2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam naber canım nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bişe sorcam ya.
ben her hafta bir kiloya yakın alırdım; 70 oldum toplamda 11 kilo alarak.
ama son iki haftadır gr almıyorum.
endişe etmeye başladım; hani bi yerde güzel ama acaba bi sıkıntı mı var?
sizin kilo olayı da yavaşladı mı bu sıralar?

benim de aynıydı doktoruma sordum bu ara kilo alışının yavaşlayacağını söyledi..merak edilecek birşey yok canım..
biz yeterince kilo aldık,sıra bebişlerde kaydirigubbakcemile3

evet benimde kilo alışım durdu normal telaşlanma gerek yok zaten alıcağımız kadar aldık bu zmana kadar bundan sonra alıcağımız kilolar doğumu zorlaştırmaktan başka bi işe yaramaz aklinialirimsmile

kızlar bende haziran annesiyim normalde ama sanırım bizimki mayıs gibi gelcek inş. saglıklı olsunda dua edin lütfen

veee benim dopum çantam daha hazır degil neler koydunuz çantayaakannehir daha bebek şekeride hazırlamadım ne yapcam bilmiyorummmakannehir

hoşgeldin canıma.s.
doğum çantamı çoktan hazırladık canım,kızkardeşim burdayken hazırladı öyle gitti:))
ne olur ne olmaz diye:)
sen naaptın hazırladın mı?

hoşbuldum canım tşk:1hug: ben henüz hazırlamadım esracım ama bi an önce hazırlasam ii olucak sanırım:) neler koydun içine?

selam kizlarr ben geldimmm
sizlere bisi sorucam.
mothercare-de bir battaniye gordum olculeri soyleydi 122-150sm
daha kucugu de vardi ama ben buyugunu begendim nedense.
tam yaz mali,kalin degil.boyle orulmus ama cok ince.nasil tarif edecegimi de bilemiyorum :))
o lazim olur dimi bana? almayi dusunuyorum da cok kullanisli duruyordu.alsammi?

slma.s. yazın kullanılabilicek gibiyse al derim çünkü battaniye ilk zamanlar çok lazım oluor diye biliorum..

veee benim dopum çantam daha hazır degil neler koydunuz çantayaakannehir daha bebek şekeride hazırlamadım ne yapcam bilmiyorummmakannehir

doğum çantamı bende hazırlamadım..bebek şekerlerinide kendin yapmicaksan eğer netten çok uygun fiyata sipariş edebilirsin hemde yorulmamış olursun:teytey:

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm

kitap elimden düşmedi bir türlü..

hemen paylaşıyorum sizinle..

bebeğiniz ağladığında asla ona tepkisiz kalmayın derdini doğru yollarla çözün şımarmasın diyerek ağlarken yalnız bırakılan bebeklerin ileride duygusal problemleri olabiliyormuş..

evet ince kumasli bisey.olculeri nasil peki? uyar mi?

bence biraz buyuk ama büyük olmasının faydası var cunkü ilk sene çok hızlı büyüyorlar kullanışlı olurlar
ben de yarın mothercare 'e gitmeyi düşünüyorum bakalım neler var daha hiç gitmedim

hoşbuldum canım tşk:1hug: ben henüz hazırlamadım esracım ama bi an önce hazırlasam ii olucak sanırım:) neler koydun içine?

kendi çantama;
iki pijama takımı
bir gecelik ve bir sabahlık
göğüs pedi
ped
emzirme sütyeni
terlik
2çift çorap
4 tane yüksek belli iç çamaşırı
kırmızı taç
ıslak mendil
göğüs kremi
minik şampuan-duş jeli-nemlendirici
kağıt havlu
göğüs kalkanı
süt sağma makinası
diş fırçası-macunu
el havlusu

kızım için;
2 takım hastane çıkışı
2 çıtçıtlı kolsuz body
2 çıtçıtlı kısa kollu body
2 alt
4 çift çorap
bebek bezi
ıslak mendil
pişik kremi
emzik
biberon
alt açma örtüsü

aklıma gelenler bunlar..
makyaj malzemesi-fotoğraf makinası,hastane çıkışında giymek için kıyafet ve eşim için de kıyafet koyma işini sona bıraktım.. ha bir de şekerler ve sepet var,onları da hazırladım,çikolatayı da son dakika alsın artık bizimkiler:)

bi bak bakalım eksik gördüğün bişi varsa söyle de tamamlayayım canım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…