2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canim ya,sansa bak bugün ben burdayim kisme yokkkk,öfffff,pöfffff.neyse biraz sonra herkes yavas yavas dökülmeye baslar.aklinialirimsmilept sendromu herhaldesositososito

kızım bu cadılar gecenin bi vaktine kadar muhabbeti uzatıyolar şimdi anca kendilerüne gelmüşdüler eh şu bebişlerler doğsun da görsünler anyayı konyayışakkıdışakkıdısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

güldürdünde ona gülüyom gi,arkadas olunca aciliyomus ya.bize acilmiyor,sana nasil aciliyor gercekten,himmm belkide sen ekledigin icin

ben arkadaşım ya ondandır kanımca dedim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evt ya,gece muhabbetleri iyidi sedefcim.ama ben bir ara ugradim yine kimse kalmamistisempatiksalakcinni.gece 3 e kadar bende burdaydim,ama sabah 8 dede ayaktaydim.oyunlara dalmisimda azcukbilmiyorumkismile

evt ya,gece muhabbetleri iyidi sedefcim.ama ben bir ara ugradim yine kimse kalmamistisempatiksalakcinni.gece 3 e kadar bende burdaydim,ama sabah 8 dede ayaktaydim.oyunlara dalmisimda azcukbilmiyorumkismile

maşaallah niye uyumuyon kız sonra hasret kalırsınohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

slm kızlar ne güzel işim olmasa ben de yazıp sohbete başlardım sizinle ama öyle bi uğrayım dedim :) ev işlerim duruyor.hamileyken bile rahat edemedim ahh ahh yanarım ona yanarım :))

ev işi bitmesi için kapıyı arkanıza bakmadan gezmeye gidince biter hoş bende yapamıyom kocam beni keser gıııı adam dayanamaz:bbo::bbo::bbo::bbo:

ayy kızlar ya öz önce kasığıma bir ağrı girdi adet sancısı gibiydi aynen ilk defa oluyo. 2 dk sürdü ma geçti şimdi. magnezyumumu içtim hemen 3 gündürde içmiyodum tiksindiğim için ama korktum içiverdim. sizce doktorumu aramalımıyımki yoksa normalmi sizdede böyle olan varmı

canım son aylarda olması normal bebek kendine yer edinirmiş ordan oraya sonra geçer alışırısın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mrb kızlar bende uyku problemi çekenlerdenim millet ne güzel uyuyor yakında daha az uyuyacam diye depoluyor :)

ayyyyyyyyyy tutmayın bırakın beni ben gidiyomkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ev işi bitmesi için kapıyı arkanıza bakmadan gezmeye gidince biter hoş bende yapamıyom kocam beni keser gıııı adam dayanamaz:bbo::bbo::bbo::bbo:

onuda yapamiyoruz iste.icim rahat etmez anacim.kapiyi kapatip cikmaya,anaaaaaa esin cokmu titiz,Allahtan benim esim ne isime,ne yemegime.hic birsey demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…