2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn canım hoş geldinnnn

afiyet olsun oğluşuna yarasınnnnnnnnnnnn

Hosbuldum canim erenim acikmis uyanir uyanmaz deprem yaratmaya basladi göbegimde.
Simdi yemeye basladimda sakinlesti ne garip sey ya su hamilelikk hamileyim ama ben bile bazen hayret ediyorum icimde bi can tasidigima kaydirigubbakcemile3

Aynen canım benim zilli birde gündüzleri çok haraketli değil bazen unutuyorum bile hamiş oldugumu Allahım sağlıkla kucagımıza alalım artıkkk

Akşam 8 e kadar çatlarım ben ya

off benim doktorda hep akşama veriyor

Ben aska aksama randevu almam en gec saat 11 de kapisindayim doktorun.
Sabah kalkip kahvalti edip hazirlanasiya yetisemiyom bile bazen randevumaa sempatiksalakcinni

Carsamba gunu 10 bucukta randevum ayy gelemedi su carsamba ya ohaoldumsmile

Ben aska aksama randevu almam en gec saat 11 de kapisindayim doktorun.
Sabah kalkip kahvalti edip hazirlanasiya yetisemiyom bile bazen randevumaa sempatiksalakcinni

Carsamba gunu 10 bucukta randevum ayy gelemedi su carsamba ya ohaoldumsmile

senin yine az kalmıs canım benim taaaaaaa 12 mayısta geçmedi günler bir türlü..

Aynen canım benim zilli birde gündüzleri çok haraketli değil bazen unutuyorum bile hamiş oldugumu Allahım sağlıkla kucagımıza alalım artıkkk

Canim gunduzleri haraket halinde oldugumuz icin bebekler cok hareket etmiyo ama aksam olsun koltuklara oturup tv karsisina gectikmi ahanda sira bende geldi aksama kadar sen beni salladin simdide ben seni sallicam diyolar herhalde :roflol:

Canim gunduzleri haraket halinde oldugumuz icin bebekler cok hareket etmiyo ama aksam olsun koltuklara oturup tv karsisina gectikmi ahanda sira bende geldi aksama kadar sen beni salladin simdide ben seni sallicam diyolar herhalde :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

doğru diyorsun walla :))):roflol:

bayanlar ben çıkıyorum sokakta işlerim var gideyim azcık onları halledeyim erken bitirirsem gelicemmmmm öpüyorummm

senin yine az kalmıs canım benim taaaaaaa 12 mayısta geçmedi günler bir türlü..

Sen daha ayda 1 mi gidiyon canim kontrollere ben 2 haftada 1 gidiyorum 30 haftalik oldugumdan beri bilmiyorumkismile
Belkide bu kontrolden sonra haftada 1 giderim bakalim ne dicek doktor bey hazretlerii kaydirigubbakcemile3

Off offf geldimde bi hosgeldin bile demedi gitmis milletin kapsama alani disina bakiyosempatiksalakcinni:

Sen daha ayda 1 mi gidiyon canim kontrollere ben 2 haftada 1 gidiyorum 30 haftalik oldugumdan beri bilmiyorumkismile
Belkide bu kontrolden sonra haftada 1 giderim bakalim ne dicek doktor bey hazretlerii kaydirigubbakcemile3

canım bundan sonra 2 haftada bir dedi

gününüz aydın olsun güzel annelerr opuyorumnanaktan
kahvaltımızı yapıp damladık:))
gene bölük pörçük uyudum ama sabah 7den 11:30a kadar kesintisiz uyudumm hihoyyyt

akşama da çok var ama benim kızımın ona dua eden teyzeleri ve kardeşleri varken hiç telaş etmiyorum..
biliyorum rabbim ona edilen duayı geri çevirmez :Saruboceq:

ee öğlene kadar uyumuşunuz gene :roflol: nasıl bebişlerimizz?

Hosgeldin canim a.s.
Kiss zaten saat oldu 1 aksama ne kaldi sunun surasinda :roflol:
Hem biz erenimle dua ediyoruz zeynebime az daha icerde kalsin da tir tutup alalim onu diye :roflol:
Canim zaten telas edilcek bisey yokki masallah zeynebimiz bugun dunyaya gelse bugun kocaman bi kiz gibi dogar rabbiminde izniyle.
Insalalh senin icin ve zeynebim icin ne zaman dogum hayirliysa o zaman olsun canim.
Simdi aksamai dusunme dusundukce zaman hic gecmez boshayallersmile

erenime de sana da çok teşekkür ediyoruz canımın içi,allah razı olsunolumunekankayizsmile
tır tutma fikrine de koptum :roflol::roflol::roflol:
garip bi şekilde rahatım ya,allahım en doğru zamanı bilir,boşuna stres yapmaya gerek yok diyorum..beni heyecanlandıran zeynoma kavuşma fikri:asigim:
sen de çrş günü kesinleştirirsen doğum için tarihini tam süper olacak:dance:

heyoo doktorumun asistanı aradı,saat 18:30 da alacak bizihihoyyythihoyyyt
hatta kafsinkaf da 18:00de orda olacak,sonunda karşılaşcaz onunla dahihoyyyt

heyoo doktorumun asistanı aradı,saat 18:30 da alacak bizihihoyyythihoyyyt
hatta kafsinkaf da 18:00de orda olacak,sonunda karşılaşcaz onunla dahihoyyyt

Oyy ne iyi oldu ya 2 saat önceden alicaniz zaynebimin iyi haberlerini hihoyyyt
Daha önce hic görmedinmi canim kafsini desen heycanli bi aksam olucak senin icinn zemuszemus

Sizde erenim ve benim icin dua edin esram zeynebimle.
Artik bende kesinlessin istiyorum dogumla ilgili hersey dusunmekten sikildim ve yoruldum mafoldumben
Biseylerin belirsiz olmasi kadar kotu bisey olmasa gerek bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar merhabaaa 10 mayısa bana dua edın ayrıntılı ulrtrasona gırcem

Hosgeldin canim a.s.
Seninde 10 mayis demek kontrolun insallah guzel haberlerini alirsin bebeginin canim benimm dualrim hamile olan butun anislerle insalalhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…