2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sonsuz ban landımı aceb nerde yaaaaaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sonsuz dan da haber çıkmadı hala. leyla ulaşamadı zamanı da kısıtlıydı sabah. ama gelince ilgienicem dedi.

benim doktorun sinirleri alınmış. beni bile ruhsuz etti ya. valla ruhum kaçtı onun yüzden :roflol:

düşününce panik olmasından iyidir sinirleri alınmış olması..ama niyeyse bişiler söylesin istiyor insan..
adam işin ehliymiş madem bi sorun görse mutlaka müdehale eder zaten..böyle rahat olması herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor aslında..ki bu da çok güzel..
aman maşallah diyelim,allahım esirgesin

sedef kalbimiz birmiş aynı anda sonsuz demişiz.

evet öyleymişolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hakkatten çok merak ettim ne olursa olsun bi açıklaması olmalı kazene sordum adam tatilde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

valla haklısın canım benim doktoru esirgesin de mi? yoksa onun eline düşen beni mi?:roflol:

kazen dönünce halleder muhakkak

kazen bilirmi yesica sonsuzubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

valla haklısın canım benim doktoru esirgesin de mi? yoksa onun eline düşen beni mi?:roflol:

allah iyiliğini versin kız:))))
sorunsuz olmasına nazar değmesin demeye çalıştım ama hatırlattığın iyi oldu,
onun eline düşen seni de allah esirgesin :)

kazen bilirmi yesica sonsuzubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bilir heralde. yoksa dediğim gibi leyla ben ilgilenicem dedi. muhakkak bi yanlışlık olmuştur

slm kızlar 2 gün oldu evime döneli yol baya yordu beni dün temizlik falan öldüm çamaşır bide kızım durmaz tatil sendromundan anca çıkıyo napsın anane babane şımarttı iyice okul var yarım gün allahtan

bu gün sabah acayip bi miğde bulantısıyla uyandım nefes alamadım karnım arıdı dr a gitti öğleden sonra ben zannettim idrarda çıkan protein yüzünden zehirleniyom sandım panikledim dr tahlil falan idrar yolu enfeksiyonu ileri derecedde imiş ilaç fitil falan verdi hala ara ara midem bolanıyo kasıklarım ağrıyo arada sancıyo ben o sancıları erken doğum sandım meğerse doğum sancısı yukardan gelir dedi dr kasıktan deilmiş haziran 20 de sezeryan olucam inşallah hayırlısı olsun hepimize az kaldı inşallah bu arada miniğimin kilosu 1 700 dedi dr 31 hatalık oldu
bacaklarıma sabahları şiddetli kramp giriyodu onun içinde magnezyum verdi

aaaaaaaaaaaaaaaa niye kimse yokklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

hoşgeldiniz bebişinle. çok geçmiş olsun. bol su iç bende de sürekli sistit var tekrarlayıp durur. bi de beslenmene dikkat et.bağışıklık sistemini kuvvetlendir. bulantı da yapar o gıcık hastalık. bu arada sancının yukardan geldiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende zemuszemus
canım maşallah bebişimiz büyümüş. allah nazardan saklasın.

bizim sohbet seni sarmıyo mulmaz:

aaaaaaaaaaa sen burdamıydın cadı topikte hep ikimizmi vardık blacksiya alatariell sılam v.s onları kast ettim ne konusu varda konuşmadım kız:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aaaa kasıkdaki ağrı o zaman idrar enfeksiyonumu bendede oluyo arada. birde dünden beri daha sık idrara çıkar oldum. haftaya çarşamba doktorum var gittiğimde söyliyeyim bari

hoşgeldin canım..
aman dikkat et kendine,yesica da söylemiş, bolca su iç,ilaçlarını da alınca geçer inşallah..
bebişine de maşallah
kramplar için magnesyum mucize gibi gelecek,çok işe yarıyor çünkü..

selam bayanlarrrr

annem şimdi gitti abimle oturuyoruz gelicemmmmmmm birazdannnnnnn =)

pilin bitmiş olacak zaten gelsen bile:))))))

slm kızlarrrrrrrrr

selam canım,hoşgeldinn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…