2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kiss olmusta bu benim tickerim :roflol:

ayyyyyyyyyy gülmekten bayılacamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Senaycim nasi oldu bende anlamadim ya...
Yeniden yaptim canimm ...

http://lbdf.lilypie.com/UOshp2.png

Son düzenleme:
Senay eklemeden cikma ya ugrastim o kadar pc de kafayi yedi zatenn delikafadulden

Kontrol için mi gittile herhangi bişey yoktur inşallah iyi haberlerini alırız :Saruboceq:

Gül sen gül banada sinir krizi geldi yaptim hazirladimnasi benim ticker linki cikar aklim almiyoo sempatiksalakcinni
Dur su senayim ticker isini halledim sira sana geliyo zatii yasakkelime

Gül sen gül banada sinir krizi geldi yaptim hazirladimnasi benim ticker linki cikar aklim almiyoo sempatiksalakcinni
Dur su senayim ticker isini halledim sira sana geliyo zatii yasakkelime

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniksositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositolaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aaaaaaa dünürüm gelmişopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canlarim ben cikiyorum cok ihmal ettim mertimi az onla ilgileneyim.
Öpüyorum hepinizi aksama gelip canlarimin guzel haberlerini alirim insallahh opuyorumnanaktan

Canlarim ben cikiyorum cok ihmal ettim mertimi az onla ilgileneyim.
Öpüyorum hepinizi aksama gelip canlarimin guzel haberlerini alirim insallahh opuyorumnanaktan

güle güle fazla oyalan ma:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

hoşgeldin canım aramıza a.s.

ben ayrıntılıya 17 ve 21. haftalarda girmiştim akannehir

bizdede nstde pek hareket yok ama ultrason cihazını dr karnıma koyunca hemen tepki veriyor alet nereye gelirse oraya tekme atıyor :)
ayyy aynen canım yaa. doktoru hep dövüyo benim oğlan. bşi kere muayne etmişti karnımdan bastırarark onda bile adamın eline ne tekmeler atıyo doktor şaşırdı kaldı

aaaaaaa dünürüm gelmişopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmm amma çok konuşmuşsunuz gece vır vır vır okuyana kadar canım çıktı be yaavvkaydirigubbakcemile3

hoşgeldiiiiiin yeni mi kalktın kız:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hoşgeldiiiiiin yeni mi kalktın kız:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iki saat falan oluyo. ay nası bi bel ağrısı dik duramıyorum. uyumaktan heralde çok bitkin hissediyorum kendimi. oğlana da daral gelmiş yatmaktan küstü heralde az hareket ediyo

ben de yarın gidicem kontrole. herkesin çarşamba günü işi var ben de dedim ki madem kimse beni götürmüyo salı giderim o zaman:kedi: hem çarşamba oğlumun odası gelicek ben de onunla ilgilenirimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…