2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi cikin artik kiss topigi ben kapatcam bugun gidinde ortaligi toparlayip bende yatiyimm :roflol:

aynen ya,simdi ben söyleyecektim acaba sütümmü yokda sismedi diye,bird sert degil yumusak yumusaklar.

Getirmeyin akliniza böyle seylerr lmaz:
Benimkide yumusak canim sert olcak diye bi sart yokki zatenn

Kanaryam blacsiyam ben kaciyorumm iyi geceler canlarimmm opuyorumnanaktan

herkese merhabaaaaaaaaa:)

benimkilerde tık yok ya korkuyorum sütüm gelmicek diye ne şişti ne agrı sızı var..

ben daha önce 24 haftalık doğum yaptım o zaman hamileliğimde göğsümden süt gelmiyordu ama doğumdan hemen sonra sütü engelleyemedik..ilaçla kuruttum sütü...yani herşey doğumdan sonra belli olur..sıkma boşuna kendini...inşallah doğumdan sonra foşur foşur gelir sütlerimiz..:))

kızanlarıııııııım(çocuklar) nirdesiniz gunaydııın gunaydıınnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inş. canımmm ya saol

kızanlarıııııııım(çocuklar) nirdesiniz gunaydııın gunaydıınnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sedefff benim eşim trakyalı onlar hep öyle konusurrrrr çok tatlılarr ya

herkese günaydıııııııınnnnnnnnnn tatlılarrrrrrrrrrrr

inş. canımmm ya saol

sedefff benim eşim trakyalı onlar hep öyle konusurrrrr çok tatlılarr ya

herkese günaydıııııııınnnnnnnnnn tatlılarrrrrrrrrrrr

hehe ben trakyalı değilim ama burdakiler de böyle konuşuyo burda öğrendim akkatten mi be ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hehe ben trakyalı değilim ama burdakiler de böyle konuşuyo burda öğrendim akkatten mi be ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay ben gidiyorum tekirdağa eşimin ailesi de kalabalık aman allahım hiççç anlamıyordm ilk zamanlar

mesela büyükler beni kızanım diye seviyordu bir de baya baya tutup mıncıklarlar yani küçük çocuk gibi..

kızanım derlerdi daha nişanlıydık o sıra bir darılırdım anlatamam :))

ege de de kızanı azmıs köpeğe derler cunku :roflol::roflol::roflol:

kızlar kapsama alanında olunca topiğe giriliyomu adamın biri girip girip ahhh çekmiş aklı burda galibaa kendi kendini yaktısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

giremiyorsun diye biliyorum kim ah çekmiş nerde yazıo?

esraaaa güzel haberlerle gel kız emiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay evet Esraaaaaaaaa güzel haberlerle gelllll Allahım hayırlısını versin canımmmmmmmmmmmm

biz burda sana tam destekkkkkkkkkkkkkk :)))))))))

Gunaydin asklarimm öglen oldu ben geldim opuyorumnanaktan
Kahvalti soframizi hazirladim oglusla kahvalti ediyoruzz gelin hep birlikte yiyelimm cokacimcoook

esraaaa güzel haberlerle gel kız emiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Esranin kontrolu aksam 8 deydi kislar birazdan gelir ama yeni uyanmis olarakk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…