2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne oldu ? neden öle yazdınız ? :a015:

biz seni merak ettik hiç gelmeyince sorduk soruşturduk nerdesin diye kendine yeni işler edinmişsin öğrendik... çok üzüldük... dedikodumuzun yapılmış olması üstelik kimseye karşı bi huysuzluk bi art niyet göstermememize rağmen... üzücüydü... boşu boşuna endişelenmişiz senin için. sen zaten bizim işsiz güçüz boş insanlar olduğumuzu düşünüyomuşsun. sırf yokluktan bize iyi davranmışsın eski arkadaşlarına ulaşamadığın için.. onlara da bizi kötülemişsin. sen bizim yerimizde olsan ne yapardın?

ben bişey anlamıyorum.haksızlık bana yapıldı.size burada izahını yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama anlatıcam.

ben bişey anlamıyorum.haksızlık bana yapıldı.size burada izahını yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama anlatıcam.

anlat yoksa tükürücem suratına öteki arkadaşlarımızdan ve bizden özür dile senin haddine değil bizim hakkımızda öbür tarafa laf yetiştirmek gitmeden anlat :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir hey misafir olcaklar ne karıştırıyonuz gene:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

canım haksızlık mı yapıldı ne yapıldı bilemem ama....

beni giden arkadaşların bi çoğu tanır. çok fazla yakın olamadık belki ama onları sinirlendirecek bi durum yarattığımı da sanmadım hiçç bi zaman. hatta bi çoğunu da çok sevdim hepsinin gitmesine üzüldüm. burda kimseyi kimseye kötülemedim. gidip oraya da burdakileri kötülemedim. bu forumdaki sıkıntı kişiler sebepli değildi çünkü. çocuk gibi düşmanlık yapmanın bi anlamı yoktu. biz yatana da saygı gösterdik, çalışana da. insanları çalışıyo çalışmıyo diye ayırmadık. ihtiyacı yoksa çalışmaz. ihtiyacı varsa çalışır. insanları sınıflandırma kriteri değildir. burada öğlene kadar yatan arkadaşlarımız da zaten sorunlu hamilelik geçirenler. en azından buna saygın olsaymış biraz. zaten o arkadaşlar da seni dışlamışlar. eminim ki bu tavrın yüzündendir. biz burda seni merak ederken arkamızdan işsiz güçsüzler yatıyolar öğlene kadar gibi yorumlar yapıldığını görmek hoş değildi. bu yaptığın yorumlar sana yapılan haksızlık değil bence bize ve diğerlerine yapılan haksızlık

bizde diyoz ki sonsuza noldu acaba bişey mi oldu niye kapsama alanı dışındasın anlat arkadaş satmaya mı gittin kaç a sattın parasından memnun musun:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

arkadaşlar ben yenıyım temmuz başı hazıran sonu annesı olabılırım ama konuya gıremedım bı turlu, kardeşimin tavsıyesı uzerıne uye oldum. ama yanlış bir zamanda gırdım heralde. sonra geleyım olmadı

aaaaaaaaaa gitme kız biz hep böyle değiliz böyle yaptı birisi sen onu boşver valla bi alıştın mı müptelası olursun çok iyi etmişsin hoşgeldin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar 32+1 haftalık hamıleyım. normal dogum yapacagım kısmetse bu nedenle hazıran yada temmuz mu olurum bılmıyorum

ayyyyyy sonsuz nereye kaçtın yineklava:klava:klava:klava:klava:klava:

ben beceremedım yazmayı karıştım sayfalarda yarın kardeşim göstersın bana. saglıcakla kalın sayfaları kıtleyıp duruyorum habıre.

merhaba herkeseeeeeee paşagonlüm hoş geldin aramızaaa

sedef alatarielll sizden resmen korkulur ne yapmıssınız kıza öyle hamile o ya ne olursa unutmayın kızz bende cok kızgınım ona ama unutmayın hamiş hatalar insanlara mahsus konusmayız olur biter içim cız etti inan

ama hala coooooookkk kızgınım az kalsın 2 forumu birbirine düşürüyordu..

neyse kızlar uzatmadan siz sakın olun sizden biricik blac'ınızın ricasııııııı :)))))))))))))))))))))))

hiç bişey olmamış gibi canlarım özledim sizi demesi sinirimi zıplattı. sonuçta bizim hakkımızda hoş konuşulmamış. ne gerek var dedikodu yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…