iki saat falan oluyo. ay nası bi bel ağrısı dik duramıyorum. uyumaktan heralde çok bitkin hissediyorum kendimi. oğlana da daral gelmiş yatmaktan küstü heralde az hareket ediyo
ben de yarın gidicem kontrole. herkesin çarşamba günü işi var ben de dedim ki madem kimse beni götürmüyo salı giderim o zaman:kedi: hem çarşamba oğlumun odası gelicek ben de onunla ilgilenirimsempatiksalakcinni
hala uykum varmirmirmirmir
uyku demeyiiiiiiiiiiiiiiiinnn valla iş yerinde bu gürültü ve karmaşada bile oturduğum yerden uyuyabilirim her an siz ne güzel evdesiniz tadını çıkarın
al benden de o kadar zaten gece geç yattım cadı beni uyutmadı şimdi uyusam cadoloz ayakta uyuyamam sayıklıyom bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sen uyudun kaldın sandım dün gece ama sen burda kaynatıyomuşsunklava:
ayyyyy sorma dün gece pc yi kapatıyodum benim cadı baktım oturo ağlıyodu akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir ayyyyyy karnı aç desem doyurdum altı kirli desem temizledim de yatırdım kucağıma aldım ayyyyyyyyy bi sırıtıyo akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir bana uyku haram oldu yani gece boyunca zırt pırt uyandı gece yanıma aldım sabahın 7 buçuğunda yine uyandı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
aferim zilliye ben de bütün gece seni bekledimklava:
kızlarrr,yıkandım paklandım,giyineyim yavaştan diyorum ama 17 gibi çıkarız evden,kocam da gelmedi daha,erkenden süslenip oturmayayım:))))
sedef özledim seniiiolumunekankayizsmile
alatariell sen de uğramazsan içimize kurt düşüyor,doğurdun falan diye,ara ara yaz sonra git uyu sempatiksalakcinni
ayyyyyyyyyyyyyy nolur hakkını helal et inanki kafa kalmadı sonra sana baktım msn kapalıydı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kızlarrr,yıkandım paklandım,giyineyim yavaştan diyorum ama 17 gibi çıkarız evden,kocam da gelmedi daha,erkenden süslenip oturmayayım:))))
sedef özledim seniiiolumunekankayizsmile
alatariell sen de uğramazsan içimize kurt düşüyor,doğurdun falan diye,ara ara yaz sonra git uyu sempatiksalakcinni
klava:dövsem de severim:asigim: lafı mı olur gı napalım kız tarafı bekletiyo işte böyledelikafadulden
kız evi naz evi iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hah bunu bile yapsan razıyımolumunekankayizsmilenaniknanik
ayyyyyyyyyy canım napiiim cadoloz başakla uğraşıyorum uykusuz bırakıyo beni sabah 7 buçukda uyandı daha uyumadı bi tane daha diş çıkmış üstten uğraşıyom işte gece boyunca çok uyandı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sen napıyosun heyecan var mıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
a.s
esranın göbüşü patlaaaaaakkkk lülülülülülülülülülülülü
durup durup bakıyom çok tatlı
kızlar benim kociş oğlumda altın künye almıştı kızımda da yüzük aldı siz ne bekliyonuz sizce ne alırhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?