2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa kordonu mu dolamış seninki kız:sinifsinif: kaç gündür kendi derdime sizle hiç ilgilenememişim ne olucak peki sezeryan mı olucaksın

öbür doktoru beğenmemişdirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oyy kuzum ağzını açmış tatlı bekliyo. hadi neden vermiyosunuz diyo kaşlarını çatıyo size :roflol: saçları falan da var mı? belli mi ya da???

ya bi de muayene ücreti nedir?

inş canım :) :Saruboceq::1hug:

aa kordonu mu dolamış seninki kız:sinifsinif: kaç gündür kendi derdime sizle hiç ilgilenememişim ne olucak peki sezeryan mı olucaksın

ya ne bileyim bu kontrole renkliye girecem ve doktora soracam. resimlerde öyle görülüyo. ama normal istiyorum.

benim paraöz doktorumun hastane muayene ücreti 30, muayenehanesi 200 TL. senn renkliye mi girmiştin

ya ne bileyim bu kontrole renkliye girecem ve doktora soracam. resimlerde öyle görülüyo. ama normal istiyorum.

benim paraöz doktorumun hastane muayene ücreti 30, muayenehanesi 200 TL. senn renkliye mi girmiştin
ben renkliye 2 kere girdim. 18 ve 21. haftada. bu gün gittiğim siyah beyazdı ona rağmen çok net gözüküyodu suratı. ben kendi doktoruma sorsam gözükmez bunda diyodu bakmıyodu. gayet net de gözüküyomuş.... açar canım belki kordonu bak esranın zilli açmıştı.
benim oğlan kurbağa gibi sıkıştırmış kendini bi bacak sağda bi bacak solda uzanabildiği kadar ileride duruyo. doktor şaşırdı. sağ bacak burda da sol bacak nerde diyo kadın taa göbeğin öteki tarafına gitti aaa burdaymış sen ne yaramazsın bakıyım diyo oğlana tabi tekmeler bana geliyo

ben de utnmadan kılı tüyü soruyom :roflol:

döşü kıllı oğlumun merak etme
gerçi aynı babası.. kılı da babasına çekerse köse olacak oğlum kaydirigubbakcemile3

benim oğlumda benle teyzesine benziyo. çok tatlı olacaklar ya

selam bayanlarrrrrrrr nasılsınızzzzz Esracım sen nasılsınnn ?

bugun mobilyacılar geldi odanın şeklini değiştirdi daha derli toplu durdu biraz daha içime sindi en azından gerçi oda hala çoooooookkkk küçükkkk küçücük..

neyse bunada şükür..

bugun cok yoruldum kuzenimde sürpriz yaptı bir arkadasımız vardı ortak onu da alıp geldi daha yeni gittiler bende tammm oturdum annem aradı cayı koy gelcez die =)))

benden haberler bu kadarrrr

alatariell canım çok güzel haberlerle gelmişsin,çok sevindim
valla yesica ile konuşmanızın heyecanı bana bulaştı :)))
kızım erken doğacak diye sevindim bile yani o kadar:))))
bebişin keyfi yerinde,sağlığı iyi allahım kırkbirkere maşallah,şeker yüklemesinden de kurtuldun,hadi gözünaydın,odanız da geliyormuşşş..
allah içine sindirsin canım..

yesica senin şu doktor da ne ruhsuz adam ya,yemin ederim ben bile gıcık oluyorum sen anlattıkça böyle
ha gayret az kaldı doğuma,işinde iyi diyorsun ya,doğum şekli ne olursa olsun işin ehli biri olmasa değiştirirsiin ama madem işin ehli,sabret biraz daha..

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan
odanız eminim çok güzel olmuştur,sağlıcakla güle oynaya büyüsün prensesimiz odasında:Saruboceq:
bugn çok yormuşsun kendini ama lmaz:
yarın da benim kız az oynuyor sanki,neden ki dersen kırarım kafanı ona göre klava:

biz de iyiyiz teyzesi,biraz ateşim vardı ama geçti,ciğer geliştirici iğne ateş yapıyo..
bir de eşim işten gelince kan sulandırıcı iğneyi yaptırmaya gittik,normalde kendin yapıyorsun evde ama nerde bende o cesaret,eşim de kıyamadı,gittik hemşire gözetiminde eşim yaptı iğnemi,hem öğrendi:)))
bundan sonra o yapacak:)))))

black bak laf dinle otur biraz,çay keyfi yap annenlerle ama oturarak lütfen..

hayırlı olsun canım a.s. şimdi de yerleştirecem falan der gelmezsin, bebişi de yorarsın. yavaş yavaş yerleştir canım olur mu?

benim doktorun sinirleri alınmış. beni bile ruhsuz etti ya. valla ruhum kaçtı onun yüzden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…