yağ dedin de,eşim geçen akşam ben yağlanırken baktı baktı sonra çocuk yağdanlık gibi doğacak dedi:)))))))))))oyyy zeynebimin elleri yüzü de makine yağı olmuştur. yalamak yutmak lazım şimdi
hergün havalandırmak iyi geliyor ama mobilyacı bize sabunlu suyla silip kurulayın geçer demişti,bizimki geçti sayılır..ya kızlar bu mobilya kokuları ne zaman gidiyo.
walla bravo ben düşünemedim canım ya ciddiyim :)
sana boşuna uzman dememiş yesicacım :)))))))))))))))))))))))
bende onaylıyorum artıkınnnnnnnnnnnnn
berrak huuuu bebişi doğmadan kumarbaz yapacan yaaaa
kız berrak senin bebiş 40 haftayı geçip de çıkmazsa şaşma emi,kesin okeye dönüyordur:)))))))))))
ya ben ütüyü yapıyoum da nasıl katlamam lazım bi yandan da yerleştirme işini yapsaydım daha iyi olurdu ama dolabı daha silinmedi ki
blac günaydın canım, berrakcım sen de hoşgeldinn
bu arada soran arkadasıma söyleyeyım eski hazıran anneleri haziran anneleri 2010 baslıgı adında baska bir paylaşım sitesinde topik acmıslar ben öyle duymustum
sonsuz için kazene mesaj attım söyler dimi hepinize günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben gelince kaçtınız dimilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
hoşgeldin sedefimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne var ne yok,nasılsın? maviş napıyo?
iyiyim canım emzirdim uyuttum salı pazarına çıkıcaz seninle hazırlanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
merhaba kızlar nasılsınız
çalışıyorum nette o yüzden sürekli giremiyorum ama ara sıra sayfayı kontrol ediyorum pazartesi günü nst mizde çekilecek herşey hayırlısıyla iyi gidiyor rabbime çok şükür sadece doktorumun sezeryan olacaksın demesi biraz morallimi bozdu
olsun pazar pazar dolaşırız fena mı çocuklarıda dilendiririzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirkız o perşembe pazarı olmasın sakın :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?