sagol canim,güzel bilgilere deginmissin.
aynen ya,simdi ben söyleyecektim acaba sütümmü yokda sismedi diye,bird sert degil yumusak yumusaklar.benimkilerde tık yok ya korkuyorum sütüm gelmicek diye ne şişti ne agrı sızı var..
aynen ya,simdi ben söyleyecektim acaba sütümmü yokda sismedi diye,bird sert degil yumusak yumusaklar.
iyigeceler canimm,bende cikiyorum.kendine iyi bak.haklisin takmayayim demi,bende öptKanaryam blacsiyam ben kaciyorumm iyi geceler canlarimmm opuyorumnanaktan
benimkilerde tık yok ya korkuyorum sütüm gelmicek diye ne şişti ne agrı sızı var..
herkese merhabaaaaaaaaa:)
merhaba caınımmmmm
ben daha önce 24 haftalık doğum yaptım o zaman hamileliğimde göğsümden süt gelmiyordu ama doğumdan hemen sonra sütü engelleyemedik..ilaçla kuruttum sütü...yani herşey doğumdan sonra belli olur..sıkma boşuna kendini...inşallah doğumdan sonra foşur foşur gelir sütlerimiz..:))
kızanlarıııııııım(çocuklar) nirdesiniz gunaydııın gunaydıınnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş. canımmm ya saol
sedefff benim eşim trakyalı onlar hep öyle konusurrrrr çok tatlılarr ya
herkese günaydıııııııınnnnnnnnnn tatlılarrrrrrrrrrrr
hehe ben trakyalı değilim ama burdakiler de böyle konuşuyo burda öğrendim akkatten mi be ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar kapsama alanında olunca topiğe giriliyomu adamın biri girip girip ahhh çekmiş aklı burda galibaa kendi kendini yaktısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
Gunaydin asklarimm öglen oldu ben geldim opuyorumnanaktan
Kahvalti soframizi hazirladim oglusla kahvalti ediyoruzz gelin hep birlikte yiyelimm cokacimcoook
esraaaa güzel haberlerle gel kız emiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?