2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaw sedefim günün ilk ziyaretinde karşılama yapalım sonrakiler olmasa da olur..
sen bizim gülümüzsün,hem hamile olan biziz leynn,kapris yaparsak da sen hoşgörcen biziolumunekankayizsmile

bende geldimmmmmmmmmmmdelikafadulden
hoşgeldin şekerr,dal hemen:))
prima ne ürünü çıkarmış kiiiiiii
premium care diye bişi,keşke ondan alsaydım yaa,pişman oldum valla..allahtan sadece 98li paket almıştımzemuszemus
stok yapsam gıcık olurdum:)))
epey geliştirmişler,losyonlu falan hatta kakayı bile emen bi yüzey yapmışlar..

sen bizim gülümüzsün,hem hamile olan biziz leynn,kapris yaparsak da sen hoşgörcen biziolumunekankayizsmile

kız kapris yapsam yemin billah bidaha bu topiğe yazmam valla başak bu aralar uyutmuyo az önce yatayım dedim yine uyandı sabah 4 buçuk gibi uyandı daha yatmadı beni düşün bide kızım nazınızı kocanıza yapın bakalım doğum hediyesi ne alcaklarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ben bayan kapris diyom kendilerinede istemiyo dememi aklinialirimsmile
Bayan kaprissin kizim istee kabul ett lülülülülülü

Ben bayan kapris diyom kendilerinede istemiyo dememi aklinialirimsmile
Bayan kaprissin kizim istee kabul ett lülülülülülü
laelaelaelaelae
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaenaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

ben daha sadece 2 tane aldım bez prima yeni doğanla huggies yenidogan

premium care yeni doğan için demi?

bende alayım bakalım

kızlar kocası vardiyelı calışan var mı benım kocam bugun butun gun yok yarın gelecek hep boyle ama 2 gunde evde 1 gun calışıo kocam olmadıgı zaman annem bende kalıo hamıeyım dıye oda yoksa ben tek kalıyorum

hosbuldukda nireyeeeee,canim dur azcik muhabbet edelim yaaaa,

ayyyyyyyy uykum var hemde çok başım ağrıyo uykusuzluktan-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bu arada bayanlar kitabı yarıladım bana hatırlatın yarında önemli kısımları not aldım buradanda yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…