:hooray: Kupa verilcek hatunsun be bacim helal sanaaa :hooray:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeni mi:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
şşşşşşşşşşşşşşttttttttt esra uyuyo:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Basladi gene bizimki mirlamaya kedi gibi :roflol:
Hadi git yat canim sen bende kacarim zati birazdan
saol sılacım benım bende oyle diyorum kadının eşine hamileyim demesi normal de erkegin karıcım hamilesin demesi nadirdir diyoruz :))))))))))
valla koca göbişimle nasıl yerleri sildim camları sildim halı yıkadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Bu saattemi hayatta uyumazlmaz:
Kiss esraa elma dersem ci armut dersem cikmaa lülülülülülü
Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
Haklisin canim cok iyi anliyorum seni unuttun galiba bende bi bebek buyuttum.sen benim gibi uykusuz 6 saatlik delikli uykuyla kalsaydın pc nin başında napardın heeee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ay kızlar inanın gecmişi okumaktan uykum geldi birde sigaradan bahsetmişiniz yapmayın kurban olayım aklıma getirmeyin illeti
Haklisin canim cok iyi anliyorum seni unuttun galiba bende bi bebek buyuttum.
Ayrica sarki icin tesekkurler sanirim banaaa :roflol:
Canim ne isin var gecmislerde dön buraya sen zemuszemus
Aman ha sigara falan yok ne hamilelikte nede sonrasindalmaz:
Iyi geceler canimmmmmm sende kendine iyi bakkk opuyorumnanaktankızlar bende çıkıyorum kendinize bebişlernize çok iyi bakın öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
burdayım kiii:))
süt ve bebe büsküvisi saatim geldi ya,onları almaya gitmiştim :kedi:cokacimcoook
hikayeleri okuyunca bi garip oldum :a015:
benimki komik,hiç beklemiyordum çünkü sadece bi kez denemiştik o ay,regl olmama da vardı,laf olsun diye test yaptım,silik çıktı 2.çizgi,alıp eczaneye gittim,adamın burnuna dayadım bu test bozuk yenisini almaya geldim diye,adam %99 hamilesiniz kan testi yaptırın dedi,kalakaldım:))
eşime söyledim biz şok tabi,kan testinden sonra bile hala şoktaydık,sanki leylek getirdi demi o çocuğu,hem yaptık hem şaşırdık:))))))))
hepimizin yavrusu allahın hediyesi,mucizesi,rabbim çook güzel hayatlar sunsun onlara,hep gülsün yüzleri:Saruboceq:
son zamanlarda hergün delik deşik uykuyla yaşıyorum,en uzun 3 saat kesintisiz uyuyabiliyorum,şimdiden alıştırma oluyor galiba:)))sen benim gibi uykusuz 6 saatlik delikli uykuyla kalsaydın pc nin başında napardın heeee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
güle güle şeker,iyi uykular..opuyorumnanaktankızlar bende çıkıyorum kendinize bebişlernize çok iyi bakın öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kizlarrrrrrrrrrrrrr neler kaynatiyosun bakimmmm,herkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?