2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

En buyuk asker bizim asker turkbayragi
ewt ya bende ondan korkuorum unisex isim riskli gerçekten yada başına babamın ismini koyup ayırt edilmesini sağlayabilirim behiç benan olarak? ama bertuğ risksiz dediğin doğru uff ne zormuş ya:uhm:

Canim 2 isimde bence cocuklara iskence ömürleri boyunca bicok sinava gircekler sinavlarda yaz yaz bitmez artik 2 isim.Bence tek ve anlamli isim koymak en guzeli.
Kafan hic karismasin bence bertug tamamdir :lepi:
Bide ne kadar cok dusunur ve kararsiz kalirsan o kadar cok karisiyo insanin kafasi boshayallersmile
Esine de danis ve artik tamam oglumun ismi bu de bence yoksa daha cok kafan corba olucakk laelaelaelaelae

ay eşim kopardı gece vakti beni,hemen aktarayım;
eşim kızımızın odası çok güzel oldu falan filan diyordu,sonra döndü ve;
ilk sefer diye jilet gibi ütülü ve inci gibi dizdin ama bundan sonra o düzeni mumla ararız,
kendi dolabına çevirirsin kızın dolabını da dedi ya:))))))
sen zeynonun dolabını çekip koyacağına kendi dolabını çek koy da kızlar asıl onu görsün dedi:)))))))))))))))
dakikalarca güldüm,öyle komik mimiklerle söyledi ki:))))

bener ismide güzelmiş tşkzemuszemus

Saol canım benim erkek olsaydı Bener koyucaktım adını Mete Bener..

erkeklere iki isimi çok yakştırıyorum..

Anlamı da asker demek :):)))))))

ayrıca abimin adı ve ben isimlerin sans getirdiğine hayatları etkilediğine çok inanırım abim çok adam gibi adam.. ve felaket sanslı biri maddi manevi masallah 38 yasında emekli yaptı kendini :)))) şimdi dunyayı dolaşıyor..

sansından sadece..

aaayyyyyyyyy Allah güldürsün sizi bu gece sen güldürdün beni walla :))

merhaba bende ankara dayım. dogum fotografcısı ile ne kadara anlastınız.bizim bir arkadas 600 tl ye cektirmiş de.
bu arada sizde benim gibi izmirli olupta ankara da ikamet edenlerdensiniz herhalde :))

pardon ben bunu atlamışım acemiyimde:)) memnun oldum canım ankaradaki izmirliler olarak gittikçe çoğalıoruz ne güzel:) benim arkadaşımın tanıdığı çekicek fotoğraflarımı ama esranın dediği fotoğrafçıyla ve melek çelik ile bi görüş istersen bak bakalım aklın hangisine yatarsa.. senin arkadaşın pahalıya çektirmiş bence..

:roflol::roflol::roflol:

Dogru söze ne denirr :roflol:

=)
kızlaaaarrrrrrrrr bak şimdi haziran anneleri topiğinden hamişleri çalmayınnnnnn
=)

bu arada bizim hastanenin varmıs fotografcısı dısardan anlaşmaya izin vermiyorlar..

ankarada yaşayan izmirli ama ocakta dogum yapan bir anneyide kabul edermisin:kedi:

Bocuk ne guzel cikmissiniz canim resimde oglusunla masallah ikinizede
Sende gencmissin canim ya kac yasindasin bu genc yasta esinden uzaktasinn insallah en kisa zamanda kavusursunuzz :çok üzgünüm:

Sedef ne gözetliyon kiss yazsana biseylerr ordasin yarim saattir ama ses yok :uhm:

ankara da nerde oturuyorsun canımm

Bocuk ne guzel cikmissiniz canim resimde oglusunla masallah ikinizede
Sende gencmissin canim ya kac yasindasin bu genc yasta esinden uzaktasinn insallah en kisa zamanda kavusursunuzz :çok üzgünüm:

teşekür ederim gencsin dedigin için
80 dogumluyum ben diyeyim29 sende 30
inşallah canım kavuşuruz hamişlerin duası tutarmış dua et benim için canım

Sedef ne gözetliyon kiss yazsana biseylerr ordasin yarim saattir ama ses yok :uhm:

sizi dinliyom bi seyirci olaraklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aaayyyyyyyyy Allah güldürsün sizi bu gece sen güldürdün beni walla :))
senin eine su dökemem,senin yazdıklarına ertesi gün de gün boyu gülüyorum ben:)))))

evet canım,bi görüş istersen..betülün dediği gibi çok pahalı çektirmiş arkadaşın..
benim önerim elçin polat,tanırsan çok seversin..
ankarada yaşayan izmirli ama ocakta dogum yapan bir anneyide kabul edermisin:kedi:
gel kız gel,izmirli olsun çamurdan olsun:)))))
:roflol::roflol::roflol:

Dogru söze ne denirr :roflol:
gelinin de bana çekerse görürsün doğru sözü :)))))

=)
kızlaaaarrrrrrrrr bak şimdi haziran anneleri topiğinden hamişleri çalmayınnnnnn
=)

bu arada bizim hastanenin varmıs fotografcısı dısardan anlaşmaya izin vermiyorlar..

yok kız kendi aramızda alt başlık açıp buranın köşesinde takılcaz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hastanenin fotoğrafçısı varmış iyi ama niye ona mecbur ediyorlarsa klava:

kızlar ben yavas yavas yatıyorum artık öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrr

bak bugunde ütümü yapamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…