz aaaaa kızıyorum artık..

bu arada kızlar biz cantaları ne zaman hazırlıcaz daha erken demi?

selam canim. nasilsin?
ben dogum cantami artik hazirlamaya basliyacagim artik onumuzdeki hafta.aslinda yarin esimle alisverise cikmam lazimdi ama gece nobetinde olacagi icin cok yormayayim dedim.carsambaya kaldi.pijama filan iste ne lazimsa hepsini almam lazim liste tuttum bakalim insallah carsambaya gidebiliriz...

Hadi gözün aydın canım zaten bu hamilelikte en keyif aldığım şeylerden biri alış veriş oldu..

Ben gecelik işini hallettim şükür pijamada yediğim kazıgın acısını çıkarırcasına 20 tl ye gecelik buldum :)) annemde 2 tane almıs artıl evladiyelik gider onlar bana.. :))

cantayı hazırlamak nedense zor geliyor bana

Selam canım nerelerdesinm sen yoktun uzun zamandır..

bizlerdeki muhabbet aynı sen nasılsınna.s.
kayinvalidemlerdeydim butun haftasonu...patladim sikintidan resmen :)) anlarsiniz ya...ondan giremedim

evet bana da zor geliyor hazirlamak.aslinda ilk olarak hastaneye gitmemiz lazim orda ogrenirdim ne lazim olacagini ama iste,dogumdan sonra kanama icin steril pedler,gogus pedi,gogus ucu kremi,catlak kremi,onden dugmeli pijama,dis fircasi,dis macunu,ic camasirlari gibi aklima gelenler iste.gereksiz seyler goturmemeye calisiyorum ama olmuyor,belki lazim olur diye listede var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…