hah bunu bile yapsan razıyımolumunekankayizsmile
yerim ben o minik dişiopuyorumnanaktan
prenses o annesi,naz yapacak tabi,sen de çekeceksin mavişimin nazını:))
ben de değilde kızımda heyecan çok,sabahtan beri karnım yer elması gibi,ha yırttı ha yırtacak diye bakıyorum:roflol::roflol:
doğunca nasıl olcak bu cadı sedefim,şimdiden böyle yaramazkaydirigubbakcemile2
a.s
esranın göbüşü patlaaaaaakkkk lülülülülülülülülülülülü
durup durup bakıyom çok tatlı
kızlar benim kociş oğlumda altın künye almıştı kızımda da yüzük aldı siz ne bekliyonuz sizce ne alırhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ay canım benimmm,penguen gibi oldum yaa :CüvCüv:
siz de koysanıza len görelim göbüşlerii:)
bugun eşime nstde çektireyim de son halini görün:roflol::roflol:
benimki doğum günümde ciddi bi hediye aldı ve önümüzdeki 3 yıl hediye isteyemem çünkü borcu ancak bitecek:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay canım benimmm,penguen gibi oldum yaa :CüvCüv:
siz de koysanıza len görelim göbüşlerii:)
bugun eşime nstde çektireyim de son halini görün:roflol::roflol:
benimki doğum günümde ciddi bi hediye aldı ve önümüzdeki 3 yıl hediye isteyemem çünkü borcu ancak bitecek:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aha kocam geldi,ben de çıkıyorum canlarım,akşama güzel haberlerle gelirim inşallah..
hepinizi öpüyorummmmmmmopuyorumnanaktan
aha kocam geldi,ben de çıkıyorum canlarım,akşama güzel haberlerle gelirim inşallah..
hepinizi öpüyorummmmmmmopuyorumnanaktan
kocayı görünce topukları totosuna vura vura koştu işte... koca delisiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
merhabalar kızlarrrrrrrr canlar sizleri özledimmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Herkes nası bakalım görüşmeyeli ?
merhabalar kızlarrrrrrrr canlar sizleri özledimmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Herkes nası bakalım görüşmeyeli ?
kızlar ne oldu ? neden öle yazdınız ? :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?