2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar haziran annelerinin ne zaman doğum yapacakları listeden gancellenmiş ya benim ki ne zaman güncellenir biraz önce yazdım kazene ama

Canim simdi kazen özelden yazdi bana.Bazi arkadaslar cift tarih vermsi dogum icin onlarin ortalamalarini alip eklicek listeye.
Suan guncelleme yapiyo zaten biraz bekle istersen 1 saate kadar hepsi bitmis olur kaydirigubbakcemile5

Merhabalar, ben de Haziran'da doğum yapacağım kısmetse. Pendik Bölge hastanesi ya da Banu Ergül hakkında bilgisi olan var mı? Birkaç yerde yazdım ama cevap yazan olmadı. Teşekkürler.

canımben istanbulda değilim ama doktoru tanıyan birini bulana kadar topiklerde araştırmanı öneririm.a.s.

Merhabalar, ben de Haziran'da doğum yapacağım kısmetse. Pendik Bölge hastanesi ya da Banu Ergül hakkında bilgisi olan var mı? Birkaç yerde yazdım ama cevap yazan olmadı. Teşekkürler.

Slm canim hosgeldin aramiza a.s.
Sordugun yerler hakkinda hicbi bilgim yok malesef bilmiyorumkismile

kızlaaar okula gidiyorum. sınavım saat 4 te. bol bol dua istiyorum sizdeeeen. bu arada babası oğluşun odasını boyadı. bu gece de bordürlerini yapıştıracak
çok güzel oluyo oğlumun odası :)
çok özledim sizi. öpüyorum kocaman akşama uğrarım yineeeeee

Teşekkürler, doktorla ilgili birkaç yerde buldum ancak normal doğum üzerine genelde tavsiye vermişler. Daha önce Medipol'de imiş. Ben sezeryan olacağım için sezeryan olmuş birisinden tavsiye bulmaya çalışıyorum. Hastane yeni olduğu için çok birşey bulabileceğimi de sanmıyorum açıkçası. Ancak yatış odalarını gezdim çok güzel ve temizdi.

Canim insallah sinavinda hic zorlanmadan tikir tikir cevaplarsin sorulari.Dualarimiz seninlea.s.
Oglusunda odasinda saglikla buyusun insallah simdi oglusun dogana kadar yavas yavas yerlestirisin artik herseyiniicine sine sine .
Aksama görusuruz insallah canim iyi haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

dualarımızla seninle canım ama bu arada sen iki kişi gireceksin sınava bebişin de yardım eder sana artıkın gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

dualarımızla seninle canım ama bu arada sen iki kişi gireceksin sınava bebişin de yardım eder sana artıkın gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Talar eklenmissiniz canim listeye erenefenle hayirli olsun a.s.

odanın boyanması çok güzel olmuş.gerisi kolay boshayallersmile ahh canımmm allahım kolaylıklar versin sana. dualarım seninle opuyorumnanaktan akşam olsun gel geeellllllllll :ecrin_bebek:

ilk 2 ay düşük tehdidi sürekli kanama ardından 20. haftada kasılma ve rahim ağzında yetmezlik açılmaya başladı ogünden bugüne hergün erken doğum riskim var sürekli iğne ilaç bu haftaya geldim mucize gibi tabi ilaçalr karaciğerimi yornmuş iki haftadır çok kötü alerjiyim üstüne normal yemek bile yediğimde gördüğüm 250 olan şekerim

en çok canımı sıkan erken doğum tehdidim 20. haftadan itibaren her an gelebilir dedi dr lar ama kullandığım ialçalr sayesinde bugüne kadar geldim dr alr 2 hafta içerde tutarsak yaşama şansı artar diyor bebeğin

artık sinirlerim çok bozuk gene allaha şükürkü bu kadar hafta yol aldım

kıss sıla_m sen mi doğuracaksın yoksa ben mi hangimiz hızlı davranacağız bakalım

Hehe canim nikimi tam yazmana gerek yok ismim sila _m de mertimin bas hafi.
Sila diyebilirsin canim ...
Ben mertimde sat tarihimden 5 gun fazla beklemistim buda abisine cekerse sen benden once dogum yaparsin canim :ecrin_bebek:

başarılar dilerim inşallah sınavın güzel geçer

ben cumartesi gece oranın kadın doğumuna acil gittim hastane yeni güzel gayette lüks yapmışlar

ama işleyiş biraz yavaş acemilik var ayrıca acile gelen nöbetçi dr dan hiç memmun kalmadım verdiği iğneyi bile güvenip yaptırmadım ama erkekti o senin dediğin dr değildi nöbete geliyormmuş sadece

Hehe canim nikimi tam yazmana gerek yok ismim sila _m de mertimin bas hafi.
Sila diyebilirsin canim ...
Ben mertimde sat tarihimden 5 gun fazla beklemistim buda abisine cekerse sen benden once dogum yaparsin canim :ecrin_bebek:
oda bişeymi ben küçük kızımı 10 gün gecikmeli doğurdum pazara gittim o zaman istanbuldaydık pazar dönüşü sancım tuttu bide üstelik evde doğum yaptım 4 kilo doğmuştu

başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…