oldumu sıla
yaptım bakalım oldumu
Kiss olmusta bu benim tickerim :roflol:
senın tıckerın olmuş bana
Kiss olmusta bu benim tickerim :roflol:
opuyorumnanaktan olsun opuyorum sılamı benım ıcın ugraştı
Hosgeldin canim a.s.
Bugun topigimiz icin heycanli bi gun 3 bebegimizden guzel haberler alicaz insallah arkadaslarin doktor kontrolleri var herkescikler kayipta o yuzden
Aksama burasi senlenir ancak ben nöbetci topik görevlisi olarak bekliyorum iste :roflol:
ayyyyyyyyyy gülmekten bayılacamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Gül sen gül banada sinir krizi geldi yaptim hazirladimnasi benim ticker linki cikar aklim almiyoo sempatiksalakcinni
Dur su senayim ticker isini halledim sira sana geliyo zatii yasakkelime
Kontrol için mi gittile herhangi bişey yoktur inşallah iyi haberlerini alırız :Saruboceq:
opuyorumnanaktan olsun opuyorum sılamı benım ıcın ugraştı
Canlarim ben cikiyorum cok ihmal ettim mertimi az onla ilgileneyim.
Öpüyorum hepinizi aksama gelip canlarimin guzel haberlerini alirim insallahh opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım aramıza a.s.esra kosturmaktan oturamıyorum ki halbuki ogluma hamileyken ne kadar özeldi hersey bir kilo yük kaldırmazdım şimdi 10 kg bizimki kucaktan inmiyo ikinci bebekler cok sanssızmıs onu anladım sana da iyi nöbetler diyim artık gerci senden ve sıla dan baska kimseyi tanımıyorum daha...
ben ayrıntılıya 17 ve 21. haftalarda girmiştim akannehiryok ben dogumdan korkmuyorum sadece merak tabıkı normal dogum ıstıyorum sezaryan ıstemıyorum soguk kanlıyımdır ben bıraz sadece ılk dogum olunca ınsan meraklı oluyo bılgılenmek ıstıyo bak ayrıntılı ultrasona 24 haftalıkken gırılıyormuş ben bılseydım gırerdım ısrarla doktorlar vermedı ayrıntılı ultrason buradan bişeyler ogrenmek ii oluo yani a.s
bu arada tıcker ıcın hangı bılgılerı vercem hamıle kaldıgım gunu falan mı
ayyy aynen canım yaa. doktoru hep dövüyo benim oğlan. bşi kere muayne etmişti karnımdan bastırarark onda bile adamın eline ne tekmeler atıyobizdede nstde pek hareket yok ama ultrason cihazını dr karnıma koyunca hemen tepki veriyor alet nereye gelirse oraya tekme atıyor :)
aaaaaaa dünürüm gelmişopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım aramıza a.s.
ben ayrıntılıya 17 ve 21. haftalarda girmiştim akannehir
ayyy aynen canım yaa. doktoru hep dövüyo benim oğlan. bşi kere muayne etmişti karnımdan bastırarark onda bile adamın eline ne tekmeler atıyodoktor şaşırdı kaldı
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmm amma çok konuşmuşsunuz gece vır vır vır okuyana kadar canım çıktı be yaavvkaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiiiiin yeni mi kalktın kız:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?