2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaww kislar hep bikac kisi konusuyoruz durmadann sizde katilin sohbetee hadii :CüvCüv:
Bu arada esra nereye gitti klava:

ne almış kız merak ettik:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

şşşşşşşşşşşşşşttttttttt esra uyuyo:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeni mi:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Tabi yeni basliyo kisss ...
Hayde disco disco partizaneeeeeeeeeeee :roflol:

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

şşşşşşşşşşşşşşttttttttt esra uyuyo:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu saattemi hayatta uyumaz lmaz:
Kiss esraa elma dersem ci armut dersem cikmaa lülülülülülü
Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

saol sılacım benım bende oyle diyorum kadının eşine hamileyim demesi normal de erkegin karıcım hamilesin demesi nadirdir diyoruz :))))))))))

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Basladi gene bizimki mirlamaya kedi gibi :roflol:
Hadi git yat canim sen bende kacarim zati birazdan

My baby came down from romania
She was the queen of transylvania
But now we live in suburbia
Without any friends buzzing you

Tsiganizatsia tsiganizatsia
Come on baby this is what you need
Everybody dancing to this beat

Disko disko partizani
Disko disko partizani
Parti parti partizani

Zece, alege
Nu mai intelege
Opt un tort (upgrade)
Musica non stop

Cand te vad ma pierd cu firea
Nu’mi pot stapani privirea
Dansezi bine esti mortala
Si cu frumusetea ta’i bagi pe toti in boala
Orice barbat te doreste
Cand te vede innebuneste
Tiar da bani, tiar da orice tiar da si casa
Pentru tine sia lasat nevasta

Everybody dancing to this beat

Disko disko partizani
Disko disko partizani
Parti parti partizani hadeeeeeeeeeeee yandan:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Zece, alege
Nu mai intelege
Opt un tort (upgrade)
Musica non stop (too late)

Disko disko partizani
Parti parti partizani

Basladi gene bizimki mirlamaya kedi gibi :roflol:
Hadi git yat canim sen bende kacarim zati birazdan

sen benim gibi uykusuz 6 saatlik delikli uykuyla kalsaydın pc nin başında napardın heeee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ay kızlar inanın gecmişi okumaktan uykum geldi birde sigaradan bahsetmişiniz yapmayın kurban olayım aklıma getirmeyin illeti

saol sılacım benım bende oyle diyorum kadının eşine hamileyim demesi normal de erkegin karıcım hamilesin demesi nadirdir diyoruz :))))))))))

Sizinki gercekten mukemmel bi ani olmus canimmm olumunekankayizsmile
Benim ilk oglumun hamileligimi ögrenmem kabus gibi olmusti hatirlamak bile istemiyorum.
Guatr icin kontrole gitmistim ve makinaya girmek icin radyasyon ignesi vurulmustum.Ve bikac gun sonra ögrendimki hamileyim nasil korktum bebegime bisey olucak diye sormadigimiz doktor kalmadii cok agladimm hamileyim ya bebegime bisey olmussa diye.Inan bana mertimi sag saglim kucagima alana kadar surdu bu korkum o yuzden mertimin hamilelik donemi bitmek tukenmek bilmemisti benim icinn :kedi:

Ikincisi de planli oldugu icin 3 gun gecikmeden sonra test yaptim ben geliyorum annecim dedi bana erenimm

kızlar bende çıkıyorum kendinize bebişlernize çok iyi bakın öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla koca göbişimle nasıl yerleri sildim camları sildim halı yıkadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hey maşallahh :roflol:

Bu saattemi hayatta uyumaz lmaz:
Kiss esraa elma dersem ci armut dersem cikmaa lülülülülülü
Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

burdayım kiii:))
süt ve bebe büsküvisi saatim geldi ya,onları almaya gitmiştim :kedi:cokacimcoook

hikayeleri okuyunca bi garip oldum :a015:

benimki komik,hiç beklemiyordum çünkü sadece bi kez denemiştik o ay,regl olmama da vardı,laf olsun diye test yaptım,silik çıktı 2.çizgi,alıp eczaneye gittim,adamın burnuna dayadım bu test bozuk yenisini almaya geldim diye,adam %99 hamilesiniz kan testi yaptırın dedi,kalakaldım:))
eşime söyledim biz şok tabi,kan testinden sonra bile hala şoktaydık,sanki leylek getirdi demi o çocuğu,hem yaptık hem şaşırdık:))))))))
hepimizin yavrusu allahın hediyesi,mucizesi,rabbim çook güzel hayatlar sunsun onlara,hep gülsün yüzleri:Saruboceq:

sen benim gibi uykusuz 6 saatlik delikli uykuyla kalsaydın pc nin başında napardın heeee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Haklisin canim cok iyi anliyorum seni unuttun galiba bende bi bebek buyuttum.
Ayrica sarki icin tesekkurler sanirim banaaa :roflol:

ay kızlar inanın gecmişi okumaktan uykum geldi birde sigaradan bahsetmişiniz yapmayın kurban olayım aklıma getirmeyin illeti

Canim ne isin var gecmislerde dön buraya sen zemuszemus
Aman ha sigara falan yok ne hamilelikte nede sonrasindalmaz:

ay okuyum dedim inşallah yok canım bir istiyor anlatamam bir yerim şişmesindelikafadulden

kızlar bende çıkıyorum kendinize bebişlernize çok iyi bakın öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Iyi geceler canimmmmmm sende kendine iyi bakkk opuyorumnanaktan

Desene planli oldugu halde supriz yapmayi basardi yine zeynebim sizee kaydirigubbakcemile5

son zamanlarda hergün delik deşik uykuyla yaşıyorum,en uzun 3 saat kesintisiz uyuyabiliyorum,şimdiden alıştırma oluyor galiba:)))

kızlar bende çıkıyorum kendinize bebişlernize çok iyi bakın öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güle güle şeker,iyi uykular..opuyorumnanaktan

kizlarrrrrrrrrrrrrr neler kaynatiyosun bakimmmm,herkese merhabalar

gel gece kuşu:))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…