2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
mesajımı attım kazen e bende listede yerimi alayım
son günlerde acayip huzursuzum uyuyamıyorum gece gündüz gözlerim kapanıyo havalarda kötü bişey yapasım gelmiyo vallahi uyuşuk uyuşuk oturuyorum vallahi 5 yaşındaki kızımlada ilgilenemez oldum offf hayırlısıyla bi doğum yapsaydım

bide bu aylarda yola giden varmı 5 saatlik yola gidip gelmemiz gerekiyo bişey olurmu ki tereddütte kaldık dr a sordum gidebilirmisin dedi de gelde bana anlat

günaydınn bende yolladım mesajı listemiz çoğalsın.evet benimde 5 yaşında kızım var.evde bi çocuk varken hamilelik geçirmek zor oluyor.birde daha küçük olsalardı nolucaktı eyvahedigeldismile hayırlısıyla doğumumuzu yapsaydık

evet vallahi ilgi kıskançlık benim kız ailelrimizin ilk torunu
her dediği yapıldı şimdi kıskançlık çok
istiyo kardeşim olsun diye ama hiç bişey alınmasını istemiyo ona benim eskileri
giyer diyo
senin 2. cinsiyeti bellimi
ayrıca bende adanalıyım
kadirlili babam
eşimlede ilk tain yerimiz kara isalı idi çok seviyorum adanayı

günaydın cadılar tablonuz hayırlı olsun:dilcikar::gitme:

nursena tekrar merhaba .şuan işyerinde olduğum için kapatmak durumunda kaldım.
benim2.cinsiyeti kız.yaaa hemşeriymişiz buna sevindim.ya bu arada tabloda yaşım yanlış olmuş.şimdi özelden mesaj attım.bildirdim.27 yazmıştım ama :bbo:

bizde nisa diye düşünüyoruz ama daha baba karar vermedii ilk kızımın adı senanur buda nisanur olsun istedik ama kararsızız
doğumu sezeryanmı normalmi yapcan ilki nasılsı

noldu yine yaaa..........kim karıstırıyo ortalıgı annnamadımkiii

dgurunca bugünleri ararmıyız merak ediyom

bizde nisa diye düşünüyoruz ama daha baba karar vermedii ilk kızımın adı senanur buda nisanur olsun istedik ama kararsızız
doğumu sezeryanmı normalmi yapcan ilki nasılsı

bende nisa yada nisanur diyorum ama tamda kesin değil.ilki sezeryanla olmuştu.ben kendim öyle istemiştim.doğal olarak buda sezeryanla olcak.:sm_confused:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…