mrb kızlar bende uyku problemi çekenlerdenim millet ne güzel uyuyor yakında daha az uyuyacam diye depoluyor :)
zeyhatcim hosgeldinnn canim.nasilsin,iyimisinmrb kızlar bende uyku problemi çekenlerdenim millet ne güzel uyuyor yakında daha az uyuyacam diye depoluyor :)
ayy kızlar ya öz önce kasığıma bir ağrı girdi adet sancısı gibiydi aynen ilk defa oluyo. 2 dk sürdü ma geçti şimdi. magnezyumumu içtim hemen 3 gündürde içmiyodum tiksindiğim için ama korktum içiverdim. sizce doktorumu aramalımıyımki yoksa normalmi sizdede böyle olan varmı
yalanci olabilir yada kramp.ama bence ara drunu canim.icin rahat olsunayy kızlar ya öz önce kasığıma bir ağrı girdi adet sancısı gibiydi aynen ilk defa oluyo. 2 dk sürdü ma geçti şimdi. magnezyumumu içtim hemen 3 gündürde içmiyodum tiksindiğim için ama korktum içiverdim. sizce doktorumu aramalımıyımki yoksa normalmi sizdede böyle olan varmı
onuda yapamiyoruz iste.icim rahat etmez anacim.kapiyi kapatip cikmaya,anaaaaaa esin cokmu titiz,Allahtan benim esim ne isime,ne yemegime.hic birsey demez.
canım son aylarda olması normal bebek kendine yer edinirmiş ordan oraya sonra geçer alışırısın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hosgeldin canim.gercekten mi,bende sedef dalga geciyor sandim o zaman arkadas olalim bende bakayim rahatca.kızlaarrrrr ben geldimmmopuyorumnanaktan
albümümü açamayanlar arkadaş listemde olmadıkları için açamıyorlar..
dün gece fikir olsun diye koydum,yoksa daha eksiklerimiz var,tül perdemizi ve halımızı annem yollayacak, cibinlğimiz yerleşmedi,örgüler yerleşmedi vs vs..bir de gece çektim :)
ömür bitse eksiği bitmeyecek diyorum:)
magnezyumu ihmal etme çok önemli bir ilaç
benimde sol kasığımda oluyor ama yatınca geçiyor hareket bile edemiyorum girince
ayyyyyyy bende deminden beri gidecez gidemiyoruzzzzzzzben gi di yo rum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hosgeldin canim.gercekten mi,bende sedef dalga geciyor sandim o zaman arkadas olalim bende bakayim rahatca.
hu huuu çatlak göbüşler napıyonuz
ben gi di yo rum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hosgeldin canim.gercekten mi,bende sedef dalga geciyor sandim o zaman arkadas olalim bende bakayim rahatca.
ayyyyy bilirim canimmmm,benim enistede aynisi cok zor oluyor.ay ben dayanamam,ablaminda isine geliyor acikcasi.ablamda aynisini yapiyor.yazik benim esim hic bilmez böyle seyi.ben böyleyken yardim etmeye calisiyor,bunu nasil yapacam,böylemi söylemi,hep sorar.yazik cok bunaldi.hic sevmez kadin isine,hem yapmasini,hem karismasini.Allah yardimcin olsun canim.kız kaynanam yapmıyo onun yaptığını karışma be her işime diyom geliyo bakıyo bakıyo bende onu da sokuyom işe iyi yapıyom hergün kolay değil temizlik yapmaksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?