benim doktorun sinirleri alınmış. beni bile ruhsuz etti ya. valla ruhum kaçtı onun yüzden :roflol:
sedef kalbimiz birmiş aynı anda sonsuz demişiz.
düşününce panik olmasından iyidir sinirleri alınmış olması..ama niyeyse bişiler söylesin istiyor insan..
adam işin ehliymiş madem bi sorun görse mutlaka müdehale eder zaten..böyle rahat olması herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor aslında..ki bu da çok güzel..
aman maşallah diyelim,allahım esirgesin
evet öyleymişolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hakkatten çok merak ettim ne olursa olsun bi açıklaması olmalı kazene sordum adam tatilde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
valla haklısın canım benim doktoru esirgesin de mi? yoksa onun eline düşen beni mi?:roflol:
kazen bilirmi yesica sonsuzubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
slm kızlar 2 gün oldu evime döneli yol baya yordu beni dün temizlik falan öldüm çamaşır bide kızım durmaz tatil sendromundan anca çıkıyo napsın anane babane şımarttı iyice okul var yarım gün allahtan
bu gün sabah acayip bi miğde bulantısıyla uyandım nefes alamadım karnım arıdı dr a gitti öğleden sonra ben zannettim idrarda çıkan protein yüzünden zehirleniyom sandım panikledim dr tahlil falan idrar yolu enfeksiyonu ileri derecedde imiş ilaç fitil falan verdi hala ara ara midem bolanıyo kasıklarım ağrıyo arada sancıyo ben o sancıları erken doğum sandım meğerse doğum sancısı yukardan gelir dedi dr kasıktan deilmiş haziran 20 de sezeryan olucam inşallah hayırlısı olsun hepimize az kaldı inşallah bu arada miniğimin kilosu 1 700 dedi dr 31 hatalık oldu
bacaklarıma sabahları şiddetli kramp giriyodu onun içinde magnezyum verdi
aaaaaaaaaaaaaaaa niye kimse yokklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
bizim sohbet seni sarmıyo mulmaz:
selam bayanlarrrr
annem şimdi gitti abimle oturuyoruz gelicemmmmmmm birazdannnnnnn =)
slm kızlar 2 gün oldu evime döneli yol baya yordu beni dün temizlik falan öldüm çamaşır bide kızım durmaz tatil sendromundan anca çıkıyo napsın anane babane şımarttı iyice okul var yarım gün allahtan
bu gün sabah acayip bi miğde bulantısıyla uyandım nefes alamadım karnım arıdı dr a gitti öğleden sonra ben zannettim idrarda çıkan protein yüzünden zehirleniyom sandım panikledim dr tahlil falan idrar yolu enfeksiyonu ileri derecedde imiş ilaç fitil falan verdi hala ara ara midem bolanıyo kasıklarım ağrıyo arada sancıyo ben o sancıları erken doğum sandım meğerse doğum sancısı yukardan gelir dedi dr kasıktan deilmiş haziran 20 de sezeryan olucam inşallah hayırlısı olsun hepimize az kaldı inşallah bu arada miniğimin kilosu 1 700 dedi dr 31 hatalık oldu
bacaklarıma sabahları şiddetli kramp giriyodu onun içinde magnezyum verdi
selam bayanlarrrr
annem şimdi gitti abimle oturuyoruz gelicemmmmmmm birazdannnnnnn =)
slm kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?