nasıl olsun canım ya perşembe günü doktor kontrolümüz vardı bebişimi gördüm mutluyum :dance:sen nasılsın Talar nasıl gidiyor
Evet canım bende senin gibi düşünüyordum 3 saate çekmek çok zor oluyor ama oluyor bu şekilde yapabilirsen eğer çok rahat edersin .
3 saate emzirirsen eğer bebeğinin uykuları otomatik düzeliyor hiç uğraşmana gerek kalmaz.
Benim oğlum çok huysuzdu işin aslı uykusuzluktan dolayı böyleymiş geç anladım.
Ve evet çoğu çocuk kitabı uymuyor bencede ama trayc hoogg bi istisna bence çok hümanist bir kitap yazar diyor ki ben bebeklerinizin avukatıyım: )
Canım 7 ay dile kolay 7 ay uykusuz ve çoğu annede böyle gezdim emin ol hiç böyle sıkıntı çekmenizi istemem o yüzden gelip bilmişlik yapıyorum ne olur kızmayın bana lütfen.
Ve bunu sana söylemiyorum genel söylüyorum ön yargılı olma bi araştır istikrarlı şekilde deneyenler memnun .Bi iki tane itiraz eden var onlarda itiraf ediyor zaten fazla uğraşmadıklarını..
hoşbuldummrb h. geldın
Evet canım bende senin gibi düşünüyordum 3 saate çekmek çok zor oluyor ama oluyor bu şekilde yapabilirsen eğer çok rahat edersin .
3 saate emzirirsen eğer bebeğinin uykuları otomatik düzeliyor hiç uğraşmana gerek kalmaz.
Benim oğlum çok huysuzdu işin aslı uykusuzluktan dolayı böyleymiş geç anladım.
Ve evet çoğu çocuk kitabı uymuyor bencede ama trayc hoogg bi istisna bence çok hümanist bir kitap yazar diyor ki ben bebeklerinizin avukatıyım: )
Canım 7 ay dile kolay 7 ay uykusuz ve çoğu annede böyle gezdim emin ol hiç böyle sıkıntı çekmenizi istemem o yüzden gelip bilmişlik yapıyorum ne olur kızmayın bana lütfen.
Ve bunu sana söylemiyorum genel söylüyorum ön yargılı olma bi araştır istikrarlı şekilde deneyenler memnun .Bi iki tane itiraz eden var onlarda itiraf ediyor zaten fazla uğraşmadıklarını..
2 çocuktan önce çıkıcaktı ki bak almıyomuyum o zamankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
İnşallah bu bebeğindede sıkıntı çekmezsin canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.:)canım tavsiye ettiğin kitap alana kesinlikle almayın demem benim 2 tane çocuğum var çok şükür bunları yaşamadım geceyle gündüzü öğrettim ki alışsınlar uykuyu ve uyanacağı vakti,bebişlerim gece huysuzluk gibi şeylerini görmedim inşaallah sizlerde yaşarsınız benim gibi sadece akşam erken yatıp sabah erken kalkıyolar bende biraz uykusuz kalıyom ben akşam erkenden yatamıyorumguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
hoş geldin canımmmm dun atlattım bn utulerı artık ama aksama gene yıkanıp utulencekler var ayyyyyyyyyyy kim cıkarmıs bu ütüyü kırışık giyme modası cıkarsalaar yaaa
bak bu aksam kaçmak yok ben yalnızım evde adam nöbetciiii
benimkileri de teyzesi ütülemişti,son gelen koliden çıkanları ütüledim:)çoook şükür ama sizi görsem sık sık böyle daha iyi olacam doğrusu.
az kaldı bitecek hasret :roflol:
sağol canım iyiyiz. benim yavrumunkilere birazdan teyzesinin elleri değecek :sm_cool:
biz yazın dikilide olcaz,yanımıza gelin kızınla blackcim olumunekankayizsmilekızlar izmire tasınma olasılıgınız yok mu hiççç :))))))))))
ben de kestim,hakkaten içinden ferman çıkıyor..hele mothercare maşallah kumaştan çok etiket masrafı yapmış:)))))))))kızlar benim yaptığımı siz yapıyomusunuz merak ettim. ben bebişin giysilerindeki tüm etiketleri kestim. ferman gibi naylon şeyler. yazık yumuşacık tenlerine değmesin ya. siz kesiyo musunuz
canım tavsiye ettiğin kitap alana kesinlikle almayın demem benim 2 tane çocuğum var çok şükür bunları yaşamadım geceyle gündüzü öğrettim ki alışsınlar uykuyu ve uyanacağı vakti,bebişlerim gece huysuzluk gibi şeylerini görmedim inşaallah sizlerde yaşarsınız benim gibi sadece akşam erken yatıp sabah erken kalkıyolar bende biraz uykusuz kalıyom ben akşam erkenden yatamıyorumguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
merhaba esraaacık yerimseniben nası gidiyo
İnşallah bu bebeğindede sıkıntı çekmezsin canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.:)
ay ne zormuş mini mini şeyler:))
dolabına yerleştirdimbir bir,yiyesim geldi valla:))
ben her akşam evde yalnız sayılırım,benimki kanepede yorgunluktan sızdığı için :)))))))
benimkileri de teyzesi ütülemişti,son gelen koliden çıkanları ütüledim:)
teyzesinin kıymetini bil,ben bugun anladım ne kadar büyük iş yaptığını:)))))
biz yazın dikilide olcaz,yanımıza gelin kızınla blackcim olumunekankayizsmile
ben de kestim,hakkaten içinden ferman çıkıyor..hele mothercare maşallah kumaştan çok etiket masrafı yapmış:)))))))))
sedef yazın baktım kız uyumuyor,balıkesir dikili arası 1 saat,kapıp gelcem,benimkine de öğret,sana güveniyorum :))
gel kız öğretmem mi:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
canııımmmmolumunekankayizsmile
valla bak yazın bakarsın bi gün 5 çayına geliriz:)
yazın kız kardeşimle ayvalığa geliyoruz zırt pırt,ordan balıkesire ne kalıyor ki:))
sen de çocukları kapıp gelirsin bize,annemler tüm gün çalışıyor,biz de evde keyif yaparız:)
hem mavişi mıncıklarım:)))
hatta black de gelir,kızlar toplantısı yaparız tani bizim bebişler ne kadar rahat verir bilmem delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay keşke ama en yakın olacak biziz mesafe olarak:boshayallersmilekız geriye ne kalıyo hepsini alak yanımıza delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay keşke ama en yakın olacak biziz mesafe olarak:boshayallersmile
olsun kıııııııııızz buluşunca diğer arkidişlerde üzülür şahsen ben üzülürüm gelemiyorum diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
valla herkesi bi araya getirsek bile sılam nasıl gelecek taaa almanyalardan :sinifsinif:
ancak rüyalarda buluşuruz boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?