2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım siyah gibi çok koyu renkli düşünme puseti falan esranın da söylediği. mahvolur bebiş

oyyy zeynebimin elleri yüzü de makine yağı olmuştur. yalamak yutmak lazım şimdi
yağ dedin de,eşim geçen akşam ben yağlanırken baktı baktı sonra çocuk yağdanlık gibi doğacak dedi:)))))))))))

ya kızlar bu mobilya kokuları ne zaman gidiyo.
hergün havalandırmak iyi geliyor ama mobilyacı bize sabunlu suyla silip kurulayın geçer demişti,bizimki geçti sayılır..
ama kesinlikle bebe şampuanı kullanmamak lazımmış,sarartıyormuş mobilyayı..

walla bravo ben düşünemedim canım ya ciddiyim :)

sana boşuna uzman dememiş yesicacım :)))))))))))))))))))))))

bende onaylıyorum artıkınnnnnnnnnnnnn

geçin geçin dalganızı:)))))))))))))

bu arada nihayet başladım kahvaltıya,kuzum açlıktan hangi organımı denkgetirirse kemiriyor:))))))))))))

ya ben ütüyü yapıyoum da nasıl katlamam lazım bi yandan da yerleştirme işini yapsaydım daha iyi olurdu ama dolabı daha silinmedi ki

kız berrak senin bebiş 40 haftayı geçip de çıkmazsa şaşma emi,kesin okeye dönüyordur:)))))))))))

ya dediğin gibi benden becerikli olup okey dönecek.eger bana cekerse oyunda hep yenilir.oynuyorum oynuyorum yeniliyorum.sonra sinirlerim geriliyor milletle kavga ediyorummmsempatiksalakcinni

ya ben ütüyü yapıyoum da nasıl katlamam lazım bi yandan da yerleştirme işini yapsaydım daha iyi olurdu ama dolabı daha silinmedi ki

canım onun kolayı var,kızkardeşim ütü yaptı ama mobilya bile yoktu daha ortada,biz de bizim şifonyerden çekmece boşalltık,hatta çarşaf serdik daha streril olsun diye:)))
koyduk ütülenenleri katlayıp,üstünü de örttük,mobilya hazırlanınca ordan taşıdık oldu

anam ben daha doğurmadan başladım bilmiş ana söylemlerine,allah sonumu hayretsin :roflol::roflol::roflol:

kizlar sonsuzhayal nikli arkadasimiz sitenin kullanicilari arasinda yok.ne kadar dikkatlice baktim ama goremedim.silinmis sanirim.ama ben yine de bir haber ogrenince sizlere de solerim.acil cikis yapmam gerek.opuyorummm

sonsuz için kazene mesaj attım söyler dimi hepinize günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben gelince kaçtınız dimilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

sonsuz için kazene mesaj attım söyler dimi hepinize günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin sedefimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne var ne yok,nasılsın? maviş napıyo?

hoşgeldin sedefimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne var ne yok,nasılsın? maviş napıyo?

iyiyim canım emzirdim uyuttum salı pazarına çıkıcaz seninle hazırlanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

merhaba kızlar nasılsınız
çalışıyorum nette o yüzden sürekli giremiyorum ama ara sıra sayfayı kontrol ediyorum pazartesi günü nst mizde çekilecek herşey hayırlısıyla iyi gidiyor rabbime çok şükür sadece doktorumun sezeryan olacaksın demesi biraz morallimi bozdu

işportacılık yapcazkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

iyiyim canım emzirdim uyuttum salı pazarına çıkıcaz seninle hazırlanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kız o perşembe pazarı olmasın sakın :roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yapma yaaaa sebeb nedir kibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kız o perşembe pazarı olmasın sakın :roflol::roflol::roflol::roflol:
olsun pazar pazar dolaşırız fena mı çocuklarıda dilendiririzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

şaka bir yana allah düşürmesin o hale:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…