2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar bende uyku problemi çekenlerdenim millet ne güzel uyuyor yakında daha az uyuyacam diye depoluyor :)

ben ağustos ayında doğum yapmıştım sıcak bi yerden dolaşamıyodum uyuyamıyordum anaaaam çok kötüydü o zamanlar yaaaaa bi sıcak da doğum yaptım bi de şubat soğundaguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

kızlaarrrrr ben geldimmmopuyorumnanaktan

albümümü açamayanlar arkadaş listemde olmadıkları için açamıyorlar..
dün gece fikir olsun diye koydum,yoksa daha eksiklerimiz var,tül perdemizi ve halımızı annem yollayacak, cibinlğimiz yerleşmedi,örgüler yerleşmedi vs vs..bir de gece çektim :)
ömür bitse eksiği bitmeyecek diyorum:)

magnezyumu ihmal etme çok önemli bir ilaç

benimde sol kasığımda oluyor ama yatınca geçiyor hareket bile edemiyorum girince

yalanci olabilir yada kramp.ama bence ara drunu canim.icin rahat olsun

onuda yapamiyoruz iste.icim rahat etmez anacim.kapiyi kapatip cikmaya,anaaaaaa esin cokmu titiz,Allahtan benim esim ne isime,ne yemegime.hic birsey demez.

kız kaynanam yapmıyo onun yaptığını karışma be her işime diyom geliyo bakıyo bakıyo bende onu da sokuyom işe iyi yapıyom hergün kolay değil temizlik yapmaksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben gi di yo rum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hosgeldin canim.gercekten mi,bende sedef dalga geciyor sandim o zaman arkadas olalim bende bakayim rahatca.

magnezyumu ihmal etme çok önemli bir ilaç

benimde sol kasığımda oluyor ama yatınca geçiyor hareket bile edemiyorum girince

zeyhat sana kesinlikle katılıyorum,kasılmalar için kramplar için çok faydalı..
erken doğumu falan da önlediğini söylemişti doktorum..
ayrıca kabızlığı da önlüyor..

az kaldı kızlar,bitecek tüm sıkıntılar..bebişlerimiz gelince hiçbirini hatırlamayacağız:)

ayyyyyyyyyyyy bayılcam ula gidin yaaaa fazla işim yok yemek yapcam gelicem cadılar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ayyyyyyy bende deminden beri gidecez gidemiyoruzzzzzzz

hu huuu çatlak göbüşler napıyonuz

hoşgeldin fıstık a.s.

ben gi di yo rum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

nereye kızzzzlmaz:

hosgeldin canim.gercekten mi,bende sedef dalga geciyor sandim o zaman arkadas olalim bende bakayim rahatca.

hoşbuldum canım,tamam ekleyelim birbirimizi,sen de bak teyzesi kızımın cicilerineopuyorumnanaktan

kızım geç kaldınız ben kaçıyom mavişim de uyandıguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

alatariell babaanniş geldimi sende hoşgeldin:icecream::icecream:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

ayyyyy bilirim canimmmm,benim enistede aynisi cok zor oluyor.ay ben dayanamam,ablaminda isine geliyor acikcasi.ablamda aynisini yapiyor.yazik benim esim hic bilmez böyle seyi.ben böyleyken yardim etmeye calisiyor,bunu nasil yapacam,böylemi söylemi,hep sorar.yazik cok bunaldi.hic sevmez kadin isine,hem yapmasini,hem karismasini.Allah yardimcin olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…