kızlar haziran annelerinin ne zaman doğum yapacakları listeden gancellenmiş ya benim ki ne zaman güncellenir biraz önce yazdım kazene ama
Merhabalar, ben de Haziran'da doğum yapacağım kısmetse. Pendik Bölge hastanesi ya da Banu Ergül hakkında bilgisi olan var mı? Birkaç yerde yazdım ama cevap yazan olmadı. Teşekkürler.
Merhabalar, ben de Haziran'da doğum yapacağım kısmetse. Pendik Bölge hastanesi ya da Banu Ergül hakkında bilgisi olan var mı? Birkaç yerde yazdım ama cevap yazan olmadı. Teşekkürler.
ben seni düşünüyorum sıla rahat rahat uyu diye kaydirigubbakcemile3
kızlaaar okula gidiyorum. sınavım saat 4 te. bol bol dua istiyorum sizdeeeen. bu arada babası oğluşun odasını boyadı. bu gece de bordürlerini yapıştıracak
çok güzel oluyo oğlumun odası :)
çok özledim sizi. öpüyorum kocaman akşama uğrarım yineeeeee
dualarımızla seninle canım ama bu arada sen iki kişi gireceksin sınava bebişin de yardım eder sana artıkın gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsukızlaaar okula gidiyorum. sınavım saat 4 te. bol bol dua istiyorum sizdeeeen. bu arada babası oğluşun odasını boyadı. bu gece de bordürlerini yapıştıracak
dualarımızla seninle canım ama bu arada sen iki kişi gireceksin sınava bebişin de yardım eder sana artıkın gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kızlaaar okula gidiyorum. sınavım saat 4 te. bol bol dua istiyorum sizdeeeen. bu arada babası oğluşun odasını boyadı. bu gece de bordürlerini yapıştıracak
hepimize hayırlı olsun. canım çok geçmiş olsun.erken doğum riski falan mı var yoksa benim gibi bulantılar mı. gerçi bulantı olsa bu kadar harap etmez seni. allah kolaylıklar versin bir çırpıda geçsin günlerin. az kaldı zaten bebişini kucağına almana sürekli bunu düşünerek motive et kendini. ama ne yalan söyleyim sanki sen dahil herkes bugünleri arıyacak eyvahedigeldismile
Listenin son hali nasıl olmuş ?
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/359142-2010-haziran-anneleri.html
kıss sıla_m sen mi doğuracaksın yoksa ben mi hangimiz hızlı davranacağız bakalım
kıss sıla_m sen mi doğuracaksın yoksa ben mi hangimiz hızlı davranacağız bakalım
oda bişeymi ben küçük kızımı 10 gün gecikmeli doğurdum pazara gittim o zaman istanbuldaydık pazar dönüşü sancım tuttu bide üstelik evde doğum yaptım 4 kilo doğmuştuHehe canim nikimi tam yazmana gerek yok ismim sila _m de mertimin bas hafi.
Sila diyebilirsin canim ...
Ben mertimde sat tarihimden 5 gun fazla beklemistim buda abisine cekerse sen benden once dogum yaparsin canim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?