sorma canim ya,sansa bak bugün ben burdayim kisme yokkkk,öfffff,pöfffff.neyse biraz sonra herkes yavas yavas dökülmeye baslar.aklinialirimsmilept sendromu herhaldesositososito
güldürdünde ona gülüyom gi,arkadas olunca aciliyomus ya.bize acilmiyor,sana nasil aciliyor gercekten,himmm belkide sen ekledigin icin
bende ondan dedim istevereliniortakben arkadaşım ya ondandır kanımca dedim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende ondan dedim istevereliniortak
evt ya,gece muhabbetleri iyidi sedefcim.ama ben bir ara ugradim yine kimse kalmamistisempatiksalakcinni.gece 3 e kadar bende burdaydim,ama sabah 8 dede ayaktaydim.oyunlara dalmisimda azcukbilmiyorumkismilekızım bu cadılar gecenin bi vaktine kadar muhabbeti uzatıyolar şimdi anca kendilerüne gelmüşdüler eh şu bebişlerler doğsun da görsünler anyayı konyayışakkıdışakkıdısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bende öyle yapayim,hadi grs sonra.neyse bende kalkıyom sonra gelürüm
evt ya,gece muhabbetleri iyidi sedefcim.ama ben bir ara ugradim yine kimse kalmamistisempatiksalakcinni.gece 3 e kadar bende burdaydim,ama sabah 8 dede ayaktaydim.oyunlara dalmisimda azcukbilmiyorumkismile
dün öyle uykum gelmedi,sanirim dogum yaklastikca,korkudan uykularim kaciyor.orasi kesin.uykusuz kalicam da ne yapalim bunada sükür.maşaallah niye uyumuyon kız sonra hasret kalırsınohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
slm melis.sonra yine bekleriz.ev isi hic bitmiyorki zaten.slm kızlar ne güzel işim olmasa ben de yazıp sohbete başlardım sizinle ama öyle bi uğrayım dedim :) ev işlerim duruyor.hamileyken bile rahat edemedim ahh ahh yanarım ona yanarım :))
bende aynen.ama ben kaciyom artik.biraz söyle sitede dolanayim.sonra tamamen cikicam.biraz ev isi yapmam lazim benimde.ayyyyyy ben kaçıyom kaçıyom kaçamıyom :bbo::bbo:
ayy kızlar ya öz önce kasığıma bir ağrı girdi adet sancısı gibiydi aynen ilk defa oluyo. 2 dk sürdü ma geçti şimdi. magnezyumumu içtim hemen 3 gündürde içmiyodum tiksindiğim için ama korktum içiverdim. sizce doktorumu aramalımıyımki yoksa normalmi sizdede böyle olan varmı
ev işi bitmesi için kapıyı arkanıza bakmadan gezmeye gidince biter hoş bende yapamıyom kocam beni keser gıııı adam dayanamaz:bbo::bbo::bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?