haklısın hayatım da herkes senin gibi düşünmüyor o yüzden diyorum.yoksa bende askerleri cok seviyorum :))
En buyuk asker bizim asker turkbayragiOlur mu canım ya gurur duy bence hatta kesinlikle duymalısınız
Ne olursa olsun bazılarının boş karalama cabasına ragmen bizim askerimiz dünyanın en kıymetli, en asil askeridir.. Rütbesi ne olursa olsun ayyıldızımı bizi koruyan askerlerin önünde saygıyla eğilirim ben..
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
ewt ya bende ondan korkuorum unisex isim riskli gerçekten yada başına babamın ismini koyup ayırt edilmesini sağlayabilirim behiç benan olarak? ama bertuğ risksiz dediğin doğru uff ne zormuş ya:uhm:
bener ismide güzelmiş tşkzemuszemus
ay eşim kopardı gece vakti beni,hemen aktarayım;
eşim kızımızın odası çok güzel oldu falan filan diyordu,sonra döndü ve;
ilk sefer diye jilet gibi ütülü ve inci gibi dizdin ama bundan sonra o düzeni mumla ararız,
kendi dolabına çevirirsin kızın dolabını da dedi ya:))))))
sen zeynonun dolabını çekip koyacağına kendi dolabını çek koy da kızlar asıl onu görsün dedi:)))))))))))))))
dakikalarca güldüm,öyle komik mimiklerle söyledi ki:))))
merhaba bende ankara dayım. dogum fotografcısı ile ne kadara anlastınız.bizim bir arkadas 600 tl ye cektirmiş de.
bu arada sizde benim gibi izmirli olupta ankara da ikamet edenlerdensiniz herhalde :))
ankarada yaşayan izmirli haziran anneleri diye topik açsam epey uğrayanı olacak galiba :roflol::roflol:
ay eşim kopardı gece vakti beni,hemen aktarayım;
eşim kızımızın odası çok güzel oldu falan filan diyordu,sonra döndü ve;
ilk sefer diye jilet gibi ütülü ve inci gibi dizdin ama bundan sonra o düzeni mumla ararız,
kendi dolabına çevirirsin kızın dolabını da dedi ya:))))))
sen zeynonun dolabını çekip koyacağına kendi dolabını çek koy da kızlar asıl onu görsün dedi:)))))))))))))))
dakikalarca güldüm,öyle komik mimiklerle söyledi ki:))))
=)pardon ben bunu atlamışım acemiyimde:)) memnun oldum canım ankaradaki izmirliler olarak gittikçe çoğalıoruz ne güzel:) benim arkadaşımın tanıdığı çekicek fotoğraflarımı ama esranın dediği fotoğrafçıyla ve melek çelik ile bi görüş istersen bak bakalım aklın hangisine yatarsa.. senin arkadaşın pahalıya çektirmiş bence..
ankarada yaşayan izmirli ama ocakta dogum yapan bir anneyide kabul edermisin:kedi:
pardon ben bunu atlamışım acemiyimde:)) memnun oldum canım ankaradaki izmirliler olarak gittikçe çoğalıoruz ne güzel:) benim arkadaşımın tanıdığı çekicek fotoğraflarımı ama esranın dediği fotoğrafçıyla ve melek çelik ile bi görüş istersen bak bakalım aklın hangisine yatarsa.. senin arkadaşın pahalıya çektirmiş bence..
Bocuk ne guzel cikmissiniz canim resimde oglusunla masallah ikinizede
Sende gencmissin canim ya kac yasindasin bu genc yasta esinden uzaktasinn insallah en kisa zamanda kavusursunuzz :çok üzgünüm:
Sedef ne gözetliyon kiss yazsana biseylerr ordasin yarim saattir ama ses yok :uhm:
ankarada yaşayan izmirli ama ocakta dogum yapan bir anneyide kabul edermisin:kedi:
senin eine su dökemem,senin yazdıklarına ertesi gün de gün boyu gülüyorum ben:)))))aaayyyyyyyyy Allah güldürsün sizi bu gece sen güldürdün beni walla :))
evet canım,bi görüş istersen..betülün dediği gibi çok pahalı çektirmiş arkadaşın..pardon ben bunu atlamışım acemiyimde:)) memnun oldum canım ankaradaki izmirliler olarak gittikçe çoğalıoruz ne güzel:) benim arkadaşımın tanıdığı çekicek fotoğraflarımı ama esranın dediği fotoğrafçıyla ve melek çelik ile bi görüş istersen bak bakalım aklın hangisine yatarsa.. senin arkadaşın pahalıya çektirmiş bence..
gel kız gel,izmirli olsun çamurdan olsun:)))))ankarada yaşayan izmirli ama ocakta dogum yapan bir anneyide kabul edermisin:kedi:
gelinin de bana çekerse görürsün doğru sözü :))))):roflol::roflol::roflol:
Dogru söze ne denirr :roflol:
=)
kızlaaaarrrrrrrrr bak şimdi haziran anneleri topiğinden hamişleri çalmayınnnnnn
=)
bu arada bizim hastanenin varmıs fotografcısı dısardan anlaşmaya izin vermiyorlar..
gel kız gel,izmirli olsun çamurdan olsun:)))))
bizden başka eryamanda oturan varmı
gel kız gel,izmirli olsun çamurdan olsun:)))))
bizden başka eryamanda oturan varmı
yok canım,bi biz varız:) olsa direk buluşup gün yapardık :))))))))
kızlar ben yavas yavas yatıyorum artık öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrr
bak bugunde ütümü yapamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?