2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh hamilelik cocuk bakmasi zor olmasa ben sirf esimle ugrasmak naz yapmak icin durmadan hamile kalirdim ama :roflol:
Kiss sen böyle kocayi buldun daha ne istiyon öp basina koy o adami delikafadulden

canım iyi geceler pek sesin çıkmadı bu gece..

Esrada kayboluverdi

baktınız mı da kız bende yatıyom bi sen meraba dedin seni öpüyomolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Ahhh hamilelik cocuk bakmasi zor olmasa ben sirf esimle ugrasmak naz yapmak icin durmadan hamile kalirdim ama :roflol:
Kiss sen böyle kocayi buldun daha ne istiyon öp basina koy o adami delikafadulden

herkes oyle dıyor valla bıde adama naz yaptım ıstemıyom dıye oda zavallaım 2 ay boyunca koştu peşimden neler yapmadıkı arkadaslarım hep bana kızıyordu nıye boyle yapıyorsun dıye hergün elinde cicekle gelırdı adamı fena çarpmışım heralde amaaaaan sanki bende bulunmaz hint kumaşı kıyamam kocama ben boyle olcagını bılseydım bukadar adama cektırırmıydım...

baktınız mı da kız bende yatıyom bi sen meraba dedin seni öpüyomolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Kiss o ne demek simdi ben senden sonra geldim asil sen bana hosgeldin demedin ben alindim mi uyussssss klava:

Nereye bayan kapriss erkencisin bugunnn kaydirigubbakcemile

ayyyyyyyy nolur bana kapris deme yaaa sevmiyom bakmadınız bi iki konuştum meraba dedim ses çıkmadı sizi seyrettim yatıyom size iyigeceler:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kiss o ne demek simdi ben senden sonra geldim asil sen bana hosgeldin demedin ben alindim mi uyussssss klava:

aaaaaaaa valla ben geldiğimde sen vardın bak istersenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım ben bu sıralar bir oyuna sardım facebookta o yüzden kafam dagılıyor sen kusura bakma canımmmm

Benimkine bardakla degil kovayla icerse gene fayda etmezz aklinialirimsmile

hahah yalnız degılmısım demek :))

benimki bir makine tutar onu da 3 gun peşinden gezerimmmm

benimki kendi evine bile kadın çağırır bana da yolluyor arada,tek iyi tarafı da o zaten:)))))
aman eli de çok ağır,o iş yapsa ben çatlarım:roflol:
eşimden allah razı olsun,ben yatayım diye her işe koşuyor garibim..

Bende cok guldum canim kendime adamla kafayi bozmusum catcak yer ariyom dogum yaklastikca ve stres sardikca bilmiyorumkismile
gercek olsaydi hemen laf atardim esime milletin kocasinin hastanesi bile var bizim bi kumesimiz bile yok diyee :roflol:

sılamm koptum kız gülerkenn :roflol::roflol::roflol:

canım iyi geceler pek sesin çıkmadı bu gece..

Esrada kayboluverdi

burdayımmm,prima yeni ürün çıkarmış ona bakıyordum:)

canım ben bu sıralar bir oyuna sardım facebookta o yüzden kafam dagılıyor sen kusura bakma canımmmm

hahah yalnız degılmısım demek :))

benimki bir makine tutar onu da 3 gun peşinden gezerimmmm

boşver blacksiyam önemli değil hadi size iyi muhabbetler

aaaaaaaa valla ben geldiğimde sen vardın bak istersenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Kis ben tv ye bakiyodum simdi bitti izledigim program reklam aralarinda geldim yazdim ama hep kapattim reklam bitince.Sanirim ben kapamisim sen gelmissin o yuzden de görmedim.
Neyse biyere gitmek yok iste gondermiyom seni otur oturdugun yere sanki yatip uyucan bu saatte klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…