daha hiç yapılmadı bana nası birsey bilmiyorum bu hafta yaparmı acep kontrolüm var yaparız gibi konustu gecen ay heyecan bastı birde normal dogum istiyoruuum offeyvahedigeldismile
bilmiyorum canim burada kesin her kontrolde yapiyorlar.ilk zamanlar degilde son aylara dogru yapiliyor.ya bu catı muayenesi herkese yapılmıyo nasıl oluyoda karar veriliyo anlamiş degilim
Oyy yaa sen evi buldun tasinma telasi sardi tabi.Ben daha ev bulmadigim icin oturuyom kös kös.Ben tasinma stresini dogumdan sonraya biraktim acikcasi canim.
Sende kendini cok yormadan yavas yavas yap islerini son ayinda dikkatli ol bi terslik olmasin canim olumunekankayizsmile
Tuhh ya belkide dogum yaptigin haberini alamicazz :çok üzgünüm:
Hamilelikte dis ve dis etleri cok hassas oluyo canim yani benimkisi öyle malesef.Artik dis fircalamaya bile korkar oldum öyle aciyoki eyvahedigeldismile
Kiss niye unutalim seni ama sende kendini unutturma sakin bol bol ugra burlaraa
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
Sabah topikten biride el mi parmak mi sokuyolar diye sormustu öyle cok abartmislarki cok korkmus kizcagiz kaydirigubbakcemile3
Ne abartiyolar ya hic canim bile yanmiyo halbuki:sinifsinif:
kızlar dün dolgulu dişim kırıldı.sizde böyle problemler oldu mu allahtan arka tarafta gözükmüyor ama sızlıyor cok fena.doktorumu aradım doktor 3 ve 6 aylar arasında olsaydın köprü yapardık.şimdi dogumu beklemelisin dedi
ayyyy hemsom nasıl dayandın uyusturmadan dolguya.yaaa benim dişçiden ödüm kopar nasıl doğum yapıcam ben hiç bilmiyorummm
evt canim farkli oluyor,bendede aynisi,buraya bende yazinca arkadaslar sasirdi.aynen alttan ve akinti testi, her ay ve simdi 15 günde.ilk baslarda cok slkinti yapiyordum ama simdi alistim.
iyigecelerrr:a015:bayanlar ben yatıyorum iyi geceler beni unutmayın :sinifsinif:
Ben hamile kadim kalali alttan su alinip kontrol oluyoo :kedi:bilmiyorum canim burada kesin her kontrolde yapiyorlar.ilk zamanlar degilde son aylara dogru yapiliyor.
Canim inan bana hic korkulacak bisey degil canin yanmiyo hic boshayallersmileöyle deme arkadasım bende yasamadım bilmiyorum herkes cok acıyo diyooooooooooooeyvahedigeldismile
kızlar size iyi geceler hepinizi kocaman öpüyorum.malum dün gece hiç uyuyamadım iyice sersemledim.
Aslinda her defasinda kontrol olmasi cok iyi belki önceden acilma olucak doktora bunu aninda farkeder kontrolde.
Ayy su carsamba gelsede bi cati muayenesi olsamm :roflol:
Deliyim ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
saol Esracımm
Bu arada bence doktorun bizi alttan muayeneye alıştırması lazım benim doktor ilk ay hariç hiç yapmadı..
E şimdi düşünüyorumda ben adama göstermedim göstermedim doğumda zank diye nasıl acayııııımmmmmmmmmm
bende ya carsamba ya cuma kontrolüm var kilosunu cok merak ediyorum kızımın
:roflol: Sende haklisin canim doktorun arada bi bakip seni alistirmasi lazimdi delikafadulden
Benimki ilk oglumdan beri ayni doktorum oldugu icin artik utanma kalmadi adama karsi bende kiz kardes gibi olduk adamla delikafadulden
saol Esracımm
Bu arada bence doktorun bizi alttan muayeneye alıştırması lazım benim doktor ilk ay hariç hiç yapmadı..
E şimdi düşünüyorumda ben adama göstermedim göstermedim doğumda zank diye nasıl acayııııımmmmmmmmmm
:roflol: Sende haklisin canim doktorun arada bi bakip seni alistirmasi lazimdi delikafadulden
Benimki ilk oglumdan beri ayni doktorum oldugu icin artik utanma kalmadi adama karsi bende kiz kardes gibi olduk adamla delikafadulden
Himm du ben bi tahminde bulunayim 2 300-2 500 arasi olmustur canim kizin :hulya:
Oyy yaa sen evi buldun tasinma telasi sardi tabi.Ben daha ev bulmadigim icin oturuyom kös kös.Ben tasinma stresini dogumdan sonraya biraktim acikcasi canim.
Sende kendini cok yormadan yavas yavas yap islerini son ayinda dikkatli ol bi terslik olmasin canim olumunekankayizsmile
Tuhh ya belkide dogum yaptigin haberini alamicazz :çok üzgünüm:
evt canim cok sükür,anahtar teslimi 1 hazirandi ama böyle olmayacak ben 1 haziranda nasil yetistireyim hepsini,esime dedim bugün,anahtari hemen iste benim yapilacak cok isim var aslinda,fazla yormamaya calisiyorum canim,temizlige falan görümcem gelecek,tasima isinide esimin arkadaslari yapacek.ben sadece koli isini yapiyorum.bence en iyisini yaparsin,dogumdan sonrasina birak,biz bu evi kacirmamak icin acele ettik.eger burasi olmasaydi bende sonra tasinacaktim
Hamilelikte dis ve dis etleri cok hassas oluyo canim yani benimkisi öyle malesef.Artik dis fircalamaya bile korkar oldum öyle aciyoki eyvahedigeldismile
Kiss niye unutalim seni ama sende kendini unutturma sakin bol bol ugra burlaraa
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
Sabah topikten biride el mi parmak mi sokuyolar diye sormustu öyle cok abartmislarki cok korkmus kizcagiz kaydirigubbakcemile3
Ne abartiyolar ya hic canim bile yanmiyo halbuki:sinifsinif:
ama ne yapayım ya inan dün bende bu konuyu düşündüm hatta dedim eşime bir daha kadın doktora gitcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?