uyuz oluyorum hele o 70 likler varya ağızlarında dişleri yok evlenme derdine düşmüşler tamam hayat arkadaşı arayabilirler ama gençlerden çok merkalılar uçkurlarına birde demezlermi normal yaşım 70 aama geceleri 20 yaşındayım diye ahlaksız sapıklar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
onları teneşir paklayacakmış da adresi şaşırmışlar :)))))))))
bi de zengin olsun evi olsun yakışıklı olsun benden genç olsun diyen teyzeler var:)))))
ay o özellikteki adam seni ne yapsın :))))))))
kızlaaar oğlumu gördüm bu gün :)
aa anlat hemen detayları alkisalkisalkiskızlaaar oğlumu gördüm bu gün :)
hayır o teyzeler zengin olsa para avcısı genç jigolo bulabilirlerde hem para yok hem yaş gitmiş hem genç istiyor allah yaşlılarımıza akıl versin ilk eşlerinin kıymetini bilmezler bunadıklarında bir centilmen olurlar
bazen kafadan çatlak insanlar çıkıyor.gülmekten kopuyorum...Allah akıl fikir versin vallahi...
bazen kafadan çatlak insanlar çıkıyor.gülmekten kopuyorum...Allah akıl fikir versin vallahi...
dün bir ayak bilegimde şişlik oldugunu fark ettim.Ödemi önlemek için ne yapmak gerekli?
nasıl annesi iyimi prens
aa anlat hemen detayları alkisalkisalkis
nasılmış afacan?keyfi yerinde mi?
:roflol::roflol::roflol:
hakkaten millet ne meraklıymış evlenmeye,bu programlardan önce ne yapıyorlarmış meraktayım:))
biz de dedem çıkacak diye korkuyoruz:)))
anneannem öleli çok oldu,adam yıllardır yalnız ve sürekli esra erolu izliyor:)))))))
alatariel nereye kayboldun? bebişini anlatsana ya:umursamaz:
kızlar merahaba gecen gun doktora gıttım bugune kadar hicbirşey yoktu doktor beyın gelışımını tamamlamış kılosu normal dedı beyınde sıvı gecen kanalda genişleme varmış tabi ben anlamadıgım ıcın baya uzuldum doktor uzuluncek bi şey yok %95 bişey yok dedi bizim ultrason aletlerimiz artık cok gelıştıgı ıcın ayrıntılı gorebılıyoruz dedi bızım doktor arkadasın cocuguda boyle dogdu bışey yoktu dedi bir suru cocuk boyle dogmuşda olabılır ama zamanında ultrason aletlerı bukadar guclu degıldı ondan gorulmuyordu dedı yani cok onemlı bışey olsaydı yonlendırebılır dıye sanıyorum ama sadece 1 mayısta buyuk ultrasona gırcem cevrenızde boyle duyumlar aldınızmı hic
alataiell ne güzel haberlerle gelmişsin. maşallah bebişimize.yerim onun çatık kaşlarını. şu şeker olayına da sevindim ya hadi gözümüz aydın. :asigim:
kızlar merahaba gecen gun doktora gıttım bugune kadar hicbirşey yoktu doktor beyın gelışımını tamamlamış kılosu normal dedı beyınde sıvı gecen kanalda genişleme varmış tabi ben anlamadıgım ıcın baya uzuldum doktor uzuluncek bi şey yok %95 bişey yok dedi bizim ultrason aletlerimiz artık cok gelıştıgı ıcın ayrıntılı gorebılıyoruz dedi bızım doktor arkadasın cocuguda boyle dogdu bışey yoktu dedi bir suru cocuk boyle dogmuşda olabılır ama zamanında ultrason aletlerı bukadar guclu degıldı ondan gorulmuyordu dedı yani cok onemlı bışey olsaydı yonlendırebılır dıye sanıyorum ama sadece 1 mayısta buyuk ultrasona gırcem cevrenızde boyle duyumlar aldınızmı hic
sedeeeeeeeeeeffff kayıpsın yineeee çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğ
bebişimizin odasını aldık bugün5inde geliyo eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/QUOTburdayımcanım aferin kız damadıma iyi bakmışsın inşaallah normal doğum olur vaktiyle sağlıklı bi şekilde doğsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?