2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım tavsiye ettiğin kitap alana kesinlikle almayın demem benim 2 tane çocuğum var çok şükür bunları yaşamadım geceyle gündüzü öğrettim ki alışsınlar uykuyu ve uyanacağı vakti,bebişlerim gece huysuzluk gibi şeylerini görmedim inşaallah sizlerde yaşarsınız benim gibi sadece akşam erken yatıp sabah erken kalkıyolar bende biraz uykusuz kalıyom ben akşam erkenden yatamıyorumguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

ayyy şu kontrolleri 4 gözle bekleyeceğimi hiç düşünmezdim resmen özlüyorum :)))

oh sen atlattın gördün bebişini darısı başıma benimde carsamba nst var bakalım nasıl geçicek

hoşbuldum

canım verdiğiniz bilgilere çok teşekkürler.benim ikinci bebişim olcak.sedef arkadaşımızında 2 çocuğu var tabikii bendende tecrübeli ama şu var ben kızımı büyütürkende bebek kitaplarına (uymaya çalışan) çok arkadaşım vardı.ben gerek duymadım.zaten ya bebek açtır ya uykusuz illaki huzursuzz olduğunda bi sıkıntısı vardır olarak biliyorum....bu kitab hakkında bişey diemeyeceğim kitabı yinede bi gözden geçirmekde fayda var.size çok faydalı olmuş sanırım...a.s.

Son düzenleme:
2 çocuktan önce çıkıcaktı ki bak almıyomuyum o zamankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

2 çocuktan önce çıkıcaktı ki bak almıyomuyum o zamankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evet alırdık tabii ama senin de dediğin gibi bebek küçükken geceyi,gündüzü bildiği zaman bi sorun olmuyo.vereliniortak

İnşallah bu bebeğindede sıkıntı çekmezsin canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.:)

ay ne zormuş mini mini şeyler:))
dolabına yerleştirdimbir bir,yiyesim geldi valla:))
ben her akşam evde yalnız sayılırım,benimki kanepede yorgunluktan sızdığı için :)))))))

çoook şükür ama sizi görsem sık sık böyle daha iyi olacam doğrusu.
az kaldı bitecek hasret :roflol:

sağol canım iyiyiz. benim yavrumunkilere birazdan teyzesinin elleri değecek :sm_cool:
benimkileri de teyzesi ütülemişti,son gelen koliden çıkanları ütüledim:)
teyzesinin kıymetini bil,ben bugun anladım ne kadar büyük iş yaptığını:)))))

kızlar izmire tasınma olasılıgınız yok mu hiççç :))))))))))
biz yazın dikilide olcaz,yanımıza gelin kızınla blackcim olumunekankayizsmile
kızlar benim yaptığımı siz yapıyomusunuz merak ettim. ben bebişin giysilerindeki tüm etiketleri kestim. ferman gibi naylon şeyler. yazık yumuşacık tenlerine değmesin ya. siz kesiyo musunuz
ben de kestim,hakkaten içinden ferman çıkıyor..hele mothercare maşallah kumaştan çok etiket masrafı yapmış:)))))))))

sedef yazın baktım kız uyumuyor,balıkesir dikili arası 1 saat,kapıp gelcem,benimkine de öğret,sana güveniyorum :))

İnşallah bu bebeğindede sıkıntı çekmezsin canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.:)

canım zaten 2 tane bebişim var seni üzmek istemem canım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

gel kız öğretmem mi:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

gel kız öğretmem mi:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

canııımmmmolumunekankayizsmile
valla bak yazın bakarsın bi gün 5 çayına geliriz:)
yazın kız kardeşimle ayvalığa geliyoruz zırt pırt,ordan balıkesire ne kalıyor ki:))
sen de çocukları kapıp gelirsin bize,annemler tüm gün çalışıyor,biz de evde keyif yaparız:)
hem mavişi mıncıklarım:)))

hatta black de gelir,kızlar toplantısı yaparız tani bizim bebişler ne kadar rahat verir bilmem delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız geriye ne kalıyo hepsini alak yanımıza delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız geriye ne kalıyo hepsini alak yanımıza delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay keşke ama en yakın olacak biziz mesafe olarak:boshayallersmile

ay keşke ama en yakın olacak biziz mesafe olarak:boshayallersmile

olsun kıııııııııızz buluşunca diğer arkidişlerde üzülür şahsen ben üzülürüm gelemiyorum diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

valla herkesi bi araya getirsek bile sılam nasıl gelecek taaa almanyalardan :sinifsinif:
ancak rüyalarda buluşuruz boshayallersmile

valla herkesi bi araya getirsek bile sılam nasıl gelecek taaa almanyalardan :sinifsinif:
ancak rüyalarda buluşuruz boshayallersmile

evetbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aslında bi yer bulup orda oturmaya karar vermemiz lazımCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…