2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annesi sen olucan yaa kızın da çok nazlı olur hoş bende nazlıyom yaaa kıııızz ilk görene verme sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihaaaaaaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

a.s

esranın göbüşü patlaaaaaakkkk lülülülülülülülülülülülü
durup durup bakıyom çok tatlı

ay canım benimmm,penguen gibi oldum yaa :CüvCüv:
siz de koysanıza len görelim göbüşlerii:)
bugun eşime nstde çektireyim de son halini görün:roflol::roflol:

kızlar benim kociş oğlumda altın künye almıştı kızımda da yüzük aldı siz ne bekliyonuz sizce ne alırhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

benimki doğum günümde ciddi bi hediye aldı ve önümüzdeki 3 yıl hediye isteyemem çünkü borcu ancak bitecek:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aha kocam geldi,ben de çıkıyorum canlarım,akşama güzel haberlerle gelirim inşallah..
hepinizi öpüyorummmmmmmopuyorumnanaktan

benim göbüş kocamanoldu çok komik utanırım:1no2:
ne aldı gı kocan doğumgünündeeee

ne aldııı kız:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aşağıda ismi var yoksam pc yi açık mı bıraktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhabalar kızlarrrrrrrr canlar sizleri özledimmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Herkes nası bakalım görüşmeyeli ?

merhabalar kızlarrrrrrrr canlar sizleri özledimmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Herkes nası bakalım görüşmeyeli ?

iyiyiz işte her zamanki gibi sedef hamile bile değil öyle işi gücü yok gelip gidiyo zaman geçiriyo, biz hamile olanlar öğlene kadar uyuyoruz falan filan bildiğin gibi. sende ne var ne yok

aaaaaaaaa hoşgeldin sinsi napalım takılıyoz öğlene kadar yatıp öğlenden sonra burda çalışıyoz hani çalışmıyoz diye laf olmasın bunu işten sayıyokkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kız bak bi selam vermiş kaçmış bunu niye alıyolar buraya geri yaa sonsuz arada uğra :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso eline ne geçtii çabuk gelklava:klava:klava:klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…