hosbulduk esracım.vayyy denetmenlerimizde var süper.bizde dün arkadasta kaldık hiç uyuyamadım yerimi yadırgadım.bende anlatayım da merakı gitsin yavrucakların:jeyyar:
benim eşim de sabah gidiyor akşam geliyor ve yemekten sonra kanapede uyuyakalıyor,yani hep nöbetçi gibi:))))))))))
şantiye sezonu açılınca ben yalnız yaşıyor gibi oluyorum,yazık çok yoruluyor,uyanık kalmak için direniyor,dışarı çıksak anlıyorum ayak uydurmaya çalışsa bile gözü evde kalıyor:)) [/
benım eşim 1 gun gelmıyor 24 saat calışıyor dedım yaaa ama eve gecelerı orda yıne yatıyor tabı arada goreve kalkıyor ertesı gun eve gelınce kahvaltı yapıp tekrar uyuyor bıde akşama dogru arada ekerleme yapıyor son 3 aydır adam uykucu oldu artık ısyan edıyorum da uyumamaya calışıyorlmaz: lmaz:
Biri bizi gözetliyor kislarr sengözlerimebaksanabberrakcım sen de hoşgeldina.s.
o misafirler gün boyu burdalar canım,kaçta yatıp kalkıyoruz onu denetliyorlar:))))))))
hosbulduk canim, sizi görür görmez daldim hemen.gecen bana cevap yazmissin,sonra gördüm,o an cikmistim.burada dedigim gibi her defasinda el ile muayene ediyor drum.hatta gecen hafta kontrolünü yaptiktan sonra,normal dogum gibi görünüyor dedi.simdi ben ger defasinda cati muayenesimi oluyorum.cati miuayenesi böyle birseymiki,:uhm:
canım hoş geldin ya ben lafa dalmısım..
hosbulduk canim, sizi görür görmez daldim hemen.gecen bana cevap yazmissin,sonra gördüm,o an cikmistim.burada dedigim gibi her defasinda el ile muayene ediyor drum.hatta gecen hafta kontrolünü yaptiktan sonra,normal dogum gibi görünüyor dedi.simdi ben ger defasinda cati muayenesimi oluyorum.cati miuayenesi böyle birseymiki,:uhm:
canım kaçta yatıp kalktıgımızı söyleyen oldu nasılsa..
şimdi muhabbet analizi yapıyorlar benceee
:roflol::roflol::roflol::hooray:
ya bu catı muayenesi herkese yapılmıyo nasıl oluyoda karar veriliyo anlamiş degilim
hosbulduk esracım.vayyy denetmenlerimizde var süper.bizde dün arkadasta kaldık hiç uyuyamadım yerimi yadırgadım.bende anlatayım da merakı gitsin yavrucakların:jeyyar:
cok sükür bizde iyiyiz ...canimm bende sizi özlüyrum inan ama isler arka arkaya siralandi.o yüzden gündüz firsatim olmuyor pek,esya toparliyoruz canim,tasinma isim varya.cok isim var cokkkkkk,öbür evin temizligi yerlesmesi,yakin zamanda tlfnum internetim de kesilecek,acilasiya bayagi zaman gecer.hani gelmezsem merak etmeyin oldumu.belki dogurduktan sonra görüsecegiz büyük ihtimal.Cok iyiyim canim sukur sen nasilsin kizimiz nasill :hulya:
Ama sen cok ozletiyon kendini gunduzleri falan ugrasana canim tadini cikaralim doyasiya su son gunlerimizinn zemuszemus
Berrak hosgeldin canim a.s.
He anlat tabi bizi gozetleyip bide öteki tarafa rapor veriyo arkadaslar cunki nelerine gereksee laelaelaelaelae
Bende demin disimi fircaladim acayip acidi dislerim kanadi birazdaa isinize yararmi bilmemm :roflol:
tsk edr canim benim sende öylesin.kolay kolay pek unutmam,ama hamilelikte tam tersi oldu,cok unutkan oldum yeni yeni kendime geliyorum.evt dedigin gibi farkli oluyor.anladim canim cati muayenesini baska topiklerde okumustum ne kadar abartmislar,korkulacak birsey yok yani.
ay canım,unutmamışsın ne kadar naziksin sen :1hug:
senin doktorunun tarzı bizimkinden farklı demek ki,uzman onlar,nasıl uygun görürlerse öyle olacak..
elle ettiğine göre yaptığının adı çatı muayenesidir sanırım:))
kesinnn :roflol:
sidelyam sen de hoşgeldin canım..
doktorların tarzıyla alakalı.
kimi düzenli takip ediyor kimi de sancı başlayınca bakmayı doğru buluyor..
kızlar dün dolgulu dişim kırıldı.sizde böyle problemler oldu mu allahtan arka tarafta gözükmüyor ama sızlıyor cok fena.doktorumu aradım doktor 3 ve 6 aylar arasında olsaydın köprü yapardık.şimdi dogumu beklemelisin dedi
bayanlar ben yatıyorum iyi geceler beni unutmayın :sinifsinif:
iyi geceler allah rahatlık versinn
Benim hamileliğimin ilk 4 ayı tamamen felaketti her konudan
özellikle de dişten tam hamişliğimin 3. ayında sağdaki 20 şik dişim çıkmaya karar verdi 1 hafta boyunca ilaç alamadım minoset dısında minoseti de günde 1 içtim oda anca yarım saat rahatlatıyordu beni
tam onu atlattım sol 20 lik dişim cıktı o 8 gün sürdü ve ben artık ne uyku ne yemek biliyordum..
5 kg falan verdim
saclarımı yoluyordum ağlamaktan gözlerimm açılmıyordu allah kimseye yasatmasınnnn
gecen ay benimde dişim cürümüş dolgu yaptı doktor bana ama uyusturmadan
ay canım,unutmamışsın ne kadar naziksin sen :1hug:
senin doktorunun tarzı bizimkinden farklı demek ki,uzman onlar,nasıl uygun görürlerse öyle olacak..
elle ettiğine göre yaptığının adı çatı muayenesidir sanırım:))
kesinnn :roflol:
sidelyam sen de hoşgeldin canım..
doktorların tarzıyla alakalı.
kimi düzenli takip ediyor kimi de sancı başlayınca bakmayı doğru buluyor..
evt canim farkli oluyor,bendede aynisi,buraya bende yazinca arkadaslar sasirdi.aynen alttan ve akinti testi, her ay ve simdi 15 günde.ilk baslarda cok slkinti yapiyordum ama simdi alistim.Biri bizi gözetliyor kislarr sengözlerimebaksanab
Canim bende sabah arkadaslara ayni seyden bahsettim.Bendede her kontrolumde alttan kontrol oluyor.Yurtdisindaki uygulama turkiyeden cok farkli.
Cati muayenesi arti su kontrolu oluyo canim bizimkisi :kedi:
Kizlar da sasirdilar hatta der defasinda yazincaboshayallersmile
kıyamam kızzzzzz benimki de öyle haftasonu falan cıkarıayım seni diyor ama belli yani çıksak aklı evde :)))
yine kızıyoruz falan ama iyiler beeeeeee
seninki inşaat sektöründe anladıgım kadarıyla arada bir bizede akıl versin bizde inşaat tadilat bitmez
kızlar dün dolgulu dişim kırıldı.sizde böyle problemler oldu mu allahtan arka tarafta gözükmüyor ama sızlıyor cok fena.doktorumu aradım doktor 3 ve 6 aylar arasında olsaydın köprü yapardık.şimdi dogumu beklemelisin dedi
Oyy yaa sen evi buldun tasinma telasi sardi tabi.Ben daha ev bulmadigim icin oturuyom kös kös.Ben tasinma stresini dogumdan sonraya biraktim acikcasi canim.cok sükür bizde iyiyiz ...canimm bende sizi özlüyrum inan ama isler arka arkaya siralandi.o yüzden gündüz firsatim olmuyor pek,esya toparliyoruz canim,tasinma isim varya.cok isim var cokkkkkk,öbür evin temizligi yerlesmesi,yakin zamanda tlfnum internetim de kesilecek,acilasiya bayagi zaman gecer.hani gelmezsem merak etmeyin oldumu.belki dogurduktan sonra görüsecegiz büyük ihtimal.
Hamilelikte dis ve dis etleri cok hassas oluyo canim yani benimkisi öyle malesef.Artik dis fircalamaya bile korkar oldum öyle aciyoki eyvahedigeldismilehosbulduk canım a.s.
ya cok dikkat et dişlerine bende kanıyor sandım bir dokundum diş elimde kaldı.parcalarını bulsaydım yapıstırmayı bile düşündüm acıkcası mafoldumben
Kiss niye unutalim seni ama sende kendini unutturma sakin bol bol ugra burlaraabayanlar ben yatıyorum iyi geceler beni unutmayın :sinifsinif:
tsk edr canim benim sende öylesin.kolay kolay pek unutmam,ama hamilelikte tam tersi oldu,cok unutkan oldum yeni yeni kendime geliyorum.evt dedigin gibi farkli oluyor.anladim canim cati muayenesini baska topiklerde okumustum ne kadar abartmislar,korkulacak birsey yok yani.
oyyy kıyamam sana..Benim hamileliğimin ilk 4 ayı tamamen felaketti her konudan
özellikle de dişten tam hamişliğimin 3. ayında sağdaki 20 şik dişim çıkmaya karar verdi 1 hafta boyunca ilaç alamadım minoset dısında minoseti de günde 1 içtim oda anca yarım saat rahatlatıyordu beni
tam onu atlattım sol 20 lik dişim cıktı o 8 gün sürdü ve ben artık ne uyku ne yemek biliyordum..
5 kg falan verdim
saclarımı yoluyordum ağlamaktan gözlerimm açılmıyordu allah kimseye yasatmasınnnn
gecen ay benimde dişim cürümüş dolgu yaptı doktor bana ama uyusturmadan
daha hiç yapılmadı bana nası birsey bilmiyorum bu hafta yaparmı acep kontrolüm var yaparız gibi konustu gecen ay heyecan bastı birde normal dogum istiyoruuum offeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?