2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hosbulduk fistikimmmmmmmopuyorumnanaktan,valla uyku muyku olmadigi icin bir bakayim dedim,nasilsin canim iyimisin

Cok iyiyim canim sukur sen nasilsin kizimiz nasill :hulya:
Ama sen cok ozletiyon kendini gunduzleri falan ugrasana canim tadini cikaralim doyasiya su son gunlerimizinn zemuszemus

misafiiiiiiiiiiiirrrrrnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniksositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

misafiiiiiiiiiiiirrrrrnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniksositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt

ben daha sadece 2 tane aldım bez prima yeni doğanla huggies yenidogan

premium care yeni doğan için demi?

bende alayım bakalım

ben de onu çözmeye çalışıyorum 1 numaradan başlıyorsempatiksalakcinni
sitesinde pek detay yok,facebook sayfasında az detay var..
saadece özelliklerini yazmışlar..
baksana facebooktan,prima dünyası yazınca çıkıyor sayfa..

ayyyyyyyy uykum var hemde çok başım ağrıyo uykusuzluktan-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Sedefim isimiz saka canim hadi dinlen sen basak uyanirsa yine uykusuz kalirsinn bilmiyorumkismile
Iyi geceler canim yarina gorusuruzz opuyorumnanaktan

Benim eşiminde nöbetleri oluyor o zaman çok yalnız hissediyorum kendimi ki annemler alt katta oturuyor ama yine de ben evimde kalıyorum gitmem pek.

mesela sabah gidiyor işe ertesi aksam geliyor

Sedefim isimiz saka canim hadi dinlen sen basak uyanirsa yine uykusuz kalirsinn bilmiyorumkismile
Iyi geceler canim yarina gorusuruzz opuyorumnanaktan

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

berrakcım sen de hoşgeldina.s.
o misafirler gün boyu burdalar canım,kaçta yatıp kalkıyoruz onu denetliyorlar:))))))))

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hosbulduk canim, sizi görür görmez daldim hemen.gecen bana cevap yazmissin,sonra gördüm,o an cikmistim.burada dedigim gibi her defasinda el ile muayene ediyor drum.hatta gecen hafta kontrolünü yaptiktan sonra,normal dogum gibi görünüyor dedi.simdi ben ger defasinda cati muayenesimi oluyorum.cati miuayenesi böyle birseymiki,:uhm:

o misafirler gün boyu burdalar canım,kaçta yatıp kalkıyoruz onu denetliyorlar:))))))))

canım kaçta yatıp kalktıgımızı söyleyen oldu nasılsa..

şimdi muhabbet analizi yapıyorlar benceee

:roflol::roflol::roflol::hooray:

Benim eşiminde nöbetleri oluyor o zaman çok yalnız hissediyorum kendimi ki annemler alt katta oturuyor ama yine de ben evimde kalıyorum gitmem pek.

ee ne yapcaz artık idare edıyoruz benım eşimde sabah 11 de işbaşı ertesi gun sabah 11 de gelıyor

ayyyyyyyy uykum var hemde çok başım ağrıyo uykusuzluktan-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gecmis olsun canim.bizi tahmin edebiliyorsundur,dogum yaklastikca uyku falan kalmadi:1shok:

ya bu catı muayenesi herkese yapılmıyo nasıl oluyoda karar veriliyo anlamiş degilim

benim eşim de sabah gidiyor akşam geliyor ve yemekten sonra kanapede uyuyakalıyor,yani hep nöbetçi gibi:))))))))))
şantiye sezonu açılınca ben yalnız yaşıyor gibi oluyorum,yazık çok yoruluyor,uyanık kalmak için direniyor,dışarı çıksak anlıyorum ayak uydurmaya çalışsa bile gözü evde kalıyor:))

hosbulduk esracım.vayyy denetmenlerimizde var süper.bizde dün arkadasta kaldık hiç uyuyamadım yerimi yadırgadım.bende anlatayım da merakı gitsin yavrucakların:jeyyar:

kıyamam kızzzzzz benimki de öyle haftasonu falan cıkarıayım seni diyor ama belli yani çıksak aklı evde :)))

yine kızıyoruz falan ama iyiler beeeeeee

seninki inşaat sektöründe anladıgım kadarıyla arada bir bizede akıl versin bizde inşaat tadilat bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…