ben yatıyom bayyyyyyy:a015::a015::a015:
ya kocama nazar degmesın o bana karşı hep boyle nazımı ceker yemeği işi gücü herşeyi yapar hiç gocunmaz biri gorcek biri bakcak diye hamıle olmadan oncede yapıyordu ben adamın bazen kıymetını bılmıom oda hamılelıkten işte
canım sana zahmet kocana söylermisin benimkine elinden bir bardak su içirsinnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
ben yatıyom bayyyyyyy:a015::a015::a015:
canım iyi geceler pek sesin çıkmadı bu gece..
Esrada kayboluverdi
canım sana zahmet kocana söylermisin benimkine elinden bir bardak su içirsinnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
Ahhh hamilelik cocuk bakmasi zor olmasa ben sirf esimle ugrasmak naz yapmak icin durmadan hamile kalirdim ama :roflol:
Kiss sen böyle kocayi buldun daha ne istiyon öp basina koy o adami delikafadulden
baktınız mı da kız bende yatıyom bi sen meraba dedin seni öpüyomolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Nereye bayan kapriss erkencisin bugunnn kaydirigubbakcemile
Kiss o ne demek simdi ben senden sonra geldim asil sen bana hosgeldin demedin ben alindim mi uyussssssklava:
Benimkine bardakla degil kovayla icerse gene fayda etmezz aklinialirimsmile
baktınız mı da kız bende yatıyom bi sen meraba dedin seni öpüyomolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Benimkine bardakla degil kovayla icerse gene fayda etmezz aklinialirimsmile
bende tüm planı yapıyorum walla mecburr..
kayınvaldem zaten iş oldumu 2-3 gün sonra gelir huyunu öğrendik mutlaka hasta olur iş oldugu zaman aralığında ama geldimi ben ona mutlaka bir iş kakalarım acık acık da söylüyorum walla anne kalk camları sil sen ben toz alayım diye :)
bak senin eşin yine marifetli benimkinde nerdeeeeeeeeeeeee
bi ila sor anca ona onuda 1 saar anlatır
Bende cok guldum canim kendime adamla kafayi bozmusum catcak yer ariyom dogum yaklastikca ve stres sardikca bilmiyorumkismile
gercek olsaydi hemen laf atardim esime milletin kocasinin hastanesi bile var bizim bi kumesimiz bile yok diyee :roflol:
canım iyi geceler pek sesin çıkmadı bu gece..
Esrada kayboluverdi
canım ben bu sıralar bir oyuna sardım facebookta o yüzden kafam dagılıyor sen kusura bakma canımmmm
hahah yalnız degılmısım demek :))
benimki bir makine tutar onu da 3 gun peşinden gezerimmmm
bende geldimmmmmmmmmmmdelikafadulden
aaaaaaaa valla ben geldiğimde sen vardın bak istersenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?