hosbulduk fistikimmmmmmmopuyorumnanaktan,valla uyku muyku olmadigi icin bir bakayim dedim,nasilsin canim iyimisin
misafiiiiiiiiiiiirrrrrnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniksositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
ben daha sadece 2 tane aldım bez prima yeni doğanla huggies yenidogan
premium care yeni doğan için demi?
bende alayım bakalım
ayyyyyyyy uykum var hemde çok başım ağrıyo uykusuzluktan-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar kocası vardiyelı calışan var mı benım kocam bugun butun gun yok yarın gelecek hep boyle ama 2 gunde evde 1 gun calışıo kocam olmadıgı zaman annem bende kalıo hamıeyım dıye oda yoksa ben tek kalıyorum
Sedefim isimiz saka canim hadi dinlen sen basak uyanirsa yine uykusuz kalirsinn bilmiyorumkismile
Iyi geceler canim yarina gorusuruzz opuyorumnanaktan
hosbulduk canim, sizi görür görmez daldim hemen.gecen bana cevap yazmissin,sonra gördüm,o an cikmistim.burada dedigim gibi her defasinda el ile muayene ediyor drum.hatta gecen hafta kontrolünü yaptiktan sonra,normal dogum gibi görünüyor dedi.simdi ben ger defasinda cati muayenesimi oluyorum.cati miuayenesi böyle birseymiki,:uhm:hoşgeldin şekerr,dal hemen:))
premium care diye bişi,keşke ondan alsaydım yaa,pişman oldum valla..allahtan sadece 98li paket almıştımzemuszemus
stok yapsam gıcık olurdum:)))
epey geliştirmişler,losyonlu falan hatta kakayı bile emen bi yüzey yapmışlar..
berrakcım sen de hoşgeldina.s.
o misafirler gün boyu burdalar canım,kaçta yatıp kalkıyoruz onu denetliyorlar:))))))))
Benim eşiminde nöbetleri oluyor o zaman çok yalnız hissediyorum kendimi ki annemler alt katta oturuyor ama yine de ben evimde kalıyorum gitmem pek.
mesela sabah gidiyor işe ertesi aksam geliyor
gecmis olsun canim.bizi tahmin edebiliyorsundur,dogum yaklastikca uyku falan kalmadi:1shok:ayyyyyyyy uykum var hemde çok başım ağrıyo uykusuzluktan-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hosbulduk canim, sizi görür görmez daldim hemen.gecen bana cevap yazmissin,sonra gördüm,o an cikmistim.burada dedigim gibi her defasinda el ile muayene ediyor drum.hatta gecen hafta kontrolünü yaptiktan sonra,normal dogum gibi görünüyor dedi.simdi ben ger defasinda cati muayenesimi oluyorum.cati miuayenesi böyle birseymiki,:uhm:
Benim eşiminde nöbetleri oluyor o zaman çok yalnız hissediyorum kendimi ki annemler alt katta oturuyor ama yine de ben evimde kalıyorum gitmem pek.
mesela sabah gidiyor işe ertesi aksam geliyor
ee ne yapcaz artık idare edıyoruz benım eşimde sabah 11 de işbaşı ertesi gun sabah 11 de gelıyor
berrakcım sen de hoşgeldina.s.
o misafirler gün boyu burdalar canım,kaçta yatıp kalkıyoruz onu denetliyorlar:))))))))
benim eşim de sabah gidiyor akşam geliyor ve yemekten sonra kanapede uyuyakalıyor,yani hep nöbetçi gibi:))))))))))
şantiye sezonu açılınca ben yalnız yaşıyor gibi oluyorum,yazık çok yoruluyor,uyanık kalmak için direniyor,dışarı çıksak anlıyorum ayak uydurmaya çalışsa bile gözü evde kalıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?