2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

berrakcım sen de hoşgeldina.s.
o misafirler gün boyu burdalar canım,kaçta yatıp kalkıyoruz onu denetliyorlar:))))))))
Biri bizi gözetliyor kislarr sengözlerimebaksanab

Canim bende sabah arkadaslara ayni seyden bahsettim.Bendede her kontrolumde alttan kontrol oluyor.Yurtdisindaki uygulama turkiyeden cok farkli.
Cati muayenesi arti su kontrolu oluyo canim bizimkisi :kedi:
Kizlar da sasirdilar hatta der defasinda yazincaboshayallersmile

kızlar dün dolgulu dişim kırıldı.sizde böyle problemler oldu mu allahtan arka tarafta gözükmüyor ama sızlıyor cok fena.doktorumu aradım doktor 3 ve 6 aylar arasında olsaydın köprü yapardık.şimdi dogumu beklemelisin dedi

ay canım,unutmamışsın ne kadar naziksin sen :1hug:
senin doktorunun tarzı bizimkinden farklı demek ki,uzman onlar,nasıl uygun görürlerse öyle olacak..
elle ettiğine göre yaptığının adı çatı muayenesidir sanırım:))

canım kaçta yatıp kalktıgımızı söyleyen oldu nasılsa..

şimdi muhabbet analizi yapıyorlar benceee

:roflol::roflol::roflol::hooray:

kesinnn :roflol:

ya bu catı muayenesi herkese yapılmıyo nasıl oluyoda karar veriliyo anlamiş degilim

sidelyam sen de hoşgeldin canım..
doktorların tarzıyla alakalı.
kimi düzenli takip ediyor kimi de sancı başlayınca bakmayı doğru buluyor..

hosbulduk esracım.vayyy denetmenlerimizde var süper.bizde dün arkadasta kaldık hiç uyuyamadım yerimi yadırgadım.bende anlatayım da merakı gitsin yavrucakların:jeyyar:

Berrak hosgeldin canim a.s.
He anlat tabi bizi gozetleyip bide öteki tarafa rapor veriyo arkadaslar cunki nelerine gereksee laelaelaelaelae
Bende demin disimi fircaladim acayip acidi dislerim kanadi birazdaa isinize yararmi bilmemm :roflol:

Cok iyiyim canim sukur sen nasilsin kizimiz nasill :hulya:
Ama sen cok ozletiyon kendini gunduzleri falan ugrasana canim tadini cikaralim doyasiya su son gunlerimizinn zemuszemus
cok sükür bizde iyiyiz ...canimm bende sizi özlüyrum inan ama isler arka arkaya siralandi.o yüzden gündüz firsatim olmuyor pek,esya toparliyoruz canim,tasinma isim varya.cok isim var cokkkkkk,öbür evin temizligi yerlesmesi,yakin zamanda tlfnum internetim de kesilecek,acilasiya bayagi zaman gecer.hani gelmezsem merak etmeyin oldumu.belki dogurduktan sonra görüsecegiz büyük ihtimal.

Berrak hosgeldin canim a.s.
He anlat tabi bizi gozetleyip bide öteki tarafa rapor veriyo arkadaslar cunki nelerine gereksee laelaelaelaelae
Bende demin disimi fircaladim acayip acidi dislerim kanadi birazdaa isinize yararmi bilmemm :roflol:

hosbulduk canım a.s.

ya cok dikkat et dişlerine bende kanıyor sandım bir dokundum diş elimde kaldı.parcalarını bulsaydım yapıstırmayı bile düşündüm acıkcası mafoldumben

tsk edr canim benim sende öylesin.kolay kolay pek unutmam,ama hamilelikte tam tersi oldu,cok unutkan oldum yeni yeni kendime geliyorum.evt dedigin gibi farkli oluyor.anladim canim cati muayenesini baska topiklerde okumustum ne kadar abartmislar,korkulacak birsey yok yani.

Benim hamileliğimin ilk 4 ayı tamamen felaketti her konudan
özellikle de dişten tam hamişliğimin 3. ayında sağdaki 20 şik dişim çıkmaya karar verdi 1 hafta boyunca ilaç alamadım minoset dısında minoseti de günde 1 içtim oda anca yarım saat rahatlatıyordu beni

tam onu atlattım sol 20 lik dişim cıktı o 8 gün sürdü ve ben artık ne uyku ne yemek biliyordum..

5 kg falan verdim

saclarımı yoluyordum ağlamaktan gözlerimm açılmıyordu allah kimseye yasatmasınnnn

gecen ay benimde dişim cürümüş dolgu yaptı doktor bana ama uyusturmadan

ayyyy hemsom nasıl dayandın uyusturmadan dolguya.yaaa benim dişçiden ödüm kopar nasıl doğum yapıcam ben hiç bilmiyorummm

daha hiç yapılmadı bana nası birsey bilmiyorum bu hafta yaparmı acep kontrolüm var yaparız gibi konustu gecen ay heyecan bastı birde normal dogum istiyoruuum offeyvahedigeldismile

evt canim farkli oluyor,bendede aynisi,buraya bende yazinca arkadaslar sasirdi.aynen alttan ve akinti testi, her ay ve simdi 15 günde.ilk baslarda cok slkinti yapiyordum ama simdi alistim.

Son düzenleme:
hosbulduk esracım.vayyy denetmenlerimizde var süper.bizde dün arkadasta kaldık hiç uyuyamadım yerimi yadırgadım.bende anlatayım da merakı gitsin yavrucakların:jeyyar:

:roflol::roflol:
hakkaten merakları gitsin:))))))

valla allah razı olsun diyorum hep,biz de çekilir çile değiliz hani :)))))))
sabah bulaşık makinasını boşaltır,ortalığı toparlar hatta sürahimi bile doldurup sehpaya koyup gider..aylardır çamaşır asmıyorum vs
tamam mecburi yatıyorum diye yapıyor ama yapmasa yapmaz yani..
uyuzlukları da nazar boncuğu diyorumsempatiksalakcinni

babasının şirketi olsa bu kadar çalışmaz ama bizim evde çivi çakmışlığı yok :roflol:
hele fikir vermeye bayılır:)))

evet mecbur doğumu beklicen ama çok ağrırsa bekleme,geçici bişiler yaptır..

Oyy yaa sen evi buldun tasinma telasi sardi tabi.Ben daha ev bulmadigim icin oturuyom kös kös.Ben tasinma stresini dogumdan sonraya biraktim acikcasi canim.
Sende kendini cok yormadan yavas yavas yap islerini son ayinda dikkatli ol bi terslik olmasin canim olumunekankayizsmile
Tuhh ya belkide dogum yaptigin haberini alamicazz :çok üzgünüm:

hosbulduk canım a.s.

ya cok dikkat et dişlerine bende kanıyor sandım bir dokundum diş elimde kaldı.parcalarını bulsaydım yapıstırmayı bile düşündüm acıkcası mafoldumben
Hamilelikte dis ve dis etleri cok hassas oluyo canim yani benimkisi öyle malesef.Artik dis fircalamaya bile korkar oldum öyle aciyoki eyvahedigeldismile
bayanlar ben yatıyorum iyi geceler beni unutmayın :sinifsinif:
Kiss niye unutalim seni ama sende kendini unutturma sakin bol bol ugra burlaraa
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

Sabah topikten biride el mi parmak mi sokuyolar diye sormustu öyle cok abartmislarki cok korkmus kizcagiz kaydirigubbakcemile3
Ne abartiyolar ya hic canim bile yanmiyo halbuki:sinifsinif:

canım çok kasıyorlar kendilerini o yüzden zor oluyor sanırım..
ben de korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum..dişçiye ağzımızı açıyoruz,ya da kulak burun boğazcıya kulağımızı muayene ettiriyoruz ya,aynı şey :)))

oyyy kıyamam sana..
benim de 20lik üst dişlerim çıkmak için hamileliğimi bekledi,yalnız değilsin..
ama benim senin gbi ağrım sancım olmadı çok fazla..
o ara kalsiyum falan alıyordum ondan pörtlediler diyordum yoksa ne gereksiz bi zamandı:))

daha hiç yapılmadı bana nası birsey bilmiyorum bu hafta yaparmı acep kontrolüm var yaparız gibi konustu gecen ay heyecan bastı birde normal dogum istiyoruuum offeyvahedigeldismile

sakin olursan hiçbirşey olmaz canım,doktor yapacak saonuçta muayeneyi,sana zarar vermesi ya da canını yakması söz konusu olamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…