canım böyle bişeyi ben de duymadım hiç. belki çoğumuzun bebişinde vardır biz bilmiyoruz. madem önemsiz diyo neden söyleyip canını sıkıyo ki. benim bebeğimin boynuna kordon dolaşmış resimlerinde gördüm ama doktorum öyle vurdumduymaz ki onu bile söylemedi. 1 mayısı bekle canım. ve doktorundan ısrarla ayrıntılı bilgi iste. lütfen düşünüp bebeği de üzmeopuyorumnanaktan
sağol kızçok canım sıkılmıştı . diyet yapamam çünkü çok iştahlıyım :/ kanla bi test yaptılar. üst sınırda çıktım. şerbetli tatlı yeme çok canın isterse sütlü tatlı yersin dedi. azıcık kaldı zaten sabrederim artık o kadarcık ağzı açıktı kız balık gibi eşim çıldırdı mutluluktan görünce o ilk defa bu kadar büyük halini gördü anlamıyodu hiç. bu gittiğimiz doktor uzunca bi süre gösterdi her yerlerini oğlumun
sağol kızçok canım sıkılmıştı . diyet yapamam çünkü çok iştahlıyım :/ kanla bi test yaptılar. üst sınırda çıktım. şerbetli tatlı yeme çok canın isterse sütlü tatlı yersin dedi. azıcık kaldı zaten sabrederim artık o kadarcık ağzı açıktı kız balık gibi eşim çıldırdı mutluluktan görünce o ilk defa bu kadar büyük halini gördü anlamıyodu hiç. bu gittiğimiz doktor uzunca bi süre gösterdi her yerlerini oğlumun
inş canım :) :Saruboceq::1hug:burdayımcanım aferin kız damadıma iyi bakmışsın inşaallah normal doğum olur vaktiyle sağlıklı bi şekilde doğsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqsedeeeeeeeeeeffff kayıpsın yineeee çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğ
bebişimizin odasını aldık bugün5inde geliyo eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy kuzum ağzını açmış tatlı bekliyo. hadi neden vermiyosunuz diyo kaşlarını çatıyo size :roflol: saçları falan da var mı? belli mi ya da???
ya bi de muayene ücreti nedir?
aa kordonu mu dolamış seninki kız:sinifsinif: kaç gündür kendi derdime sizle hiç ilgilenememişimne olucak peki sezeryan mı olucaksın
o kadar belli değildi.
22 lira muayene sgk ile anlaşmalı hastane
ben renkliye 2 kere girdim. 18 ve 21. haftada. bu gün gittiğim siyah beyazdı ona rağmen çok net gözüküyodu suratı. ben kendi doktoruma sorsam gözükmez bunda diyodu bakmıyodu. gayet net de gözüküyomuş.... açar canım belki kordonu bak esranın zilli açmıştı.ya ne bileyim bu kontrole renkliye girecem ve doktora soracam. resimlerde öyle görülüyo. ama normal istiyorum.
benim paraöz doktorumun hastane muayene ücreti 30, muayenehanesi 200 TL. senn renkliye mi girmiştin
ben de utnmadan kılı tüyü soruyom :roflol:
ben renkliye 2 kere girdim. 18 ve 21. haftada. bu gün gittiğim siyah beyazdı ona rağmen çok net gözüküyodu suratı. ben kendi doktoruma sorsam gözükmez bunda diyodu bakmıyodu. gayet net de gözüküyomuş.... açar canım belki kordonu bak esranın zilli açmıştı.
benim oğlan kurbağa gibi sıkıştırmış kendini bi bacak sağda bi bacak solda uzanabildiği kadar ileride duruyo. doktor şaşırdı. sağ bacak burda da sol bacak nerde diyo kadın taa göbeğin öteki tarafına gitti aaa burdaymış sen ne yaramazsın bakıyım diyo oğlana tabi tekmeler bana geliyo
sen o bacak nerde bana sor deseydin :roflol:
döşü kıllı oğlumun merak etme
gerçi aynı babası.. kılı da babasına çekerse köse olacak oğlum kaydirigubbakcemile3
günaydın canım. gece ben kapattım ha bi de esra vardı, sabah ben açtım. ama hala yok kimsecikler.
izne ayrılır ayrılmaz yoğun bişekilde bekleriz canım. hoşgeldin aramıza a.s.[/QUO
h.b canım şuan 31+1 iz ins 6 hafta sonra aranızdayım
selam bayanlarrrrrrrr nasılsınızzzzz Esracım sen nasılsınnn ?
bugun mobilyacılar geldi odanın şeklini değiştirdi daha derli toplu durdu biraz daha içime sindi en azından gerçi oda hala çoooooookkkk küçükkkk küçücük..
neyse bunada şükür..
bugun cok yoruldum kuzenimde sürpriz yaptı bir arkadasımız vardı ortak onu da alıp geldi daha yeni gittiler bende tammm oturdum annem aradı cayı koy gelcez die =)))
benden haberler bu kadarrrr
selam bayanlarrrrrrrr nasılsınızzzzz Esracım sen nasılsınnn ?
bugun mobilyacılar geldi odanın şeklini değiştirdi daha derli toplu durdu biraz daha içime sindi en azından gerçi oda hala çoooooookkkk küçükkkk küçücük..
neyse bunada şükür..
bugun cok yoruldum kuzenimde sürpriz yaptı bir arkadasımız vardı ortak onu da alıp geldi daha yeni gittiler bende tammm oturdum annem aradı cayı koy gelcez die =)))
benden haberler bu kadarrrr
alatariell canım çok güzel haberlerle gelmişsin,çok sevindim
valla yesica ile konuşmanızın heyecanı bana bulaştı :)))
kızım erken doğacak diye sevindim bile yani o kadar:))))
bebişin keyfi yerinde,sağlığı iyi allahım kırkbirkere maşallah,şeker yüklemesinden de kurtuldun,hadi gözünaydın,odanız da geliyormuşşş..
allah içine sindirsin canım..
yesica senin şu doktor da ne ruhsuz adam ya,yemin ederim ben bile gıcık oluyorum sen anlattıkça böyle
ha gayret az kaldı doğuma,işinde iyi diyorsun ya,doğum şekli ne olursa olsun işin ehli biri olmasa değiştirirsiin ama madem işin ehli,sabret biraz daha..
günaydın canım. gece ben kapattım ha bi de esra vardı, sabah ben açtım. ama hala yok kimsecikler.
izne ayrılır ayrılmaz yoğun bişekilde bekleriz canım. hoşgeldin aramıza a.s.[/QUO
h.b canım şuan 31+1 iz ins 6 hafta sonra aranızdayım
sen yine de ses ver arada olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?