2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebişinin kilosunu ve boyunu kimseyle kıyaslamaman gerekiolmaz: doktoruna güven, normal diosa normaldir.. kaldıki doğuma kadar değişio zaten.. böyle şeyleri takıpta hem kendini hem bebişi strese sokma benceopuyorumnanaktan

esracım ben çıkıorum:gitme: görümcem yardıma gelicekmişte sonra tekrar uğrarım canımopuyorumnanaktan

ya haklısın kıyaslamam lazım ama normal aralığa baktığım zaman 1300-2500 arası diyo benimki daha minnacıkkk..napıyım üzülüyorum değişik bi psikoloji bu bi eksiklik hissediyorumm..

e normal ki bebeğinin kilosu nie stres hapıosun.. daha iyi iri olması doğumu zora sokar. tabi normal istiosan

canım önemli olan bebeğin kilosu değil sağlığı..doktorun normal diyorsa neyi dert ediyorsun tatlım..
kıyas yapma sakın..herkesin genetik özellikleri farklı çünkü..o yüzden kıyaslama yapıp boşa üzme kendini..

esracım ben çıkıorum:gitme: görümcem yardıma gelicekmişte sonra tekrar uğrarım canımopuyorumnanaktan
aman maşallah,kaçırma bu fırsatı,yaptır her işini kötükedihüso

esracım bolca su içsen faydası olurmu

ah canım günde 4litreyi buluyor içtiğim su,en az 3lt içiyorum ama yok işe yaramadı..
sola yatmaktan solum çürüdü ama nafile..
mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyip sakin davranmaktan başka çözüm yok..
bizim topiğin ilk bebeği olmaya kararlı benim cadı:))

bebeği ne zaman alacak dr un önerdiği bir hafta varmı

sağlıkla gelsin bebişin şimdş bile doğum olsa 34. hafta erken doğum için çok iyi bir hafta

canım ben arada girip laf yetiştiricem artık:roflol: sen alıştırdın beni hepklava: canım bu suyu azalan ark.larımın arasında en çok kendine bakan sensin diyebilirim, suyunu içen dinlenen falan..mutlaka faydasını görmüşsündür ama olacağı varsa oluo demekki..öbürleri çalıştı falan hiç yerinde durmadı ama sonuç aynı malesef:sm_confused:

bebeği ne zaman alacak dr un önerdiği bir hafta varmı

sağlıkla gelsin bebişin şimdş bile doğum olsa 34. hafta erken doğum için çok iyi bir hafta
35 dolsun diyor,işte önümüzdeki pazartesi netleşir muhtemelen..
doğum fikrine alıştım da kızım sağlıklı olsun tek duam o :Saruboceq:

sen keyfine bak,sohbet edelim,bırak yapsın görümcenkötükedihüso
yok öyle bedavaya hala olmak:))))

valla olacağı varsa bidonla su içsen oluyormuş hayatım,o yüzden dua etmekten başka çare yok..
allahım hayırlısını versin..

hep diyodum 9 ay çok uzun diye ama böyle olacağını da tahmin etmemiştim:)))

isim konusu nooldu,var mı bi gelişme?

35 te bir iki gün gözlem amaçlı giriyorlar küvöze canım bir sıkıntısı olmaz bebeğin

inşallah küvöze hiç ihtiyacımız olmaz,ciğer geliştirici iğneler işe yarar inşallah..

sen nasılsın canım?

bende iyiym canım yatakta vakit geçriyorum valla benimde yatmaktan yanlarım ağrıdı artık

işe gitmeyi özlemedim ama kova bez alıp temizlik yapmak istiyor canım :)

bende iyiym canım yatakta vakit geçriyorum valla benimde yatmaktan yanlarım ağrıdı artık

işe gitmeyi özlemedim ama kova bez alıp temizlik yapmak istiyor canım :)

yatmaktan sıkılacağın aklına gelmezdi dimi:))
ben temizlik yapmayı değil ama bu güzelim havada dışarda olmayı çok istiyorum..

ya bi de kan sulandırıcı iğne verdi dedim ya doktorum,iğneler insülin iğnesi gibi kendinden enjektörlü,ilkini doktorum yaptı,gösterdi nasıl yapılacağını,tabi ben bakamadım bile,eşime gösterdi ama o da bana kıyıp yapamaz..
sağlık ocağına gidip yaptıracaktım demin ama annem aradı,fırçaladı,bu halde araba mı kullancan diye..aman anne sözü dinlememeye de korkarım ondan psikolojik olarak etkilendim:))
akşam eşim gelince götürsün bari..
uff ya bahaneyle bi hava alacaktım..

çıkma canım birde teksin yanında biri olsa neyse acil bir durum falan olur yalnız dolaşma

çıkma canım birde teksin yanında biri olsa neyse acil bir durum falan olur yalnız dolaşma

geçenlerde bi kamyon sıkıştırdı marketin otopark çıkışında,ay bastım yaygarayı:)))
toplandı millet bişi oldu diye,indim dedim ben hamileyim bu kamyoncu kıstırdı beni köşeye:)))
millet herifi dövecekti az daha:)))))
onu anlatmıştım komik diye,annem o gün bugun pimpirikleniyor:))

adi adam utanmıyor kadını sıkıştırmaya iyi yapmışsın yanına kar kalmamış

işte öyle yapıp kadınları paniklettirip kaza yaptırıyor soytarı katiller

adi adam utanmıyor kadını sıkıştırmaya iyi yapmışsın yanına kar kalmamış

işte öyle yapıp kadınları paniklettirip kaza yaptırıyor soytarı katiller

valla dediğin gibi özellikle yapıyorlar..ben arabadan inene kadar sırıtıyordu,hamile olduğumu görünce suratı değişti..
yani hamile olmasam yaptığıyla gurur duyuyor soytarı..

tvde doğru düzgün bişi yok,deli olcam,ya evlilik programı ya yemek!!
neyse az kaldı,bizim kuzular günümüzü dolduracak,sıkıntı nedir unuturz bu sefer de dinlemek istiyorum diye isyan ederiz:)))

uyuz oluyorum hele o 70 likler varya ağızlarında dişleri yok evlenme derdine düşmüşler tamam hayat arkadaşı arayabilirler ama gençlerden çok merkalılar uçkurlarına birde demezlermi normal yaşım 70 aama geceleri 20 yaşındayım diye ahlaksız sapıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…