2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:a015::a015::a015::1no2::gitme::gitme::gitme:

Canim ya ben gidiyom siz geliyonuz aklim burda kalcak ama gitmem lazim hic bi is yapmadim az ortaligi toplayip alisverise gitcem daha.

Kizlar ilk sayfada yeni tablomuz olusuyor.Ismi listede olmayip aramizda olanlar Kazen e özel mesajla bilgilerini iletip listeye eklenebilirler a.s.

Gidiyorum artik öpüldunuzz opuyorumnanaktan

tamam bitanem bende arada ugruyordum,inanfirsat bulursam gelicem.biliyorum canim ortam güzel gruplasma olmasin yeter,ok tatlim.

sonra grs canimmm,öptümmmmopuyorumnanaktan

Ne diyon kiz sen gider ayak kizdirma beni ne demek bana yer kalmamis klava:
senin yerin bas kösede bu topiktee :teselli::1hug:
canimmmm ben yarin hastahane gezintisine gidiyorum dogum yapacagim yeri görmeye sen gittinmi,ayyyy neyse isin varsa sonrada cevap verebilirsin ok

merhaba bayanlarrrrr anca gelebildim bugün annem sağ olsun yardımcısını bana yollamıs evim tertemizzz oluyor :) oh bi içim rahatladı anlatamam simdi kızımın cicilerini de yıkıyoruz teyzeleriiiiiii...

sizler nasılsınızzz

bu arada bizim listemiz muhteşemmm olmuşşşşşşş Kazen ellerine emeğine sağlıkkkkkkkkk

merhaba canim,ayyyyyyyyy ne güsellllllllll,annene söyle banada göndersin yardimcisini saka bir yana evet artik zamani geldi,bende yapicam bu hafta bebek esyalarini yikayip,ütülemeye vakitin nasil gectigini anlayamiyacagiz,az bir zamanimiz kaldi

evet bende daha ayakta rahat dolaşabiliyorken yapalım dedim.. Bir de ütü pek beceremediğimden yapan varken yıkayayım hepsini asayım yerlerine dedim : D ayyy cok ciciler Gelsin artık bebişlerimizzzzzz:dance:

selam kızlar nasılsınız bakalım erken değilmi yıkamak cicileri

Merhaba ben cok yorgun ama cok da iyiyim :)

umarım sizlerde iyisinizdir..

erken değil diye düşünüyorum ütülensin de asayım dolaba dedim aradan cıksın..

evet bende daha ayakta rahat dolaşabiliyorken yapalım dedim.. Bir de ütü pek beceremediğimden yapan varken yıkayayım hepsini asayım yerlerine dedim : D ayyy cok ciciler Gelsin artık bebişlerimizzzzzz:dance:
evet ya ,insanin üstünden yük kalkmis olur,inan ben yapamadim diye icim icimi yiyiyor.bencede ayakta dolasiyorken yapmak en iyisi,kimi görsem öyle diyor bu en güzel günlerin,gelecek günlerin cok daha kötü olacak,agirlasacaksin diyorlar.ne yatabilecekmisim ne kalkabilecekmisim.Allah yardimcimiz olsun artik.

ya kızlar bişey merak ediyorum sizin karnınızda çok gergin vee şişmi doktora gittim geçen hafta rahim kasılması dedi magnezyum yazdı bide mide iacı yazdı istirat dedi bebeğimde 1 hafta geriden geliyomuş valla ben ne yapacağımı şaşırdım artık ya

Sanırım liste sırasıda tamamdır aralık verenlerin ortalamasını aldım mecburen sıraya sokabilmek için...

bende oluyordu zaman zaman ama cok yedigim zaman simdi az yiyiyorum öyle bir sorunum kalmadi,sadece uyandiktan sonra bir kasilma oluyor,ben hamileligimin basindan beri magnezyum aliyorum.bence problem yoktur.beslenmesindemi bir problem olmus bebeginin.inan bu konuda bir fikrim yokki tatlim nedesem bos yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…