ilk 2 ay düşük tehdidi sürekli kanama ardından 20. haftada kasılma ve rahim ağzında yetmezlik açılmaya başladı ogünden bugüne hergün erken doğum riskim var sürekli iğne ilaç bu haftaya geldim mucize gibi tabi ilaçalr karaciğerimi yornmuş iki haftadır çok kötü alerjiyim üstüne normal yemek bile yediğimde gördüğüm 250 olan şekerim
en çok canımı sıkan erken doğum tehdidim 20. haftadan itibaren her an gelebilir dedi dr lar ama kullandığım ialçalr sayesinde bugüne kadar geldim dr alr 2 hafta içerde tutarsak yaşama şansı artar diyor bebeğin
artık sinirlerim çok bozuk gene allaha şükürkü bu kadar hafta yol aldım
Canim yazdiklarini okudukca benim gozum korktu rabbim kolaylik versin ve insallah bebegin icin en hayirli zamanda dogumun gerceklesir.
Anne olmak ne zor iste insallah bebegini sag saglim kucagina aldiginda hepsini unutur gidersin.
Rabbim evladini korur canim sen hic endiselenmee :Saruboceq:
ilk 2 ay düşük tehdidi sürekli kanama ardından 20. haftada kasılma ve rahim ağzında yetmezlik açılmaya başladı ogünden bugüne hergün erken doğum riskim var sürekli iğne ilaç bu haftaya geldim mucize gibi tabi ilaçalr karaciğerimi yornmuş iki haftadır çok kötü alerjiyim üstüne normal yemek bile yediğimde gördüğüm 250 olan şekerim
en çok canımı sıkan erken doğum tehdidim 20. haftadan itibaren her an gelebilir dedi dr lar ama kullandığım ialçalr sayesinde bugüne kadar geldim dr alr 2 hafta içerde tutarsak yaşama şansı artar diyor bebeğin
artık sinirlerim çok bozuk gene allaha şükürkü bu kadar hafta yol aldım
amin canım tüm bebekler allaha emanet herkes sağ salim doğurur
bende bugün kendimi artık cadı gibi hissediyorum iki gündür herşeye ağlıyorum allaha gene şükür bundan sonrası sıkıntısız geçer
Ohooo sen dogum yapasiya bizim ogluslar nerdeyse 1 aylik olur kizz delikafadulden
doğumu hiç aklına getirme bugünlerin tadını çıkartmaya bak bide bebişine kavuşacağın anı hayal et o zaman korkmaszsın hemi korkacak bişey yok tecrübe konuşuyor burdaben korkuyom yaff erken gelecek diye. hele doğumdan daha çok korkuyorum eyvahedigeldismile
ben korkuyom yaff erken gelecek diye. hele doğumdan daha çok korkuyorum eyvahedigeldismile
doğumu hiç aklına getirme bugünlerin tadını çıkartmaya bak bide bebişine kavuşacağın anı hayal et o zaman korkmaszsın hemi korkacak bişey yok tecrübe konuşuyor burda
Off ya bende korkuyorum ilki sezeryan oldu bunu ne yapcam hala karar veremedimeyvahedigeldismile
Doktorla oturup konusmak lazim bakalim ne dicek bilmiyorumkismile
Canim yazdiklarini okudukca benim gozum korktu rabbim kolaylik versin ve insallah bebegin icin en hayirli zamanda dogumun gerceklesir.
Anne olmak ne zor iste insallah bebegini sag saglim kucagina aldiginda hepsini unutur gidersin.
Rabbim evladini korur canim sen hic endiselenmee :Saruboceq:
canlarim nasilsiniz sizi burda gördügüme sevindim,kizlar boslamayin sonucta 7 aydir beraberdik sizlerle nasilsiniz bebekler nasilamin canım tüm bebekler allaha emanet herkes sağ salim doğurur
bende bugün kendimi artık cadı gibi hissediyorum iki gündür herşeye ağlıyorum allaha gene şükür bundan sonrası sıkıntısız geçer
Kizlar oturdum kaldim kac saattir bilgisayar basinda.
Oglum cizgifilm bakmak istiyo pc den sira ona geldi.Ona cizgifilm acimda bende isyerimi yapim yavas yavas.
Öpüyorum hepinizi iyi bakin kendinize opuyorumnanaktan
canimmmmmmmmm sen nereden nereye geldin bunuda asacaksin,ve sagliki bir melegin olacak.Rabbim senin yaninda meleginde cok inatci oda annesinin yaninda,dualarim seninle bitanemamin canım tüm bebekler allaha emanet herkes sağ salim doğurur
canlarim nasilsiniz sizi burda gördügüme sevindim,kizlar boslamayin sonucta 7 aydir beraberdik sizlerle nasilsiniz bebekler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?