2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda doktor kontrol saati bu yuzden de cok önemli ben hep kahvaltidan sonra gittigim icin nts de cayur cuyur sesler cikariyo oglusum hep tekmeleriyle ve kalp atislarini cok rahat takip edebiliyoruz hareketli oldugu icinn

hatırlattığın iyi oldu bende ufak bişey yiyim sabah şekerim yüğksek diye kendimi açlığa mahkum etmiştim bugün ama atıştırmak lazım hep nst dede soruyrlar ne zaman yedin diye genelde aç olduğum için :)

sılacım hoşbulduk bugün büyük gün inşallah güzel geçer
Insallah canim dualarim sizinle icinizi ferah tutun haziran bebisleri onlar bisey olmaz onlaraa :ecrin_bebek:
evet doktor bıle dıyor şimdi makıneler cok guclu gorebılıyorsun ultasonda eskıden duşunsene kac bın cocuk boyle dogmuştur ama farkında bıle olunmamıştır falan dedı oyle yani beklıyoruz bakalım
Canim hic korkma rabbime emanet bebislerimizz
canlarım ben duşa giriyorum,kaçtım şimdilikopuyorumnanaktan

Hadi yapin bakalim bici bicinizi doktor amcaya gitceniz temiz olun tabi bayanssulusmile

bende kaçtım kızlar ancak gideriz kendinize iyi bakın görürşrüz

Tamam canim ay ben bile heycanlandim belkide seninde dogum tarihin belli olur bugunn hayirlisi neyse o olsun insallahh :Saruboceq:
Gelince ilk firsatta yaz emi merakta birakma bizii opuyorumnanaktan

Tamam canim ay ben bile heycanlandim belkide seninde dogum tarihin belli olur bugunn hayirlisi neyse o olsun insallahh :Saruboceq:
Gelince ilk firsatta yaz emi merakta birakma bizii opuyorumnanaktan

sıla bugunmu yapcaksın tıckerı bekleyeyım mı iş yapcamda azıcık kalkcam

son adet:10 eylul
tahmını dogum 17 hazıran
erkek
adı:türker

Canim asagiya yazdigim linki kopyalaip kullanici profilinden profil ayarlarina gir.
Orta ticker linki ekleme yeri var biraz asagida oraya kopyala .
Umarim begenirsinn a.s.

http://lbdf.lilypie.com/FBs2p2.png

Ye tabi canim ac gitme sakinn lmaz:

sana daha demınden berı msj yazıyorum gelmıo 100 mesaj falan dıo ıngılızce

Özelden mi yaziyosun canim benim özelde kayitli bekleyen hic mesajim yok niye öyle yaziyokiCADIARZU
Burdan yaz istersen ...

Canim yukarda kullanici paneli yaziyo orayi tikla.
O sayfada kenarda profil duzenle yaziyo onu tikla.
Acilan sayfada senin profil bilgilerin cikicak orda sayfanin altina dogru ticker linki yazma yeri var oraya benim verdigim linki kopyala.
Degisiklikleri kaydet e tikla tamamdir :)))

selam kızlar a.s. nasılsınız hepinizi özlemişi vala :CüvCüv:
birkaç gündür giremedim işyerinde acayip yoğunduk geçen hafta
e hafta sonu da ev işleri malum
ayyyyyy şimdi bir fırsat buldum da hemen damladım buraya şekerler sositososito
herkes umarım iyidir

sılacım yemin billah elektirikler gitti anca geldim o arada yemek yaptım şimdi çocukları doyurcam sonra gelirimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hosgeldin canim a.s.
Bugun topigimiz icin heycanli bi gun 3 bebegimizden guzel haberler alicaz insallah arkadaslarin doktor kontrolleri var herkescikler kayipta o yuzden
Aksama burasi senlenir ancak ben nöbetci topik görevlisi olarak bekliyorum iste :roflol:

ben geldiğimde sen yoktun sen gelince bizim elektirikler kaçtı demek kidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…