2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesica sanada günaydın:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hoşbulduk sedefciğim bilmiyorum ki canım pazartesi günü soracağım neye göre karar vermiş

moralini bozma kız keşke o zaman sorsaydın bende sezeryan oldum napalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

neyse yaa ben çıkıyom:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

şoktan olsa gerek :) soramadım
bugünde üstümde ağırlık var eve gitmek istiyorum uzanıp yatmak istiyorum ah ah patron

herkese terkrardan merhaba canlar kahvaltı işini hallettin koca!!! geldi eve dışarda yemeyeyim dedim falan dedi hayret!!! Ege üni.sine gitmiş iş için geldi pek keyifliydi bak huylandım şimdi =)

neyse şimdi ütülere geçiyorum sonra gelicem inş.

yesica sanada günaydın:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

işportadan zengin olur muyuz bilmem ama çocukları tezgaha koyarsak iyi iş yaparız :)))))))))

yesica ve black güçlerini birleştirdiler,ütü yapıyorlar..

ben de kendime yarım fincan türk kahvesi yapcam,nasıl canım çekti:)
bi doğursam günde 3 tane içcem,midye yicem,koca bi bardak da kola içcem
oo daha ne hayallerim var :roflol::roflol:

seni görmeye gelmiş o,keyfi yerinde olunca şansını denemiş.))
kolay gelsin,sakın ayata yapma canım,oturarak lütfenlmaz:

seni görmeye gelmiş o,keyfi yerinde olunca şansını denemiş.))
kolay gelsin,sakın ayata yapma canım,oturarak lütfenlmaz:

=) evde beni görmekten baska sansı yok zate zibidinin :))))))))))))))))

tamam canım oturarak yapıcam ütüyüüüü of çok var ya offfffff
hadi öptüm kızlarrr

günaydın herkese:)
betülüm sana oha demek istiyorum:)) bu saaate kadar uyudum deme sakın delikafadulden
gel canım,hoşgeldin opuyorumnanaktan

neyse yaa ben çıkıyom:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
nereye leyn,zaten akşam da erken kaçtın,hazır maviş uyurken iki sohbet ediyoruz şurdalmaz:
şoktan olsa gerek :) soramadım
bugünde üstümde ağırlık var eve gitmek istiyorum uzanıp yatmak istiyorum ah ah patron

berfincim,allah yardımcı olsun,zor valla..
izne çıkınca çıkarırsın acısını :teselli:

kızlar çıkıyorum bankaya gitmem lazım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyoruz kızımla görüşürüz

=) evde beni görmekten baska sansı yok zate zibidinin :))))))))))))))))

tamam canım oturarak yapıcam ütüyüüüü of çok var ya offfffff
hadi öptüm kızlarrr

kolay gelsin,arada gelip mola ver:)

kızlar çıkıyorum bankaya gitmem lazım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyoruz kızımla görüşürüz
güle güleee opuyorumnanaktan

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: kocanı da kızarnış tavuğa benzetipde yemede ayyyyyy bende istiyom kahve:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

esracım türk kahvesi kola neyse.. kahve hiç içmedim kola arada bir kaçamak yaptım ama midye yemeyi dört gözle bekliorumdelikafadulden bi oturuşta 100 tane yicemcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…