Sanırım liste sırasıda tamamdır aralık verenlerin ortalamasını aldım mecburen sıraya sokabilmek için...
slm cakacim yok bence tam zamani herkes coktan yapti bu isi,ki biz gec bile kaldik.iyice agirlasmadan yapmak bence en iyisi.fazlada gecikmemek lazim
Sanırım liste sırasıda tamamdır aralık verenlerin ortalamasını aldım mecburen sıraya sokabilmek için...
slm cnm benimkinide yaparmısın ,giremedim ben baş sayfadan , sat tarih 05 eylül ,cinsiyeti kız,dğum tarihi 12 haziran,hamile kalma kilom 54
canım özelinden gönder istersen. burdan göremiyebilir bilmiyorumkismile
sorma canim ya,bizde oda konusunda gec kaldik,ismarladik ama nisanin sonunda gelecek.ben nisanin sonuna kalirsam yandim demektir.o yüzden ben simdiden bebek esyalarini hazirlayip,gelince bebek odasini havalandirdiktan sonra yerlestiririm diye düsündüm.siz niye karar vermediniz,bebek odasi falanmi yok.hani benim yokda ama yatak odasina bir sekilde sigdircam.ev ariyoruz mecbur.cikasaya kadar bu sekilde idare edicez.ben de yapmadım oda yapacaz mı yapmıycaz mı o bile belli değil. çok canım sıkılıyo bu duruma
nasıl gönderecem bilmiyrumki
sorma canim ya,bizde oda konusunda gec kaldik,ismarladik ama nisanin sonunda gelecek.ben nisanin sonuna kalirsam yandim demektir.o yüzden ben simdiden bebek esyalarini hazirlayip,gelince bebek odasini havalandirdiktan sonra yerlestiririm diye düsündüm.siz niye karar vermediniz,bebek odasi falanmi yok.hani benim yokda ama yatak odasina bir sekilde sigdircam.ev ariyoruz mecbur.cikasaya kadar bu sekilde idare edicez.
blaccc ohhh süpermiş. ben artık laptop ın karşısında mercimeğimi bile ayıklıyorum kaydirigubbakcemile3
Cok tesekkurlerr ellerinize saglikk a.s.
canimmmm ben yarin hastahane gezintisine gidiyorum dogum yapacagim yeri görmeye sen gittinmi,ayyyy neyse isin varsa sonrada cevap verebilirsin ok
bitirdinmi islerini canim.ben cakildim kaldim buraya,birazdaha egleneyimde bende cikicam.silaaaaaaaaa ben yarin dogum yapicam yeri görmeye gidiyorum.esime diyorumki hazir gitmisken orada doguruyormusum.töbeeee Allah korusun sakasi bile kötü,hepimizin bebekleri zamaninda gelir insaallah
sorma canim ya,bizde oda konusunda gec kaldik,ismarladik ama nisanin sonunda gelecek.ben nisanin sonuna kalirsam yandim demektir.o yüzden ben simdiden bebek esyalarini hazirlayip,gelince bebek odasini havalandirdiktan sonra yerlestiririm diye düsündüm.siz niye karar vermediniz,bebek odasi falanmi yok.hani benim yokda ama yatak odasina bir sekilde sigdircam.ev ariyoruz mecbur.cikasaya kadar bu sekilde idare edicez.
bak şimdi size laf yetiştireyim diye cayı üstüme döktümmm 1 aydır cay içmiyordum belkii kaydirigubbakcemile3
sedef nerelerde hayret ben onu burda görmeye öyle alıştım ki..
Sevgili Kazen tekrar teşekkürler..
Bu arada ilerde iyice tombiş olucaz o yüzden benim kontrolumde yapılması gerekenler var onları yaptırıyorum ya da iyi kötü benim yapabilceklerimi.. Evden bir toz cıktı ki sizlere anlatamam yatakların altını görseniz yüzüme tükürürdünüz herhalde :roflol:klava:
aksamda kocacım yazlıkları cıkarıp kıslıkları kaldırcak yazlıkları yıkayıp asıp ütüleyeccek benim kocişşş çünkü cezaaalıııııııı
aslinda öyle,bende öyle yanimda yatircam,ayri eve ciktikmi 3. oda olacak.onuda bebek odasi yapicaz ama yine yanimizda yatacak o kesin.o yüzdende bir tanede park yatak alinmasi lazim.aslinda banada dediler,bebek odasina gerek yok yaninda yatiyor zaten diye ama özeniyoruz olmuyor istevalla bende bebek odası düşünmüyorum ,nasıl olsa 3 yaşına kadar yanımızda olacak ayrı yatırmayı dünmüyorum
sorma canım bizde işler çok kaışık. daha bu şehirde kalacağımız bile meçhul. o da var ama ben malum kiracıyım tüm ıvırzırı oraya doldurmuştum. üstelik o oda küçük balkonlarım o odanın iki katı. olmazsa ebeveyn banyosuna kaldıracaz sığdığı kadar. iptal edecez orayı. zaten nefret ediyorum bu evden. stadyum kadar ama bi işe yaramıyo. bi beşik aldık. o kadar. olmazsa beşiğin dolabını da alalım salonun orta yerin koyalım :roflol: şimdilik ben de haftasonu yıkayıp bi valize falan mı koysam diye düşünüyorum.
canim bencede almana hic gerek yok madem.bir sekilde idare edeceksiniz artik.su park yataklar cok ise yariyormus.hem hafif hem heryere tasinabilir.tekerlekli.bende alicam.bence sen öyle yap bebegin esyalarini yika,ütüle beklesin.aynen bende öyle yapicam.hazir olmasi bence olmamasindan daha iyi.sorma canım bizde işler çok kaışık. daha bu şehirde kalacağımız bile meçhul. o da var ama ben malum kiracıyım tüm ıvırzırı oraya doldurmuştum. üstelik o oda küçük balkonlarım o odanın iki katı. olmazsa ebeveyn banyosuna kaldıracaz sığdığı kadar. iptal edecez orayı. zaten nefret ediyorum bu evden. stadyum kadar ama bi işe yaramıyo. bi beşik aldık. o kadar. olmazsa beşiğin dolabını da alalım salonun orta yerin koyalım :roflol: şimdilik ben de haftasonu yıkayıp bi valize falan mı koysam diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?