bende geldimmmmmmmmmmmdelikafadulden
merhabalaaaar:dance:
merhabalaaaar:dance:
hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin şekerr,dal hemen:))bende geldimmmmmmmmmmmdelikafadulden
premium care diye bişi,keşke ondan alsaydım yaa,pişman oldum valla..allahtan sadece 98li paket almıştımzemuszemusprima ne ürünü çıkarmış kiiiiiii
Hosgeldin canim a.s.
kiss bu saatte geldinize göre siz öglene kadar degil aksama kadar yatanlardansiniz aman misafirler duymasinn :roflol:
hoşgeldinnn...
yaw sedefim günün ilk ziyaretinde karşılama yapalım sonrakiler olmasa da olur..
sen bizim gülümüzsün,hem hamile olan biziz leynn,kapris yaparsak da sen hoşgörcen biziolumunekankayizsmile
yaw sedefim günün ilk ziyaretinde karşılama yapalım sonrakiler olmasa da olur..
sen bizim gülümüzsün,hem hamile olan biziz leynn,kapris yaparsak da sen hoşgörcen biziolumunekankayizsmile
hosbulduk fistikimmmmmmmopuyorumnanaktan,valla uyku muyku olmadigi icin bir bakayim dedim,nasilsin canim iyimisinAna kanaryam gelmis hosgeldin kusum a.s.
hossssssssbulduk canimhoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzz
hosbuldukda nireyeeeee,canim dur azcik muhabbet edelim yaaaa,hoşgeldiiin ben yatıyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
laelaelaelaelaeBen bayan kapris diyom kendilerinede istemiyo dememi aklinialirimsmile
Bayan kaprissin kizim istee kabul ett lülülülülülü
hoşgeldin şekerr,dal hemen:))
premium care diye bişi,keşke ondan alsaydım yaa,pişman oldum valla..allahtan sadece 98li paket almıştımzemuszemus
stok yapsam gıcık olurdum:)))
epey geliştirmişler,losyonlu falan hatta kakayı bile emen bi yüzey yapmışlar..
silammmm sen beni bilmiyonmu,saat 8.30,9.00 da ayaktayimHosgeldin canim a.s.
kiss bu saatte geldinize göre siz öglene kadar degil aksama kadar yatanlardansiniz aman misafirler duymasinn :roflol:
hosbuldukda nireyeeeee,canim dur azcik muhabbet edelim yaaaa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?