2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy ne iyi oldu ya 2 saat önceden alicaniz zaynebimin iyi haberlerini hihoyyyt
Daha önce hic görmedinmi canim kafsini desen heycanli bi aksam olucak senin icinn zemuszemus

ohh 2 saat çok büyük fark :dance::teytey::dance:

betülle aynı doktora gidiyoruz ama hiç denkgelmiorduk,ondan çok sevindimhihoyyyt

siz yazları geliyorsunuz demi sılam,bakarsın biz de görüşürüzolumunekankayizsmile
erenimle mertimi mıncıklarım,zeynom da müstakbel eşini tanımış olur şimdidenalkisalkisalkis

Sizde erenim ve benim icin dua edin esram zeynebimle.
Artik bende kesinlessin istiyorum dogumla ilgili hersey dusunmekten sikildim ve yoruldum mafoldumben
Biseylerin belirsiz olmasi kadar kotu bisey olmasa gerek bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bi sorun yok demı canım

kızlar merhabaaa 10 mayısa bana dua edın ayrıntılı ulrtrasona gırcem
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:
ama ayrıntılı için biraz geç değil mi,biz 24.haftada girmiştik..
ilk ayrıntılı değil sanırım?

Sizde erenim ve benim icin dua edin esram zeynebimle.
Artik bende kesinlessin istiyorum dogumla ilgili hersey dusunmekten sikildim ve yoruldum mafoldumben
Biseylerin belirsiz olmasi kadar kotu bisey olmasa gerek bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

etmez miyiz,her gece yatmadan 15 dk dua faslımız varkaydirigubbakcemile3

hiç sevmem belirsizliği ben de,hani adı konsa ona göre alırsın tavrını ama dediğin gibi belirsizlik sinir bozucu..
allahım inşallah hayırlısı neyse o yönde bi yol çizer..
doktora pozitif enerji yollayalım,okey versin sana :smiley-cool:

Hosgeldin canim a.s.
Seninde 10 mayis demek kontrolun insallah guzel haberlerini alirsin bebeginin canim benimm dualrim hamile olan butun anislerle insalalhh:Saruboceq:

canım sormaya bızım sorunumuz var bıraz bebegımın beynınde dolasan sıvının kanalında genışleme var normalın ustunde deılmımış ama genışleme sınırda doktorum korkma dedı %95 bişeey olmaz dedı takıp edelım dedı cogu bebekte olabılıo dedıgerci arkadasların bebeklerındede varmış aynı sorun genışleme durmuş benımde inş genışleme devam etmez yani azıcık korkuda var

esracım bende bılmıyorum ılk defa gırcem ayrıntılı ultrasona bakalım durum ne olcak

doğum tarihim 28 mayıs çıktı tabi erken olma ihtimalide var 36+3 olmuşum ben hep geç döllenme diye nerdeyse 10 gün geriden hesaplıyodum doktor birden nst ye falan alınca çok tırstımheralde mayıs annesi olucam inşallah hep haziran annesiyim diye burayı takip etmiştim ama belli de olmaz yerini beğenirse haziranada kır heralde:)

esracım bende bılmıyorum ılk defa gırcem ayrıntılı ultrasona bakalım durum ne olcak

allahın izniyle turp gibidir annesi,doktorun ne diyorsa ona güven,sonuçta risk olsa söyler mutlaka..
içini ferah tut,bolca dua et,bizim de dualarımız seninle..
peki kendi doktorun mu bakacak yoksa başka bi uzman mı?

canım o tarihe takılma,benim her seferinde başka çıkıyor:))
önemli olan sağlıkla gelmeleri..
ben ve biçok arkadaşım mayıs annesi olacağız çok yüksek ihtimalle ama bu burayı takip etmemize engel değil ki:)
ben hayatta bırakıp gidemem burayı:icecream:

slm kızlar umarım iyisinizdir işten yeni geldim yemek yap evi topla benim oglum heryeri dagıtmıs neyse son iki haftam izne cıkıyorum sonra allahtan sabahcıyım

allahın izniyle turp gibidir annesi,doktorun ne diyorsa ona güven,sonuçta risk olsa söyler mutlaka..
içini ferah tut,bolca dua et,bizim de dualarımız seninle..
peki kendi doktorun mu bakacak yoksa başka bi uzman mı?

kendi doktorum bakacak ondan 10 mayısı beklıyorum esra genışlerse okadar agır hastalıklara neden oluyorki okadar cok agladımkı bebegım ıcın nettekılerıde okuyup ııce korktum ama benım gıbı olan cok ınsan varmış daha fazla genışlemezse bişey olmaz cocuk arayı kapatıyormuş eşim hergün yasin okuyor ben okuyorum dua ediyoruz bebegimiz için 10 mayısta daha fazla genişlememiş olsun diye

ben ocak annesiyken arkadaslarımın yarısı aralık annesi oldu dogum tarihi haziran bası olanlar büyük ihtimal mayıs da dogurur

slm kızlar umarım iyisinizdir işten yeni geldim yemek yap evi topla benim oglum heryeri dagıtmıs neyse son iki haftam izne cıkıyorum sonra allahtan sabahcıyım

selam canım hoşgeldin a.s.
bugun topik nöbetçisi benim,bizim kızlar kayıplarda:))
az kalmış izne çıkmana,biraz daha sabır..
sonra bol bol dinlenirsin..
çok yorma kendini diyeceğim ama bir de oğlun var,mecbur koşturuyorsun anlaşılan:)

esra kosturmaktan oturamıyorum ki halbuki ogluma hamileyken ne kadar özeldi hersey bir kilo yük kaldırmazdım şimdi 10 kg bizimki kucaktan inmiyo ikinci bebekler cok sanssızmıs onu anladım sana da iyi nöbetler diyim artık gerci senden ve sıla dan baska kimseyi tanımıyorum daha...

allahım minik kuzularımızı korur canım benim,stres yapma nolur,ona yansıyor tüm duygularımız..
benim de suyum çok az kordon dolanması var ve doktoruma güvenip onu dinliyorum yoksa nettekileri okusam karaları bağlardım..
hep en kötüsünü yazıyor kaynaklar ve içimizi karartmaktan başka işe yaramıyor..
pozitif düşüncenin gücüne inanırım..dua etmek ve pozitif düşünmek eminim çok işe yarayacaktır..
benim teyzem hamileyken şekeri çok yüksekti,çocuğu alalım diye tutturmuştu doktoru,bu çocuk zihinsel engelli ya da görme engelli olur demişti,bütün hamileliği ağlamakla geçti,
şimdi 9 yaşında kızı ve benden daha sağlıklı:)
eğer doğru doktoru seçtiğine eminsen içini ferah tut..
ama burda en önemlisi doğru doktor olduğuna emin olmak..

zaten bi hafta kalmış,gelip geçer ve iyi haberlerini verirsin bize,tüm kalbimle inanıyorum..

sıla da aynı canım,onun da ikinci oğlu geliyor o yüzden onunla uğraşıyor dolayısıyla neler yşandığını öğrendik:))
allah yardımcı olsun,iyi tarafı bizim kadar kendini dinleyecek fırsatın olmayınca şikayet etmeye de fırsatın olmaz:)

sen gece gel buraya,gece coşuyoruz biz:)

ohh bak biz birinciyi yeni doğururken sen ikinciyi yapıp konuyu kapatacaksın,biz daha bunları büyütüp ikinciyi yapcaz,oo işimiz iş:))

saol canım iyi dileklerin için sankı zaman durdu gecmıyor gun sayıyorum doktor bişey olmaz bızım doktor arkadasıda boyle dogdu hem sınırı geçmemiş dedi beyin gelışımını tamamlamı kılosuda normal dedı sadece takıp edelım dedı allah bebişlerimizi bize bağışlasın benim minik kuzum o yaaaa cok baglanıyor ınsan dogmamış bebegıne bile

Canlarim özür dilerim ya mert durmadi cikiyorum demeden cikmak zorunda kaldimm :bbo:
Simdi babasi uyuyodu attim onun yanina azcik ilgilen sunla diye hava berbat sikildi evin icinde sikintidan napcani sasirdi cocugumm kaydirigubbakcemile

Canim bende ayniyim ya hep uzuluyorum erenime ne garip cocugum diye 15 kilo abisi aksama kadar tepemizde sempatiksalakcinni
Babasinin calismadigi gunler rahatizda babamiz calisirken butun yuk bize kaliyo.
Seninkisi daha kucuk benden 2 kat zor isin ben diyorum seni kaldirirsam kardesin uzulur cani yanar oglum diye pek zorlamiyo beni ama inadi tuttumuda yaptiriyo iste her istedigini aklinialirimsmile
Ikinci cocuklar her acidan garip oluyo gercekten abisinin kiyafetleriyle buyucek erenimde delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…