ben de gece geç yatıyorum ama eskisi gibi uyuyamıyorum..bi gün 11:30 da kalktım da gün boyu nasıl mutluydum:)))de canım:roflol: gece uyuyamamaya başladım hoş normaldede erken kalktığım sölenemezdeopuyorumnanaktan
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: kocanı da kızarnış tavuğa benzetipde yemede ayyyyyy bende istiyom kahve:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
mrba.s. magnezyum diasporal sanırım:)
3 parça ütü yaptım canım çıktıdaha dolu var.blac fişi çektim haberin olsun acıdım senin kocişe
yeni gelenlere merhaba..
bu arada esra ben şimdi sağlık ocağına gitmeye karar verdim . senin kullandığın magnezyum ilacının adı neydi tam olarak. yazdıracam da.
mrba.s. magnezyum diasporal sanırım:)
sağol canım. benim doktor bi türlü yazmaya yanaşmadı o ilacı yok ben inanmıyorum o ilaca falan dedi. ben inanıyorum ama :roflol: bu arada kramp için değil de kabızlığıma çare olur belki diye almak istiyorum. pratisyen hekim yazbiliyo mu acaba
sağol canım. benim doktor bi türlü yazmaya yanaşmadı o ilacı yok ben inanmıyorum o ilaca falan dedi. ben inanıyorum ama :roflol: bu arada kramp için değil de kabızlığıma çare olur belki diye almak istiyorum. pratisyen hekim yazbiliyo mu acaba
bu arada suyum niye azaldı buldum,benim cadıyı zırt pırt hıçkırık tutuyor yani suyu içiyor ama geri iade etmiyorsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu buluşum tıp camiasına hediyem olsun:roflol::roflol::roflol:
ben calsiyum kullanıyorum su da eriyenlerden ama içinde magnezyum varmıdır
beraberinde ne alıosun peki bazen kullanılan kalsiyumun içindede magnezyum oluo fazla gelmesin bu sefer gerçi ben kalsiyum+magnezyum tablet kullanıorum benim doktorum bu magnezyum diasporal de hiç kısıtlama yapmıo kabızlık halinde sabah öğle akşam içebilirsin dio ama ben kabız olduğumda sadece akşamları içiorum çok işe yarıo gerçekten:dance:
ben calsiyum kullanıyorum su da eriyenlerden ama içinde magnezyum varmıdır
harbi su yarıyor allahtan maşallahcadıya su yarıyo allahtan :roflol:
bu arada suyum niye azaldı buldum,benim cadıyı zırt pırt hıçkırık tutuyor yani suyu içiyor ama geri iade etmiyorsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu buluşum tıp camiasına hediyem olsun:roflol::roflol::roflol:
slm kıslar
selam kıslar bende haziran annesiyim benide eklerseniz listeye sevinirim :)))))
canım ilk sayfada link var,kazene bilgilerini yollarsan ekler seni de..selam kıslar bende haziran annesiyim benide eklerseniz listeye sevinirim :)))))
:roflol: ilahi esracım yaa :roflol: etrafıma bakıorumda o kadar çok varki suyu azalan sanada bahsettim çoğunu gerçi ama şöylede bi gerçek var eskiden ultrason mu vardıda, nasıl anlıolardı suyun azaldığını?? zamanı gelince gidip doğuruolardı öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?