2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun

ben doğurunca bugünleri arayacağımı hiç sanmıyorum gene allah aratmasında :)

ben kabus bitti diye sevinip sadaka bile verecem allah benimki gibi bir hamileliği kimseye yaşatmasın

hepimize hayırlı olsun. canım çok geçmiş olsun.erken doğum riski falan mı var yoksa benim gibi bulantılar mı. gerçi bulantı olsa bu kadar harap etmez seni. allah kolaylıklar versin bir çırpıda geçsin günlerin. az kaldı zaten bebişini kucağına almana sürekli bunu düşünerek motive et kendini. ama ne yalan söyleyim sanki sen dahil herkes bugünleri arıyacak eyvahedigeldismile

Slm ben geldim bi kahvalti sofrasindan daha sesleniyorum sizee cokacimcoook

bende nisa yada nisanur diyorum ama tamda kesin değil.ilki sezeryanla olmuştu.ben kendim öyle istemiştim.doğal olarak buda sezeryanla olcak.:sm_confused:

Canim nisa ismi cok guzel bi karar bence:ecrin_bebek:
Ilki sezeryan oldu diye ikinciyide sezeryan yapmak zorunda degilsin canim.Ama sen sezeryan yapmak istiyorsan o ayri tabi.
Benimde ilki sezeryan ben istememistim ama olmustu mecburiyetten.
Bunda israrla normal dogum yapmak isticem tabi yine ilkindeki gibi bi mecburiyet olmassa boshayallersmile

dgurunca bugünleri ararmıyız merak ediyom

Deneyimli bi anne olarak aricaniza 100 de 100 garanti veriyorum.
Uyukusuz ve gazli geceler,dogum sonrasi sancilari bebegin kendine ait sorunlari.
Dogumdan sonra topik sinek avlar kesinn sempatiksalakcinni

kızlar bundan sonra gece 2 ye kadar bilg başında kalan ne olsun. bi de sabah sekizde uyanıyorum ya tavuk gibi

kızlar listemiz büyüyor :dance:

Evet simdi bende ona baktim canim.
Yanliz karisik olmus biraz bebislerimizin dogum tarihi sirasina göre olmasi lazimdi eski listede öyleydi zaten.
Simdi sonda dogum yapcaklar basta basta yapcaklar sonda olmus.
Tarihe göre olsa daha rahat takip edebiliriz bence...
Kazene mesaj atip rica ettim bakalim ne dicek...

evet canım ben kazene o kadar mesaj yazdım ki onu da yazmaya utandım artık :roflol:

ben geldim kızlar nasılsınız görüşmeyeli

Hosgeldin satttasim oglusum isim kardesi ...

Nasilsiniz bakalim erenefe nasil canim yaramazlik yapip uzmuyo dimi seni
Biz cok iyiyiz sukur dun agrili sancili bi gun gecirdik ama bugun sukur iyiyiz zemuszemus

hoş geldin canım uykusuzzzzzzzzumm

Niye erkenden kalktinki canim sen yatsaydin uykunu alana kadar.
Calisiyomusun yoksa calisiyosan mecbur tabi.
Ben 11.30 da kalktim buyuk oglum uyanmis odasinda oynuyomus uyandigimda sagolsun annesini hic rahatsiz etmez uyanmami beklerr gamyoncuiremsu

kızlar bundan sonra gece 2 ye kadar bilg başında kalan ne olsun. bi de sabah sekizde uyanıyorum ya tavuk gibi

Biz burda kaynatirken sen nasi uyucan yatakta uyku tutmaz ki kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
çalışmıyorum canım da.. çalışıken 6.30 da uyanırdım servise yetişeyim diye. tatil günlerinde de 7.30 da ayakta olurdum. ama oldum olası geç saatlere kadar uyuyamam. sonra da böyle tüm gün sarhoş gibi olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…