hoşbulduk sedefciğim bilmiyorum ki canım pazartesi günü soracağım neye göre karar vermiş
olsun pazar pazar dolaşırız fena mı çocuklarıda dilendiririzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
yesica sanada günaydın:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
günaydın herkese:)
neyse yaa ben çıkıyom:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
herkese terkrardan merhaba canlar kahvaltı işini hallettin koca!!! geldi eve dışarda yemeyeyim dedim falan dedi hayret!!! Ege üni.sine gitmiş iş için geldi pek keyifliydi bak huylandım şimdi =)
neyse şimdi ütülere geçiyorum sonra gelicem inş.
tünaydın demek istedin galiba :dance:
seni görmeye gelmiş o,keyfi yerinde olunca şansını denemiş.))
kolay gelsin,sakın ayata yapma canım,oturarak lütfenlmaz:
betülüm sana oha demek istiyorum:)) bu saaate kadar uyudum deme sakın delikafaduldengünaydın herkese:)
nereye leyn,zaten akşam da erken kaçtın,hazır maviş uyurken iki sohbet ediyoruz şurdaneyse yaa ben çıkıyom:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
şoktan olsa gerek :) soramadım
bugünde üstümde ağırlık var eve gitmek istiyorum uzanıp yatmak istiyorum ah ah patron
=) evde beni görmekten baska sansı yok zate zibidinin :))))))))))))))))
tamam canım oturarak yapıcam ütüyüüüü of çok var ya offfffff
hadi öptüm kızlarrr
güle güleee opuyorumnanaktankızlar çıkıyorum bankaya gitmem lazım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyoruz kızımla görüşürüz
betülüm sana oha demek istiyorum:)) bu saaate kadar uyudum deme sakın delikafadulden
gel canım,hoşgeldin opuyorumnanaktan
işportadan zengin olur muyuz bilmem ama çocukları tezgaha koyarsak iyi iş yaparız :)))))))))
yesica ve black güçlerini birleştirdiler,ütü yapıyorlar..
ben de kendime yarım fincan türk kahvesi yapcam,nasıl canım çekti:)
bi doğursam günde 3 tane içcem,midye yicem,koca bi bardak da kola içcem
oo daha ne hayallerim var :roflol::roflol:
betülüm sana oha demek istiyorum:)) bu saaate kadar uyudum deme sakın delikafadulden
gel canım,hoşgeldin opuyorumnanaktan
nereye leyn,zaten akşam da erken kaçtın,hazır maviş uyurken iki sohbet ediyoruz şurdalmaz:
berfincim,allah yardımcı olsun,zor valla..
izne çıkınca çıkarırsın acısını :teselli:[/QUOaz işim var tadlum 2 çocuk olunca yemek yapmak gerekiyo mavişde bi tabak çorbayı götürüyo maaşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işportadan zengin olur muyuz bilmem ama çocukları tezgaha koyarsak iyi iş yaparız :)))))))))
yesica ve black güçlerini birleştirdiler,ütü yapıyorlar..
ben de kendime yarım fincan türk kahvesi yapcam,nasıl canım çekti:)
bi doğursam günde 3 tane içcem,midye yicem,koca bi bardak da kola içcem
oo daha ne hayallerim var :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?