2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
onları teneşir paklayacakmış da adresi şaşırmışlar :)))))))))
bi de zengin olsun evi olsun yakışıklı olsun benden genç olsun diyen teyzeler var:)))))
ay o özellikteki adam seni ne yapsın :))))))))

hayır o teyzeler zengin olsa para avcısı genç jigolo bulabilirlerde hem para yok hem yaş gitmiş hem genç istiyor allah yaşlılarımıza akıl versin ilk eşlerinin kıymetini bilmezler bunadıklarında bir centilmen olurlar

kızlaaar oğlumu gördüm bu gün :)
aa anlat hemen detayları alkisalkisalkis
nasılmış afacan?keyfi yerinde mi?

:roflol::roflol::roflol:
hakkaten millet ne meraklıymış evlenmeye,bu programlardan önce ne yapıyorlarmış meraktayım:))
biz de dedem çıkacak diye korkuyoruz:)))
anneannem öleli çok oldu,adam yıllardır yalnız ve sürekli esra erolu izliyor:)))))))

bazen kafadan çatlak insanlar çıkıyor.gülmekten kopuyorum...Allah akıl fikir versin vallahi...

o ne biçim laf kız öyle kime diyon sen :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:klava:klava:

kızlar merahaba gecen gun doktora gıttım bugune kadar hicbirşey yoktu doktor beyın gelışımını tamamlamış kılosu normal dedı beyınde sıvı gecen kanalda genişleme varmış tabi ben anlamadıgım ıcın baya uzuldum doktor uzuluncek bi şey yok %95 bişey yok dedi bizim ultrason aletlerimiz artık cok gelıştıgı ıcın ayrıntılı gorebılıyoruz dedi bızım doktor arkadasın cocuguda boyle dogdu bışey yoktu dedi bir suru cocuk boyle dogmuşda olabılır ama zamanında ultrason aletlerı bukadar guclu degıldı ondan gorulmuyordu dedı yani cok onemlı bışey olsaydı yonlendırebılır dıye sanıyorum ama sadece 1 mayısta buyuk ultrasona gırcem cevrenızde boyle duyumlar aldınızmı hic

nasıl annesi iyimi prens

alatariel nereye kayboldun? bebişini anlatsana ya:umursamaz:

kusura bakmayın kızlar acil gitmem gerekti yazamadım
başka bi doktoru denemeye gitmiştik bugün kocişle. hospitaliuma
bebişim çok iyiydi. şeker yüklemesi için de görüştüm farklı bi kan testi uygulandı. dikkat edicem sadece diyet gerekmiyo. çok rahatladım. oğlum 1950 gramdı kızlar. bebek baya iri dedi doktor .4 hafta önden gidiyomuş gelişimi. yani beklenenden erken doğabilirmiş. 15 haziran gibi gelebilir dedi doktor. plesentam çok aşağıdaymış. bebiş doğum pozisyonunda ama plesenta yolu kapayabilir dedi. öyle olursa kanama olabiliyomuş falan. takip edicez dedi. kan sayımı yapıldı kansız çıktım kan için bi şurup verdi onu alıcam. bi de elevit verdi. bi de bebişimin yüzünü gösterdi ki bize ay allahım ilk defa gördüm bu kadar detaylı. aynı babasıydı. kaşları çatıktı kızmış bişeylere

hiç duyadım ben böyle bişey ama canım bence kendini üzme boşuna. çok önemli değilmiş zaten doktorun da öyle demiş. hamileliğimde bi sorun yok diyosun. gelişimi de iyi diyosun. 1 mayısta bi gözük bakaım sonuca göre doktorunla konuşursun. sakın kendini üzme ama.

sedeeeeeeeeeeffff kayıpsın yineeee çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğ

bebişimizin odasını aldık bugün 5inde geliyo eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

alataiell ne güzel haberlerle gelmişsin. maşallah bebişimize. yerim onun çatık kaşlarını. şu şeker olayına da sevindim ya hadi gözümüz aydın. :asigim:

alataiell ne güzel haberlerle gelmişsin. maşallah bebişimize. yerim onun çatık kaşlarını. şu şeker olayına da sevindim ya hadi gözümüz aydın. :asigim:

sağol kız çok canım sıkılmıştı . diyet yapamam çünkü çok iştahlıyım :/ kanla bi test yaptılar. üst sınırda çıktım. şerbetli tatlı yeme çok canın isterse sütlü tatlı yersin dedi. azıcık kaldı zaten sabrederim artık o kadarcık ağzı açıktı kız balık gibi eşim çıldırdı mutluluktan görünce o ilk defa bu kadar büyük halini gördü anlamıyodu hiç. bu gittiğimiz doktor uzunca bi süre gösterdi her yerlerini oğlumun

canım böyle bişeyi ben de duymadım hiç. belki çoğumuzun bebişinde vardır biz bilmiyoruz. madem önemsiz diyo neden söyleyip canını sıkıyo ki. benim bebeğimin boynuna kordon dolaşmış resimlerinde gördüm ama doktorum öyle vurdumduymaz ki onu bile söylemedi. 1 mayısı bekle canım. ve doktorundan ısrarla ayrıntılı bilgi iste. lütfen düşünüp bebeği de üzmeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…