ben ocak annesiyken arkadaslarımın yarısı aralık annesi oldu dogum tarihi haziran bası olanlar büyük ihtimal mayıs da dogurur
merhaba hoşgeldın nasıl dogum yapacagın bellı doktor karar verdımı yada nezaman verıyorlar kac haftalıkkken
saol canım iyi dileklerin için sankı zaman durdu gecmıyor gun sayıyorum doktor bişey olmaz bızım doktor arkadasıda boyle dogdu hem sınırı geçmemiş dedi beyin gelışımını tamamlamı kılosuda normal dedı sadece takıp edelım dedı allah bebişlerimizi bize bağışlasın benim minik kuzum o yaaaa cok baglanıyor ınsan dogmamış bebegıne bile
Canlarim özür dilerim ya mert durmadi cikiyorum demeden cikmak zorunda kaldimm :bbo:
Simdi babasi uyuyodu attim onun yanina azcik ilgilen sunla diye hava berbat sikildi evin icinde sikintidan napcani sasirdi cocugumm kaydirigubbakcemile
Evet canim dogum tarihi haziranin ilk haftasi olanlar muhtemelen mayis annesi oluyo bende mayis annesi olucam bu gidisle ama yinede kendimi haziran annelerinden sayiyorumm :CüvCüv:
canım sormaya bızım sorunumuz var bıraz bebegımın beynınde dolasan sıvının kanalında genışleme var normalın ustunde deılmımış ama genışleme sınırda doktorum korkma dedı %95 bişeey olmaz dedı takıp edelım dedı cogu bebekte olabılıo dedıgerci arkadasların bebeklerındede varmış aynı sorun genışleme durmuş benımde inş genışleme devam etmez yani azıcık korkuda var
bizimki de abisinin cicileriyle büyücek cok garip seninki gibi:))
senay sezeryan olacaksan 37-38 de alıyo doktorlar bebegi benim sekerim yüksek igne kullanıyorum oglumda da kulanmıstım 8 kg almıstım onda şimdiye kadar da 6 kg aldım bir diyet listem var evlere senlik tok evin ac kedisiyim ben:))
sıla ben birde işe gidiyorum düşün artık
esraaaaaaa aksam nasıl burda oluyum genelde 9 da yatıyorum
hahahaaha cakma haziran annesi olcan hesempatiksalakcinniaslında bende temmuz annesiyim ama haziran da dogcak
ben karnımdakine cep herkül diyorum cocuk bu yasta 10 kg luk abisini kucagında tasıyokaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
esraa bugün ikimiz içinde büyük gün benim 16.20 de kontrolüm var bakalım dr ne diyecek sanki doğum üzerine konuşur arık gibi geliyor birde koca kafalı oğlumu merak ediyorum nasıl gelişimi
Oyy kiyamam senayim ya sen ne cok takiyosun bu dogum meselesine.Ilk hamileligin canim sakin sezeryan falan getirme aklina son anina kadar normal dogum yapmak icin inatla bekle.
Ilki sezeryan oldumu ikincisi zaten sezeryan oluyo buyuk ihtimal.
Normal dogum yapmak kadar buyuk bi nimet yok bence keske bende normal dogum yapabilsemm boshayallersmile
Canim senin bebisede ticker yapalim yapmayi bilmiyosan bilgilerini yaz ben yapimm yerimseniben
Canim benim oglus 3 bucuk oldugu icin butun kucukleri kaldirmistim bodruma simdi hepsini tek tek secip yikadim ilk ay giyeceklerinin.Ama bundan sonra hep bi devir daim toreni olucak camasirlarda sempatiksalakcinnibizimki de abisinin cicileriyle büyücek cok garip seninki gibi:))
senay sezeryan olacaksan 37-38 de alıyo doktorlar bebegi benim sekerim yüksek igne kullanıyorum oglumda da kulanmıstım 8 kg almıstım onda şimdiye kadar da 6 kg aldım bir diyet listem var evlere senlik tok evin ac kedisiyim ben:))
sıla ben birde işe gidiyorum düşün artık
esraaaaaaa aksam nasıl burda oluyum genelde 9 da yatıyorum
Yok kiss niye cakma olimm benim ruhum haziran annesi oglusum haziranda dogmak istiyo ama annesi normal dogumdan korktugu icin izin vermiyo haziranda dogmasina :roflol:hahahaaha cakma haziran annesi olcan hesempatiksalakcinniaslında bende temmuz annesiyim ama haziran da dogcak
ben karnımdakine cep herkül diyorum cocuk bu yasta 10 kg luk abisini kucagında tasıyokaydirigubbakcemile3
Hosgeldin canim a.s.merhaba kızlar
esraa bugün ikimiz içinde büyük gün benim 16.20 de kontrolüm var bakalım dr ne diyecek sanki doğum üzerine konuşur arık gibi geliyor birde koca kafalı oğlumu merak ediyorum nasıl gelişimi
sen çocuklu insansın canım,bildim zati mert gene bi dolap çevirdi dedim ama bu sefer yapmamış:)))
dün de dayımın 3yaşındaki kızı tüm koltukları duvarları tükenmez kalemle çizmiş,annesi sinir krizi geçiriyordu aradığımda:)))))))
ona da anlattım mertin yaptığını,dedim bak yalnız değilsin,bugun yaramazlık günü:))))
bizim ruhumuz haziran annesi :roflol:
senay86 üzülme bak sınırı geçmemiş dr da olabileceğini söylemiş bebeğinide üzme annesi inşallah herşey yolunda olacak
yok ben dogumdan korkmuyorum sadece merak tabıkı normal dogum ıstıyorum sezaryan ıstemıyorum soguk kanlıyımdır ben bıraz sadece ılk dogum olunca ınsan meraklı oluyo bılgılenmek ıstıyo bak ayrıntılı ultrasona 24 haftalıkken gırılıyormuş ben bılseydım gırerdım ısrarla doktorlar vermedı ayrıntılı ultrason buradan bişeyler ogrenmek ii oluo yani a.s
bu arada tıcker ıcın hangı bılgılerı vercem hamıle kaldıgım gunu falan mı
az kilo almışsın iyi tarafından bak canım,biz homini gırtlak yiye yiye balon olduk,nasıl vercez bilmem cokacimcoook
akşam burda olursuun bak izne ayrıl,görcem seni:))
şimdi çalıştığın için hem erken kalkıyorsun hem iş hem de oğlan yorucu tabi..
cep herkül:roflol::roflol:
canımmm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
bugun büyük gün valla,iyi haberlerle dönelim inşallah..
bakalım oğlun napıyormuş
benim cadı muayene ve nst sırasında uyuyor oluyor hep,saatleri uyku saatine denk geliyor ama muayeneden çıkınca başlıyor zıplamaya:))))
bizdede nstde pek hareket yok ama ultrason cihazını dr karnıma koyunca hemen tepki veriyor alet nereye gelirse oraya tekme atıyor :)
Oyy kiyamam canim ya icine ferah tut nolur kotu seyler getirme aklina.Yahu dusunuyorum da önceden annelerimiz 1 kere bile kontrole gitmeden dunyaya getirmisler bizi simdiyse biz bebegimiz hakkinda herseyi bilebiliyoruz.Bu bazi durumlarda iyi bazi durumlardaysa kotu.
Doktorda demis bisey olmaz diye ama gelde sana anlat bunu kimbilir neler getiriyosun aklina.Sakin stres yapip germe kendini ben inaniyorum ki 10 mayista bebeginin saglikli haberlerini alicaksin canimm rabbim bebeklerimizi sag saglim bize bagislasin insallahh:Saruboceq:
Haklisin canim ilkinde insan daha merakli oluyo herseye arastir ögren tabi ne kadar biseyler ögrenirsen o kadar rahat olur icinn
Simdi son adet tarihini
Bebeginin dogum tarihini
Cinsiyetini
Eger karar verdiysen ismini yazman yeterki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?